Prancūzių paslaptys – kad grožis sklistų iš vidaus

Tam, kad grožis sklistų iš vidaus, reikia teigiamų emocijų ir šiokių tokių priedų. Žavioji prancūzų aktorė Audrey Tautou sako: „Moters grožis – ne jos drabužiai, ne figūra ir ne tai, kaip ji susirišusi plaukus. Tikrasis moters grožis – tai spindinčios akys.“

Vakarais prancūzės atsipalaiduoja šiltoje vonioje su keliais lašeliais eterinio levandų aliejaus. Po penkiolikos minučių oda tampa švelni, o streso – kaip nebūta.

Noriu būti GAIVI

Jeigu organizme pakankamai drėgmės, oda atrodo gaivi, o plaukai žėri. Prancūzės tai žino, tad kasdien gurkšnoja vandenį, be to, mėgsta talasoterapijos procedūras.

* Kasdienis drėkinamasis intensyvus „Daily Moisturize Therapy“ („Physiogel“) tinka labai sausai ir jautriai odai prižiūrėti. Suteikia ilgalaikį drėkinimą ir saugo nuo pasikartojančio odos išsausėjimo. Minkština ir švelnina, oda atrodo akivaizdžiai sveikesnė. 100 ml – 17,68 Eur.

* Hialurono rūgšties kapsulės „Biocell“ – odai drėkinti. Vienoje yra 70 mg mažos molekulinės masės hialurono rūgšties kompleksas. 40 kap. – 21,64 Eur.

Noriu būti ŠVYTINTI

Gera kraujo cirkuliacija suteikia odai švytėjimo. Prancūzės nebijo kontrastinio dušo ir apsitrynimo šiurkštesniu rankšluosčiu.

* Švytėjimo suteikiantis makiažo pagrindas „Radiance Skin Lightening Fluid Foundation“ („Sensilis“) – su perlų ir deimantų pudra. Trijų atspalvių. 30 ml – 33,59 Eur.

* Maisto papildas „Live Well Beauty“ su cinku, variu ir selenu padeda palaikyti normalią odos, plaukų ir nagų būklę. 30 kap. – 15,99 Eur.

Noriu būti NATŪRALI

Prancūzės niekada nemiega vienos, nes žino sėkmingo pasimatymo paslaptį. Tai – natūralumas. Kuo natūralesnė – tuo žavesnė.

* Dieninis veido odos kremas „Rose Day Cream“ („Dr. Hauschka“) su rožių ekstraktu skatina natūralias odos atsinaujinimo galias. Kremo sudėtyje yra prabangaus rožių aliejaus ir laukinių erškėtrožių ekstrakto.Harmonizuoja visas odos funkcijas. 30 ml – 28,41 Eur.

* Maisto papildas „Live Well Woman Complex“ – idealiai moterims subalansuotas vitaminų, mineralų ir riebalų rūgščių kompleksas. 14 vitaminų, 8 mineralų, omega 3 rūgščių, resveratrolio ir likopeno kompleksas grožiui ir vitališkumui. 15,99 Eur.

Noriu būti LIEKNA

Oda bus sveika, jeigu valgysime sveikai. Toksinai tegul keliauja tiesiai į šiukšlių kibirą aplenkdami mūsų organizmą.

* Liekninamoji želė „Thermo-Active Refining Gel“ („Algotherm“) veikia ne tik celiulitą, bet ir įsisenėjusias riebalų sankaupas. Įsigyti galima tik internetu. 50 ml – 37,65 Eur.

* Maisto papildas „Talija S“– augalinių medžiagų derinys, papildytas chromu, cholinu ir inulinu, skirtas siekiantiesiems sveikai ir veiksmingai sulieknėti. 11,15 Eur.

Noriu būti SEKSUALI

Hormonas oksitocinas (jį mūsų organizmas išskiria, kai mylime) teigiamai veikia ir odą: slopina uždegimą, ramina, atitolina senėjimą. Mylėkite!

* Paakių ir blakstienų serumas „Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes“ („Vichy“) suteikia žvilgsniui kerinčios išraiškos. Greitas skaistinamasis ir stangrinamasis efektas. Saugo paakių odą nuo senėjimo ir stiprina blakstienas. Su šviesą atspindinčiomis dalelėmis. Tinka ir jautrioms akims. 15 ml – 41,09 Eur.

* „Beauty-Chocolate“ – vitaminai, mikroelementai ir hialurono rūgštis juodajame šokolade – skanus būdas pasirūpinti oda ir plaukais. Negalima viršyti rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. 120 tab. – 13,29 Eur.

Noriu būti ENERGINGA

Kasdien nusišypsokite savo atvaizdui veidrodyje – įrodyta, kad mūsų mintys kuria mūsų realybę. Sau skirta šypsena suteikia pasitenkinimą ir veikia panašiai kaip meilė.

* Dieninis ir naktinis veido kremas „Magnificence“ („Lierac“) su hialurono rūgštimi bei vitaminais C ir E akivaizdžiai mažina raukšles, stangrina odą, grąžina jai jaunatvišką švytėjimą. 50 ml – 71,99 Eur.

* Maisto papildas „Live Well Energy“ – tirpiosios vitaminų tabletės energijos suteikiančiam gėrimui gaminti. Vitaminų skonio gėrimas su cukrumi ir saldikliais aprūpins organizmą vitaminų B kompleksu, o kofeinas ir taurinas suteiks pliūpsnį energijos. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dienos dozės. 20 tab. – 3,49 Eur.

Noriu būti PAILSĖJUSI

Sen Tropezas – gerai, bet saulės spinduliai sendina odą. Apsauginės priemonės ir dirbtinis įdegis juk nė kiek netrukdo demonstruoti naujo bikinio, ar ne?

* Savaiminio įdegio servetėlės „Self Tanning Natural & Uniform Color“ („Comodynes“) užtikrina, kad tolygią spalvą išgausite vienu lengvu judesiu. 8 vnt. – 11,69 Eur.

* Maisto papildas „Bio-Carotene“ – su beta karotenu, kuris organizme virsta vitaminu A – medžiaga, padedančia palaikyti normalią imuninės sistemos ir regėjimo būklą. 90 kap. – 15,35 Eur.



Užsakymo nr.: PT_70954154

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis