Kokybiško gyvenimo gidas arba kaip nepramiegoti to, kas iš tiesų svarbiausia

Alex Monaco knyga – įžūliai nuoširdus smūgis jūsų abejonėms.

Alex Monaco – paslaptingasis verslininkas, rašytojas, saviugdos teoretikas, slepiantis veidą, bet ne laimės ir sėkmės receptus. Kaunietis, stebėdamas nelaimingus bei niurzgiančius tautiečius, nebeapsikentė ir nusprendė duoti tą lemtingąjį ženklą, kurio visi ilgai laukė. Šis ženklas – pirmoji Alex Monaco knyga, kurią išleido leidykla „Alma litera“ ir kuri simboliškai pavadinta „Laimingi šunsnukiai“.

„Laikas baigėsi – metas veikti, pažinti laimę ir žengti toliau, nes laimė – tai tik tarpinė stotelė didesnio tikslo link“, – teigia knygos autorius.

„Laimingi šunsnukiai“ – tai knyga, mokanti ne neapkęsti tų, kuriems sekasi pildyti savo svajones, o įsitaisyti tarp jų. Alex Monaco, pasitelkęs metaforas, skatina skaitytoją atsibusti ir duoti abejonėms į „snukį“, nes visi nusipelnė ir turi būti patenkinti savo asmeniniu gyvenimu. O kaip tai padaryti, moko dvi knygos dalys: pirmoji, supažindinanti su kokybiško gyvenimo koncepcija, ir antroji, nagrinėjanti kliūtis bei būdus kaip jas pašalint tam, kad gyvenimas „nelagintų“.

Rašytojas knygą skiria plačiai auditorijai: „Žmonija yra mažai pažengusi saviugdos klausimuose. Kažkodėl žmonės su savo gyvenimu elgiasi lyg su kale. Bet gera žinia ta, kad niekada ne vėlu griebti fortūną už rankos, todėl skiriu savo knygą gyvenimo entuziastams, degustatoriams, atbudusiems ir norintiems iš egzistencijos išspausti viską“.

Alex Monaco prisipažįsta pats kadaise buvęs absoliutus abejojantis ir klystantis „nevykėlis“, „plevėsa“. Tačiau pažintys su laimingais individais, asmeninės ambicijos ir filosofinės literatūros analizavimas atvėrė naują jo gyvenimo puslapį ir suteikė galimybę užrašyti savo asmeninę, o ne išgalvotą patirtį bei jau patikrintus laimės algoritmus.

„Laimė – tai moteris: ji pabėgs, jeigu jos nemylėsi. Todėl kiekvienas iš mūsų privalo rodyti jai daugiau dėmesio“, – apibendrina Alex Monaco.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis