Horoskopas: kokia bus pirmoji pavasario savaitė

Astrologinė prognozė savaitei, vasario 29 - kovo 6 dienoms.

BENDRA SAVAITĖS PROGNOZĖ

Šią savaitę emocijos trykšte trykš, todėl ji bus palanki jautriems žmonėms.

Savaitės pradžioje pasistenkite išsaugoti gerus santykius su draugais ir artimaisiais, nes nesutarimų pasitaikys dažniau nei įprastai, ir jų priežastys bus labai svarios. Sunkumų gali iškilti ir dalykiniuose reikaluose, kartais tiesiog bus sunku rasti bendrą kalbą su kolegomis. Verčiau apsiribokite formaliu bendravimu su partneriais, nepainiokite asmeninių ir profesinių reikalų.

Pirmoji savaitės pusė finansiniu požiūriu bus gana palanki, galimos finansinės įplaukos ir puikūs sandėriai.

Antroje savaitės pusėje (ypač paskutinėmis dienomis) gali iškilti sunkumų visose gyvenimo sferose. Galima įveikti visas problemas, tačiau tai pareikalaus disciplinos ir savikontrolės. Svarbu kontroliuoti savo emocijas, neleisti įsivyrauti liūdesiui ir nerimui.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio įmanoma parama, protegavimas iš įtakingų pažįstamų pusės. Galima žinia iš toli. Tikriausiai ieškosite naujų saviraiškos formų ir romantiškų pažinčių. Jeigu eisite į aklą pasimatymą, patirsite didelį netikėtumą. Darbe kažko prisidirbsite, jeigu painiosite savo ir kitų pareigas, atsakomybę, o gal ir meilės jausmus su darbu. Galite ką nors sugadinti ar susižeisti. Savaitgalį atsipalaiduokite, praleiskite laisvalaikį su patikimais draugais taip, kad pasijustumėte pailsėję, prisikaupę pozityvios energijos. Nepatartina rizikuoti, kitiems daryti spaudimo.

JAUTIS

Šią savaitę finansiniuose ir verslo reikaluose nevengsite rizikos. Daugės optimizmo, pasitikėjimo savimi. Gali atsiverti naujos tobulėjimo galimybės. Galbūt dalyvausite renginyje, kuris jus išgarsins ar pridės populiarumo. Atkreipkite dėmesį į vaikų užsiėmimus bei išlaidas. Savaitgalis skatins norą išsiveržti iš rutinos, domėtis kultūriniu gyvenimu. Atsargiau su tais nepažįstamais veikėjais, kurių pasiūlymai skambės kaip bandymas įtraukti į neaiškią veiklą.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio pasižymėsite gebėjimu lanksčiai bendrauti bei daryti įspūdį, ypač priešingai lyčiai. Pravartu peržiūrėti finansinius dokumentus, imtis ūkinių ar techninių darbų, nes kai ką būtina iš esmės sutvarkyti, kad nekiltų problemų jums ir kitiems. Neuždelskite skolų grąžinimo ar jų atsiėmimo. Saugokitės traumų, nesivelkite į konfliktus. Atsargiai kelyje. Savaitgalis stimuliuos norą keistis, tobulinti savo vidų ir išorę, kelti intelekto lygį. Tačiau net gražiausios jūsų mintys kažkam nepatiks, erzins.

VĖŽYS

Šią savaitę darbe gali tekti padirbėti už du. O jei visgi turėsite laisvo laiko, tuomet daug dėmesio skirsite savo sveikatai, įvaizdžiui, mitybai, naminiams augintiniams. Galimas pasiūlymas sudaryti bendradarbiavimo sutartį. Laikykitės įstatymų, taisyklių bei instrukcijų. Tinkamai elkitės su technika, saugokite sveikatą. Savaitgalį kils noras pasinerti į malonumus arba pasiryžti kažkokiai permainai. Galite padaryti kažką tokio, dėl ko po akimirkos jau krimsitės. Jūsų sveikata lengvai pažeidžiama, pasisaugokite.

LIŪTAS

Šią savaitę visas jūsų dėmesys bus nukreiptas į pramogas, varžybas, mokymus, vaikus. Seksis ir organizuoti, ir bendrauti su viršininkais, kolegomis. Trokšite meilės romantikos, seksualinių malonumų. Regis, jūsų laukia tokie renginiai, kuriuose turėsite dalyvauti, nepriklausomai nuo savo norų ar net prieš juos. Į savaitės pabaigą didės traumų tikimybė. Savaitgalį būsite energingi, tačiau pravartu tausoti sveikatą ir santarvę šeimoje. Galbūt atsiras neplanuotų reikalų, susijusių su naminiais gyvūnėliais.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio kur kas geriau nei darbe seksis pasidarbuoti namuose, buityje. Tikriausiai pajusite poreikį daug ką keisti savyje ir aplinkoje. Saugokitės sukčių, vagių, venkite svaigalų. Nuo ketvirtadienio jums seksis blizgėti kūrybos, pramogų verslo srityje, su informacija susijusioje veikloje. Nusimato kvietimas į pasimatymą. Atsargiai elkitės su technika, ugnimi, saugokite vaikus. Savaitgalį galbūt vyksite į pobūvį, priėmimą ar pasimatymą. Tačiau nuotaiką gali drumsti nekokia savijauta arba problemos namuose.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę neblogai seksis gilintis į aktualius klausimus, mokytis, kaupti informaciją, ją apdoroti, tvarkyti įvairius raštus, sutartis. Regis, susitikite su draugais, giminaičiais ir iš jų išgirsite naudingos informacijos. Laisvalaikiu netingėkite pasirūpinti buitimi, kai ką laiku sutvarkyti. Atsargiai kelyje. Savaitgalį būsite veiklūs, kūrybingi, trokšite romantikos, pramogų. Galite įsivelti į situaciją, iš kurios sėkmingai išsikapstyti padės tik artimo žmogaus, draugų pagalba. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio svajosite apie prabangą, jaukumą, grožį, įvaizdžio patobulinimą. Tam tikslui galite išleisti pinigų. Gali atsirasti neatidėliotinų turtinių, techninių reikalų. Galite gauti neblogą pasiūlymą ar informaciją, kuri pasitarnaus dalykiniams, finansiniams tikslams. Būkite itin atidūs, jei esate atsakingi už techniką, vaikus ir paauglius. Pastarieji gali sukelti problemų. Savaitgalį jums derėtų pasistengti džiaugtis sėkmės akimirkomis ir nesikrimsti, jei nepriklausomai nuo jūsų norų keičiasi kai kurie planai, sutrikdomas stabilumas.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio pasižymėsite lakia vaizduote, o tuo pačiu užsispyrimu, valia. Tiesa, kiti gali jūsų nesuprasti, tad visuotinio pritarimo ir palankumo nesitikėkite. Seksis tvarkytis buityje, prekiauti, spręsti turtinius reikalus. Neatsisakysite progos papildyti piniginę ar pigiau apsirūpinti tuo, ko jums reikia ar norisi. Tik nesusižavėkite azartiniais žaidimais. Savaitgalį galite daug nuveikti, jei tik nepasiduosite pagundai į viską numoti ranka. Nelengva bus išrinkti tinkamą dovaną, jei ką nors reikės sveikinti. Jauskite atsakomybę už kiekvieną ištariamą žodį, pažadą.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio labiau įsiklausykite į giluminius sielos poreikius. Nedalyvaukite kolektyviniuose susibūrimuose, jeigu jaučiate, kad norisi atsiriboti. Galite gauti komercinį pasiūlymą, susitarti dėl kredito, piniginių atsiskaitymų. Tikriausiai kažkam esate autoritetas, tačiau tam tikri vidiniai stabdžiai ar negalavimai varžys jūsų iniciatyvą. Savaitgalį būtinas susivaldymas, atsargumas, nes galite būti gundomi kažkokia nauda ar kt. Jei sutiktumėte, rizikuotumėte savo pinigais, turtu. Svarbu į situaciją pažvelgti racionaliu žvilgsniu. Saugokite sveikatą.

VANDENIS

Šią savaitę su įvairiais pasiūlymais jus aktyviai atakuos seni ir nauji pažįstami, draugai. Daug laiko skirsite savo pomėgiui ir visuomeninei veiklai. Seksis atkreipti į save dėmesį, pasireikšti. Tačiau galite prišnekėti, ko nereikia. Verčiau saugokite savas ir svetimas paslaptis, būkite korektiški. Saugokitės nesąžiningų žmonių. Savaitgalį pravartu pasirūpinti savimi, kūno ir sielos sveikata. Labiau klausykitės intuicijos, niekur neskubėkite. Per daug nepasikliaukite netgi draugais. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

ŽUVYS

Šią savaitę reikės įtempti valią, kad pajėgtumėte atlikti būtinus reikalus, kurių pasirodys visa gausybė. Gali būti paliestas jūsų autoriteto ar kompetencijos klausimas. Regis, kils noras svaigintis alkoholiu ar kt. Nesigraužkite dėl kažkokio nenusisekusio reikalo, nekelkite sau per didelių reikalavimų. Verčiau pagalvokite apie kitas alternatyvas. Savaitgalį galimi susitikimai su bendraminčiais. Jeigu dalyvausite viešuose renginiuose, pasisaugokite provokacijų ir vagysčių. Turbūt domins religija, ezoterika, menas. Galite sužinoti kažkokią paslaptį arba išgirsti keistus gandus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis