Savaitės horoskopas: sužinokite, kas pajus permainų dvelksmą

Astrologinė prognozė kitai savaitei, balandžio 18-24 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia žada pozityvias tendencijas. Laukia gana ramus ir net sėkmingas periodas. Tiesa, žmonės, kurie mėgsta atvirai demonstruoti savo emocijas, gerai nesijaus – dabar jų įprastas elgesys atrodys ne vietoje ir ne laiku, kartais net iššaukiantis.

Pirmosios savaitės dienos bus palankios tiek patyrusiems žmonėms, tiek pirmuosius žingsnius komerciniame pasaulyje žengiantiems. Dalykine intuicija pasižymės net tie, kurie anksčiau nė negalvojo verslu užsiimti. Dabar naujokams tikrai pasiseks.

Kuo arčiau savaitės pabaiga, tuo daugiau pagundų ir vis sunkiau joms atsispirti. Galimi neapgalvoti pirkiniai, nenumatytos išlaidos, ir visa tai – dėl noro patenkinti momentines užgaidas.

Tačiau jei jūs vis tik rasite būdų atsispirti šiai traukai, tai antra savaitės pusė jums bus labai palanki. Turėsite galimybę užkariauti jums neabejingų žmonių simpatijas, užmegzti naudingas pažintis. Šis laikas labai tinka menui, kūrybai.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio tinkamas metas įvairiems dalykiniams ir ūkiniams reikalams tvarkyti. Galima pirkti reikalingas medžiagas, inventorių, užsisakyti transportą. Apie savaitės vidurį pajusite permainų dvelksmą jums svarbių santykių srityje. Regis, vargins abejonės, baimė įsipareigoti. Venkite priekaištų, pavydo, būkite taktiški, nes lengva išprovokuoti nesusipratimus, prarasti meilės objektą, įgyti priešų. Savaitgalį tikriausiai stengsitės neužsisklęsti nuo tų, kuriems reikia draugiško patarimo, paguodos ar užuojautos. Kita vertus, galimi nuomonių, skonių skirtumai, kuriuos suderinti bus nelengva.

JAUTIS

Nuo pirmadienio neblogai klostysis verslo ir meilės reikalai. Galite išbandyti laimę žaidimuose, loterijoje, tik nepraraskite saiko. Galbūt kažkuo nustebins auganti karta. Darbe laikykitės darbo tvarkos, neieškokite, kam primesti savo pareigas ir atsakomybę. Gali būti, kad nuspręsite kažką aukoti dėl svarbesnio prioriteto. Venkite svaigalų. Savaitgalį labiausiai rūpės buitiniai reikalai, artimųjų problemos, partnerystės aktualijos. Netikėtai gali išaiškėti vienas reikalas, susijęs su meile. Panašu, kad tai jus paguos ir paskatins kurti naujus planus.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio gali imti varginti abejonės, netikrumas, susijęs su materialiniais interesais. Galimas manipuliavimas, siekiant pasipelnyti ar padaryti įspūdį. Savaitės viduriukas gana pavojingas mėgstantiems rizikuoti, elgtis lengvabūdiškai. Tai gali baigtis nekaip. Labiau prižiūrėkite, saugokite vaikus. Pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, grožio profilaktikai. Savaitgalį seksis kūrybinė veikla. Būsite sunkiai suvaldomi, jei ką nors įsikalėte į galvą. Kažkuria prasme galite mėginti paveikti aplinkinius.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje jums turėtų pavykti nuveikti kažką aktualaus dėl savęs bei aplinkinių. Galite tikėtis įvykio, kuris žada meilės intrigą ar įsidarbinimą. Deja, stigs kantrybės, supratingumo iš aplinkinių. Kažkas gali mėginti manipuliuoti, išnaudoti, tempti į avantiūras. Jei jausitės sudirgę, venkite aiškintis santykius, keistis nuomonėmis. Savaitgalį galvą suksite dėl romantiško pasimatymo, pramoginio ar sportinio renginio ir pan.dalykų. Palanku bendrauti, būti tarp žmonių, linksmintis, flirtuoti. Tačiau nerimo gali sukelti sveikata. Nenumokite ranka.

LIŪTAS

Šią savaitę galite imtis rimtų projektų, reformų bei įkalbinėti įtakingus asmenis prie jų prisidėti, paremti. Tačiau pravartu pasaugoti savo reputaciją, neskatinti apkalbų. Raskite laiko pasimokyti, paieškoti reikalingos informacijos, jeigu to reikia kvalifikacijos kėlimui, viešam pasisakymui. Regis, turėsite progų kai ko pasimokyti, pasisemti iš kitų. Savaitgalį augs troškimas atkreipti į save priešingos lyties dėmesį. Tačiau atrodysite kiek įnoringi, kaprizingi. Iš artimųjų ir mylimo žmogaus verčiau nereikalaukite neįmanomų dalykų, pasiaiškinimų.

MERGELĖ

Šią savaitę būsite linkę vadovautis protu, intuicija. Galimos naujienos, kuriomis seksis pasinaudoti reklamos ar kitais tikslais. Kita vertus, gali nutikti kažkas tokio, kas sukliudys darbotvarkę, sukels nerimo dėl turto, vaikų ar kt. Nedelsdami tvarkykite nuosavybės dokumentus, vertybinius popierius. Pasisaugokite sukčių. Savaitgalį bet kokie užsiėmimai teiks pasitenkinimą, jeigu jie bus atpalaiduojantys, nekeliantys nei fizinės, nei emocinės įtampos. Saugokite sveikatą, venkite žmonių spūsties.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę būsite nusiteikę spręsti asmeninio gyvenimo galvosūkius. Ir panašu, kad neblogai seksis. Kita vertus, nesistenkite pergudrauti, apgauti dalykinių ar vedybinių partnerių, nes tai atsigręš prieš jus. Valdykite seksualines aistras, godumo ir irzlumo protrūkius. Labiau saugokite ir turtą bei vaikus. Savaitgalį neblogai seksis komerciniai, tiekimo, nuomos, turtiniai reikalai. Gal papildysite savo sąskaitą naujomis įplaukomis. Kažkuo gali nustebinti jums neabejingas asmuo. Regis, užsiimsite mėgstama veikla ir tai suteiks džiaugsmo. Seksis kaupti informaciją.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio įdomiai klostysis santykiai su partneriais ir naujais pažįstamais. Galbūt jums kas nors pasiūlys labiau suartėti arba įsijungti į bendraminčių kompaniją, atgis sena aistra ar atsinaujins širdgėla. Verčiau nerizikuokite jausmais, pinigais, darbais, nes svajonės ir realybė skirsis. Savaitgalį emocinė, dvasinė jūsų būsena bus nestabili. Liaukitės domėtis vien savimi ir savo problemomis - apsidairykite aplinkui, pajuskite kitų žmonių nuotaikas ir rūpesčius. Tuomet bus labiau tikėtinas nuotaikos pagerėjimas, atsipalaidavimas.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio užsiimsite šimtu reikalų vienu metu. Teks bendrauti su įtakingais veikėjais. Labai svarbu vykdyti prisiimtas pareigas, laikytis esminių principų, duoto žodžio. Netikėtai galite gauti laišką arba sulaukti intriguojamo skambučio. Būsite linkę griebtis avantiūros, kad tik atkreiptumėte į save publikos ar konkretaus asmens dėmesį.

Savaitgalį tikriausiai patirsite įdomių išgyvenimų, kurie greičiausiai vienaip ar kitaip bus susiję su menais, fantazijomis, mistika. Padidės jautrumas aplinkinių skleidžiamam gėriui ir blogiui.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galite pasiekti norimą rezultatą diskusijose ar vizituodami įtakingus asmenis, laikydami egzaminus ir kt. Galite atnaujinti svarbų ryšį. Regis, imsite galvoti apie permainas ir didesnę naudą. Vis dėlto saugokitės klastos, aferų, nes dėl to akimirksniu gali daug kas sugriūti. Išgirstą kritiką vertinkite rimtai. Savaitgalį nusimato didelis šurmulys. Sulauksite pasiūlymų, kurie iš pirmo žvilgsnio pasirodys viliojami. Galvosite, kaip įgyvendinti kūrybinius sumanymus, socialinius projektus. Palanku užsiimti labdara arba dėl jos kreiptis. Pernelyg neišlaidaukite.

VANDENIS

Šią savaitę galima investicija ar neplanuotos išlaidos, kurios tam tikra prasme apsimokės. Galbūt jums pavyks atnaujinti, sutaisyti jums brangų daiktą. Srityse, susijusiose su mokslu, politika, teise, užsieniu, gali kilti nenumatytų keblumų. Išorinės įtakos bus tokios nevaldomos, kad ne viską pavyks realizuoti. Visgi kūrybinėje srityje galite sublizgėti originalumu. Savaitgalį gali iškilti moralinė dilema. Tačiau tai netrukdys siekti finansinio ar kitokio pranašumo. Regis, sulauksite draugiškos pagalbos, pripažinimo.

ŽUVYS

Šią savaitę jus daug kas domins. Regis, seksis bendrauti, derėtis, reklamuoti, pasirašyti sutartis, megzti ryšius. Tačiau galimas nesusipratimas meilės santykiuose. Pats metas atsikratyti žalingo įpročio, apsikuopti, išmesti nereikalingus daiktus, sutvarkyti su mokesčiais susijusius reikalus. Savaitgalį pasižymėsite subtiliu skoniu, meniniais polinkiais, intuityvumu. Galite sulaukti svečio iš giminių tarpo arba susitikimo pageidaus iš toli grįžęs draugas. Norimų tikslų pasiekti gali trukdyti per dideli jūsų kaprizai ir nervinimasis dėl smulkmenų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis