Horoskopas: paskutinę žiemos savaitę laukia prieštaringos situacijos

Astrologinė prognozė kitai savaitei, vasario 22-28 dienoms.

BENDRA SAVAITĖS PROGNOZĖ

Šią savaitę labai svarbi bus disciplina, taip pat noras ir pasirengimas prisiimti atsakomybę už visus poelgius. Todėl jei kas nors vyksta ne taip, kaip norėjosi, reikia pradėti analizuoti savo veiksmus. Labai gali būti, kad suprasite, kaip viską ištaisyti.

Svarbu, kad jokie debesys netemdytų santykių - tiek darbinių, tiek asmeninių. Prieš bet kokį susitarimą įsitikinkite, kad galite pasitikėti žmogumi, su kuriuo bendraujate, ir kad žinote, ko iš jo tikėtis.

Savaitė tinkama tiksliųjų mokslų studijoms, praktinių disciplinų atstovams, tinka įsigyti naujus įrenginius.

Nepamirškite pasirūpinti sveikata. Nepiktnaudžiaukite ir nepersidirbkite.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio darbe būsite skubinami kažką atlikti, atsiskaityti, pasirūpinti darbų sauga, higiena, techniniais ir buhalteriniais reikalais. Pravartu pakovoti už save, jeigu jaučiatės neteisingai kaltinami. Tik nesielkite arogantiškai, grubiai nei namuose, nei kitur, nes tai gali lemti problemas ir gali nutrūkti santykiai. Savaitgalį visus stebinsite savo įžvalgomis, taikliais pastebėjimais arba kritišku požiūriu, analitiniais sugebėjimais. Trokšite ramybės ir atsipalaidavimo, bet tuo pačiu jausite transformacijų poreikį.

JAUTIS

Šią savaitę aplinkinius stebinsite savo kūrybingumu. Tačiau meilės reikalus lengva sukomplikuoti, ypač jei žaidžiate dvigubus žaidimus. Pravartu dalyvauti konkursuose, susijusiuose su įsidarbinimu, projektų kūrimu. Saugokite sveikatą ir asmenines bei dalykines paslaptis. Savaitgalį galite pajusti, kad nebenorite toleruoti kai kurių asmenų elgesio, pažiūrų. Tai gali lemti santykių išbandymus. Visgi gali pasitaikyti ir šaunių dalykų - įdomių pažinčių, galimybės pasireikšti scenoje ar kitur.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio tikriausiai reikės uoliai padirbėti namuose arba savo versle. Regis, kažkokie nemalonumai gali prasidėti nuo menkų smulkmenų. Laimei, būsite gerai nusiteikę, nestigs išradingumo, kūrybinio įkvėpimo, dalykinės iniciatyvos. Jei kažkur jūsų aplinkoje nusimato linksmybės, tai be jūsų tikrai neapsieis. Labiau prižiūrėkite vaikus. Savaitgalį traukte trauksite priešingos lyties dėmesį. Norėsis pramogauti, tenkinti akimirkos įgeidžius. Nebūsite apsaugoti nuo klaidų. Pabandymas manipuliuoti ar sukčiauti gali jums grįžti bumerangu.

VĖŽYS

Šią savaitę gali kilti neblogų idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, gyvenamosios vietos keitimu, statybomis, remontu ir pan. Rasite laiko paplepėti su draugais, artimaisiais apie šį bei tą. Venkite kitus teisti, kritikuoti. Grubaus netakto jums neatleis. Būkite atsargesni su ugnimi, elektra. Savaitgalis palankus ir kūrybinei veiklai, ir sportui, ir namų ruošai. Šiek tiek nerimo gali sukelti vaikų elgesys ar sveikata. Galite susidomėti dar negirdėta filosofine ar ezoterine teorija arba keistu asmeniu.

LIŪTAS

Šią savaitę bet kokios rimtos pastangos nenueis perniek. Turbūt sėkmingai sutvarkysite aktualų reikalą, susijusį su nekilnojamuoju turtu, papildomu pajamų šaltiniu ar pan. Tačiau gali būti, kad mėginsite gauti naudos kitų sąskaita, naudodamiesi tarnybine padėtimi. Tokiu atveju galite pakenkti savo autoritetui. Savaitgalį būsite įnoringi ir neramūs. Galite kažką padaryti iš įkvėpimo, pirmo impulso. Deja, įmanomos problemos dėl vidinės ramybės stygiaus. Atpalaiduotų namų ruoša, apsipirkinėjimas, rankdarbiai, meistravimas.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio jūsų nuotaikos bus permainingos. Geriau seksis, jei mokėsite susieti blaivų protą su intuicija. Svarbu pasirūpinti, kad jus suptų patikimi bendraminčiai, ypač jei vykdote atsakingą veiklą. Savaitės viduryje sudaryti sandoriai, padaryti sprendimai gali būti naudingi pinigine, materialine prasme. Savaitgalį nusimato kai ką pozityviai keičianti žinia, informacija. Galite susitikti žmogų, su kuriuo svajojote atnaujinti ryšį. Nevengsite atskleisti savo jausmų, bet darysite tai taip keistai, kad jūsų gali nesuprasti.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite jaustis kiek pavargę nuo triukšmo, šurmulio. Gali išryškėti sveikatos sutrikimas, pagirių sindromas. Tik nuo ketvirtadienio daugės energijos, noro spręsti dalykines ir asmenines problemas, skirti pasimatymus. Tačiau nesubtilumas reiškiant jausmus gali sugadinti santykius. Savaitgalį gali kilti ūpas pasiraitoti rankoves ir kibti į nesunkius darbus. Galimi bandymai lengvai praturtėti. Kažkokiu neįtikėtinu būdu jums gali pavykti įgyvendinti kai kurias svajones, keistus kūrybinius sumanymus.

SKORPIONAS

Savaitė bus palankesnė, jeigu neieškote nenusipelnytos naudos, abejotinų nuotykių bei nesielgiate savanaudiškai. Nesikivirčykite su aplinkiniais, nekritikuokite draugų. Jeigu turite kokių nors darbų, susitarimų, kuriuos norite padaryti kitiems nematant ir nežinant, seksis gana gerai. Visgi lengva pakliūti į iliuzijų voratinklį. Venkite toksinių medžiagų, alkoholio. Savaitgalį tikriausiai blaškysitės, bandydami išsiaiškinti savo santykius ir jausmus. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio sustiprės ambicingi siekiai, noras būti pripažintiems. Viskas gerai, jei teisingai įvertinsite tiek savo galimybes, tiek labiausiai tikėtinas veiksmų pasekmes. Gali būti, kad pavyks sudaryti naudingą dalykinę sutartį, padidinti savo įtaką aplinkinių ar visuomenės akyse. Galite įsijungti į kolektyvinių projektų realizavimą. Derėtų itin saugoti, prižiūrėti vaikus. Savaitgalį seksis gilintis į vidinį pasaulį, ieškoti gyvenimo prasmės. Gali būti, kad labai susidomėsite būrimais, magija, joga, slapta erotika. Tačiau bėdos gali pridaryti kitų manipuliavimas jumis. Saugokite sveikatą ir piniginę.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio augs pasiryžimas kelti kvalifikaciją, išmokti naujų dalykų. Regis, būsite vis atviresni naujovėms ir įvairioms nuomonėms. Galite atlikti gana svarbų į(si)pareigojimą. Tačiau vargu ar pavyks išvengti nesklandumų, trukdymų. Galimi šiokie tokie nemalonumai dėl iki galo neatliktų darbinių pareigų, šeimyninių problemų. Savaitgalį neblogai seksis, jei geranoriškai bendrausite, pastebėsite kitų žmonių emocijas bei poreikius. Padovanokite sau ir kitiems truputėlį džiaugsmo, romantikos.

VANDENIS

Šią savaitę galimos prieštaringos situacijos, kai bus sudėtinga teisingai pasirinkti ir pasielgti. Regis, turėsite reikalų su įtakingais asmenimis, potencialiais rėmėjais arba kreditoriais. Gali pajudėti reikalai, susiję su finansinėmis aktualijomis, paskolomis, fondais. Verčiau nemėginkite apeiti ar ignoruoti įstatymų. Stenkitės susilaikyti nuo impulsyvių poelgių. Gresia avarijos kelyje. Savaitgalį domins tai, kas neįprasta, naujoviška, ekstravagantiška. Jeigu jus domina kokia nors informacija, žaibiškai atsidursite laiku ir vietoje. Regis, gana lengvai prisitaikysite bet kurioje kompanijoje.

ŽUVYS

Šią savaitę turėtumėte neblogai tvarkyti reikalus, tik reikia būti atidiems, pastebėti smulkmenas. Pasistenkite elgtis kuo ramiau, kas minutę nekaitaliokite savo nuomonės ir planų, venkite konfrontacijos. Savaitės viduryje palanku tvarkyti finansinius reikalus - rūpintis dėl pašalpų, draudimo, palūkanų, stipendijų, kovoti dėl alimentų, kompensacijų. Savaitgalis bus malonus, tačiau tik tuo atveju, jeigu nepiktnaudžiausite svaigalais, kvaišalais, nemeluosite sau ir kitiems. Širdis atsigaus, jei savo dvasia pakilsite virš rutinos, pasitelksite kitokį požiūrį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis