Savaitės horoskopas: geros žinios tiems, kam nelabai sekasi

Astrologinė prognozė balandžio 25-gegužės 1 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Šią savaitę, ypač jos pradžioje, daugumos reikalų eiga priklausys nuo jūsų nuotaikos. Stenkitės vyti tolyn niūrias mintis, kovokite su pesimizmu, net stenkitės laikytis atokiau nuo tų, kurie visame kame mato blogybes.

Dvasios ramumas – svarbi sąlyga asmeniniuose santykiuose norint komfortiškai ir jaukiai bendrauti su artimaisiais. Vos tik atsiras įtarumas, pavydas, užslėptas pyktis, santykiai greitai sugrius, o grąžinti taiką ne taip ir lengva. Šią savaitę dauguma dėl savo bėdų, klaidų, problemų, nesėkmių bus linkę kaltinti kitus žmones, o tai dažnai baigsis konfliktais, griaus stabilumą net itin tvirtose sąjungose.

Antroji savaitės pusė bus sėkmingesnė už pirmąją. Ji gali pradžiuginti sėkmingais sutapimais, netikėtais siurprizais. Žvaigždės bus palankios net tiems, ko anksčiau nelepino savo dėmesiu. Geros permainos lauks tų žmonių, kuriems šiaip niekada nesiseka.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Per šią savaitę tikriausiai pavyks nuveikti nemažai svarbių darbų arba juos preliminariai aptarti, pasikonsultuoti su specialistais. Būsite aktyviai kūrybingi, sugebantys organizuoti, sutelkti bendraminčius, vis dėlto derėtų vengti piktnaudžiavimo savo padėtimi bei rizikingų avantiūrų, kurios gali jus itin vilioti. Savaitgalį jums nepritrūks populiarumo, dėmesio. Susitikite su draugais, nueikite į masinį ar pramoginį renginį. Ir nepamirškite pasveikinti mamų. Venkite pernelyg griežtai auklėti vaikus, juos bausti.

JAUTIS

Nuo pirmadienio jus itin domins kalbos apie investicijas, bendrus verslo projektus. Sumokėkite mokesčius, grąžinkite skolas, jei tik galite. Tikėtinas slaptas nuotykis. Galite kitus kažkuo fanatiškai įtikinėti, karštligiškai ieškoti teisybės. Galbūt prisiminsite toli nuo jūsų esantį žmogų, gausite žinią iš jo. Savaitgalį jums rūpės nenudirbti darbai, politika. Nebus sunku apginti savo nuomonę, jei ją turite. Stenkitės bent trumpam pasprukti nuo sunkių minčių bei kalbų. Pasisaugokite buitinių traumų

DVYNIAI

Nuo pirmadienio kelias dienas bus nelengva susitarti su kitais, neprarandant savitvardos, optimizmo. Pasistenkite nebrukti aplinkiniams savo nuomonės ir planų. Savaitės viduryje galbūt susidursite su finansiniais sunkumais ir ieškosite galimybės iš jų išsikapstyti. Tai turėtų pavykti. Savaitgalį pravartu atitrūkti nuo kasdieninės aplinkos. Netolimos išvykos suteiktų peno akims ir protui. Būtų neblogai, jei susitiktumėte su žmonėmis, iš kurių yra ko pasimokyti.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje tikriausiai nerimausite dėl darbo, sveikatos ar savo gerovės. Vis dėlto turėsite galimybių pasireikšti darbe arba jus dominančio darbo pokalbyje. Šiuo metu lengva įgyti ne tik draugų, bet ir priešų. Galite apsispręsti dėl asmeninių santykių.Savaitgalis gali pareikalauti neplanuotų išlaidų. O galbūt kažkas sugrąžins seną skolą. Pamėginkite išspręsti senus konfliktus, išsiaiškinti nesusipratimus. Stenkitės kaupti tik geras emocijas, nepavydėkite, nekerštaukite.

LIŪTAS

Šią savaitę norėsis nuotykių, bus progų paflirtuoti, o ir darbai seksis neblogai, ypač jei nebandysite piktnaudžiauti savo padėtimi ar sukčiauti. Jeigu aktualu įsidarbinti, daugiau užsidirbti, tai nesnauskite - jūsų pastangos nenueis veltui. Savaitgalį bus nelengva įtikti aplinkiniams, ypač antrajai pusei. Visgi brandūs meilės jausmai suteiks ypatingų potyrių ir dar labiau sustiprės. Tik nieko nedarykite suirzę, supykę, nes sugadinsite ne tik savo, bet ir kitų nervus.

MERGELĖ

Šią savaitę gali užplūsti prisiminimai, abejonės, nervingai reaguosite į artimųjų pastabas. Verčiau nesiknaisiokite senose nuodėmėse ir nuoskaudose. Savaitės viduryje galite daug nuveikti. Gerų įspūdžių teiks vaikai, sportas, kita aktyvi veikla bei renginiai, pasimatymai. Galbūt keisite įvaizdį arba teirausitės dėl darbo. Savaitgalį turėsite jėgų ir noro tvarkyti savo ūkyje. Tačiau per daug reikalaudami iš savęs, neduosite ramybės ir aplinkiniams, jiems priekaištausite. Nebūkite tokie įsitempę. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite kiek suabejoti savo intelektiniais sugebėjimais arba pasireikš persisotinimo nereikalinga informacija jausmas. Perleiskite iniciatyvą kitiems, nusiraminkite ir viskas susitvarkys. Vis geriau seksis kūrybinė veikla bei meilės vilionės. Savaitgalį būsite nusiteikę išreikšti savo meilę taip, kaip ją jaučiate. Vis dėlto nereikėtų priiminėti jokių lemtingų sprendimų mylimo žmogaus ar vaikų atžvilgiu. Neleiskite, kad kiti manipuliuotų jumis, ypač jei tai jums nuostolinga.

SKORPIONAS

Šią savaitę vertėtų paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti interesus, priimti optimalius sprendimus. Yra vilties, kad papilnės jūsų piniginė, o komercinis sandoris pasirodys naudingas. Galbūt gausite lauktą atsakymą, patvirtinimą. Gali užplūsti kūrybinis ar intelektinis įkvėpimas. Savaitgalį gali kartotis kažkokios praeities situacijos. Galite atlikti didelius namų ruošos darbus ar pasidarbuoti sode, sodyboje. Tik stenkitės savo reiklumu, priekabumu nesugadinti kitiems nuotaikos. Atsargiai elkitės su technika.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio situacija gali būti sudėtinga. Regis, peržiūrėjimo pareikalaus dalykiniai reikalai, komercinės sutartys. Būkite atsargūs, kad vėliau netektų gailėtis dėl neapdairumo. Per pokalbius gautą informaciją galėsite pritaikyti, jei ieškote naujų pajamų šaltinių, norite pagerinti buities ar darbo sąlygas ir pan. Būkite pakantesni artimųjų bei vaikų nuomonei ir jų interesams. Savaitgalis tinkamas viešnagėms. Teks daug bendrauti. Tačiau tiems, kuriems aktualu pasimokyti, derėtų nesiblaškyti į visas puses. Būsite imlūs informacijai, tad rimtai padirbėkite.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio jums labiausiai norėsis pabūti vienumoje su savo mintimis, pailsėti nuo triukšmo. Reikalai judės lėtai, tačiau nuojauta kuždės, kad tyloje bręsta sprendimai. Apie savaitės vidurį jau įsuks darbų ir kontaktų verpetas. Galite gauti pageidaujamą informaciją, vėl tvarkyti įstrigusius nuosavybės reikalus ar kt. Savaitgalį stenkitės neviršyti savo galimybių - tiek materialinių, tiek emocinių, dvasinių, kūrybinių. Jei norite nudžiuginti artimą žmogų, neieškokite ypatingų dovanų. Būkite nuoširdžiai dėmesingi.

VANDENIS

Nuo pirmadienio galima tikėtis įdomių susitikimų, intriguojamų pasiūlymų. Gali kilti įvairių fantazijų, kurios galbūt vėliau pakeis jūsų įprastą gyvenimo ritmą. Prieš ko nors imdamiesi pagalvokite apie pasekmes. Nesielkite pernelyg lengvabūdiškai. Saugokitės avarijų, traumų. Savaitgalį pasižymėsite padidėjusiu jautrumu. Tačiau tai netrukdys siekti finansinio, sceninio ar kitokio pranašumo. Visgi pasistenkite apsišarvuoti kantrybe ir taikiomis nuostatomis. Venkite diskusijų su tais, kurių nuomonė ryškiai skiriasi nuo jūsų.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio jūsų galvoje suksis neramios mintys ir rasite priežasčių nepasitenkinimui, demagogijai. Visgi jums seksis atkreipti į save aplinkinių dėmesį ir įrodyti, ko esate verti. Tikėtini gausūs kontaktai, įdomios naujienos. Venkite paviršutiniškumo, saugokite pinigus, dokumentus. Savaitgalį nepatartina kur nors vykti ar intensyviai bendrauti. Derėtų rinktis vienatvę, ramybę, poilsį, užsiimti menine kūryba. Pasisaugokite avarijų, venkite alkoholio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis