Gegužės mėnesio horoskopas – ką mums žada paskutinis pavasario mėnuo

Prognozės kiekvienam Zodiako ženklui.

Avinas

Gegužės mėnuo žada daug šurmulio Avino gyvenime. Finansiniu požiūriu mėnuo bus sėkmingas, atrasite naujų būdų, kaip užsidirbti papildomų pajamų. Bus daug išvykų, netikėtų pranešimų ir pasiūlymų. Gegužės mėnesio horoskopas Avinams pataria nusistatyti prioritetus ir susikoncentruoti į pagrindinius dalykus, kad negaištumėte laiko nereikšmingoms smulkmenoms. Sėkmė profesinėje veikloje priklausys tik nuo Jūsų pačių. Turite dirbti išsijuosę, parodyti savo gerąsias savybes ir gebėjimus. Vadovybė tai būtinai pastebės ir įvertins. Kita vertus laisvalaikiu atsiribokite nuo darbo, ilsėkitės, pramogaukite, skaitykite knygas, bendraukite su draugais ar leiskite laiką su šeima.

Jautis

Gegužės mėnesio pradžia tiesiog puiki. Tikėtinos geros permainos darbe. Pagaliau pavyks įgyvendinti tai, ko ilgai ir atkakliai siekėte. Jūsų užsispyrimas ir sunkus darbas veda tiesiai į sėkmę. Mėnesio viduryje galite susidurti su finansiniais sunkumais, tačiau greitai sugalvosite kaip išspręsti šią problemą. Mėnesio pabaigoje greičiausiai teks grįžti prie nebaigtų, bet jau senokai užmirštų darbų. Šiuo laikotarpiu tikėtinos apgavystės, todėl pasistenkite neįsitraukti į abejotinas finansines avantiūras. Visgi nesusikoncentruokite vien į darbus. Stiprinkite imunitetą ir pradėkite sportuoti, jeigu to dar nepadarėte.

Dvyniai

Gegužės mėnesį Dvyniai mažiau abejos savo sprendimų ar veiksmų teisingumu. Pasitikėjimas savimi išaugs. Dirbsite sparčiau ir geriau, todėl darbus atliksite laiku. Gegužės mėnesį galite susikurti papildomą pajamų šaltinį ar gauti premiją už gerai atliktus darbus. Gegužės mėnesio horoskopas pataria būti atidesniems. Nepamirškite duotų pažadų, svarbių užduočių, neužbaigtų darbų. Užmaršumas gegužę gali Jums pakenkti. Vaikai pareikalaus didžiosios dalies Jūsų laisvalaikio, bet jūs su malonumu leisite laiką kartu.

Vėžys

Geras gegužės mėnuo bus Vėžiui ar blogas, priklausys tik nuo jo paties. Jeigu žinote, ką turite daryti, tiesiog veikite. Greičiausiai gegužę būsite linkę „iš musės daryti dramblį“. Jus gali užklupti nesėkmės ir sveikatos sutrikimai susiję būtent su Jūsų emocine būsena. Todėl pasistenkite daugiau ilsėtis, išsimiegoti, praleiskite daugiau laiko gamtoje, miške. Visgi antroje mėnesio pusėje Vėžys pagaliau išmos džiaugtis tuo ką turi. Supras, kad kartais ir neigiami įvykiai išeina į naudą.

Liūtas

2016 metų gegužės mėnesį Liūtas labiau pasitikės savimi ir tikės savo priimamų sprendimų teisingumu. Jeigu turite kažkokių neįgyvendintų idėjų ar nerealizuotų projektų, pats laikas veikti dar mėnesio pradžioje. Nieko neatidėliokite, nes antroji mėnesio pusė nebus tokia palanki. Jūsų užsispyrimas leis pasiekti geriausių rezultatų. Gali būti, kad profesinėje veikloje iškils sunkumų, bet lengvai juos įveiksite. Pasistenkite maitintis sveikiau, nepiktnaudžiaukite alkoholiniais gėrimais. Galimi konfliktai su draugais, kuriuos greičiausiai padės išspręsti jums artimas žmogus.

Mergelė

Mergelės paskutinį pavasario mėnesį bus nusiteikusios labai pozityviai. Tai produktyvus laikas. Suspėsite atlikti ne tik suplanuotus darbus, bet ir dar daugiau. Sėkmė Jus lydės jeigu viską kruopščiai planuosite. Nenumokite ranka į aplinkinių patarimus, kartais žmonės iš šalies situaciją mato aiškiau. Puikus laikas mokytis kažko naujo. Stiprinkite imunitetą ir pradėkite sportuoti, jeigu to dar nepadarėte.

Svarstyklės

Gegužės mėnesio pirmoji pusė bus labai gera, tačiau vėliau pajusite energijos stygių ir įtampą. Profesinėje veikloje galite susidurti su problemomis, kurios neleis sklandžiai judėti pirmyn. Jeigu nuo pat pradžių jaučiate, kad kažką įgyvendinti bus labai sudėtinga, geriau nepradėkite, nes sugaišite daug laiko, o norimo rezultato galite ir nepasiekti. Jeigu kažką jau pradėjote, svarbiausia nesustokite, nedarykite pertraukų, pagal numatytą planą judėkite pirmyn. Mėnesio pabaigoje nepatartina vykti į užsienį.

Skorpionas

Skorpiono ženklo atstovą problemos 2016 metų gegužės mėnesį greičiausiai aplenks. Tai puikus laikas, kai Jums seksis beveik viskas, ko imsitės. Darbe turėsite galimybių parodyti ką sugebate. Stenkitės būti kolektyvo dalimi, gerbkite svetimą nuomonę ir įsitikinimus, nors jie ir nesutampa su jūsiškiais. Būkite pakantesni artimiesiems, išlaikykite šiltus, draugiškus santykius. Prieš ką nors pirkdami gerai pagalvokite, nes gali būti, kad gegužę Jūsų išlaidos viršys pajamas.

Šaulys

Galite jausti įtampą visose gyvenimo srityse, tačiau sulauksite palaikymo iš draugų ir artimų žmonių. Pasistenkite atsidėkoti tuo pačiu. Pirmoji mėnesio pusė palanki profesinėje veikloje. Turite dirbti išsijuosę, parodyti savo gerąsias savybes ir gebėjimus. Vadovybė tai būtinai pastebės ir įvertins. Kita vertus laisvalaikiu atsiribokite nuo darbo, ilsėkitės, pramogaukite, skaitykite knygas, bendraukite su draugais ar leiskite laiką su šeima. Antroje mėnesio pusėje gali apimti agresija, stenkitės nepasiduoti blogoms emocijoms. Tinkamas laikas būsto atnaujinimui, įrengimui, „apsivalymui“ nuo nereikalingų daiktų. Gautas rezultatas Jus džiugins.

Ožiaragis

Gegužės mėnesį išryškės Ožiaragio lyderio savybės, bus nesunku suburti aplinkui save žmones, pavyzdžiui surinkti komandą naujo projekto įgyvendinimui. Profesinėje veikloje nesistenkite aprėpti visko, susikoncentruokite į vieną, svarbiausią tikslą. Tai padės pasiekti puikių rezultatų. Gegužė - puikus laikas tobulėjimui, saviugdai. Užsirašykite į kursus, lankykite seminarus, ar tiesiog mokykitės savarankiškai. Finansinė situacija bus gera, galimos papildomos pajamos. Laisvalaikį leiskite gamtoje, tai suteiks Jums papildomos energijos.

Vandenis

2016 metų gegužė Vandeniui gana palankus mėnuo. Jausite energijos antplūdį ir į darbus kibsite su užsidegimu. Lengvai rasite sprendimus sudėtingiausiose situacijose, kas leis užtikrintai judėti pirmyn. Gegužės mėnesio horoskopas pataria skirti daugiau dėmesio finansams. Yra tikimybė, kad mėnesio viduryje stabilią finansinę padėtį sujauks artimieji ar draugai. Pats laikas pasirūpinti savo sveikata. Stenkitės teisingai maitintis ir pradėkite sportuoti, žinoma, jeigu dar to nepadarėte.

Žuvys

Gegužės mėnesio pradžioje būsite pozityviai nusiteikę ir užkrėsite tuo aplinkinius. Energija veršis pro kraštus. Tinkamai ją išnaudokite. Vėliau Jūsų aktyvumas mažės. Per daug gilinsitės į tai, ką apie Jus galvoja kiti. Neverta. Daug svarbiau ką apie save galvojate Jūs patys. Gegužės mėnesio horoskopas pataria nepersidirbti. Gerai savijautai palaikyti reikia visaverčio poilsio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis