Geros savijautos receptai kiekvienai dienai

„Gero maisto dienoraštis. Pavasaris“ tai antroji knygų serijos „Gero maisto dienoraštis“ knyga (pirmoji buvo skirta žiemos sezonui).

„Gero maisto dienoraštis. Pavasaris“

Ji turėtų patikti tiems, kurie pavasarį nori maitintis natūraliai sveikiau. Knygoje rasite gardžių sezoninių patiekalų su valgomais daigais, laukinėmis dilgėlėmis, pavasariniais ridikėliais, smidrais, rabarbarais receptų. Joje daug dėmesio skiriama sveikiau paruoštoms velykinėms vaišėms: lengviems kiaušinių ir mėsos patiekalams, šventiniams saldumynams be kvietinių miltų ir cukraus.

Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ sugulė į keturias, skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai, tiek pat, kiek metuose dienų. Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Receptai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: „Be cukraus“, „Be glitimo“, „Be laktozės“.

Knygos autorė Renata Ničajienė, kaip ir ankstesnėse savo knygose „Gero maisto dienoraštis. Žiema“, „Sezoninė Virtuvė“ bei „Nostalgiški skanumynai“ ir jau šeštus metus rašomame tinklaraštyje sezoninevirtuve.lt, skatina rinktis vietinį sezoninį maistą, valgyti skaniai ir sveikai, pagal metų laikus.

„Knygų seriją „Gero maisto dienoraštis“ skiriu mylintiems maistą ir norintiems juo mėgautis atsakingai!“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis