Brigitos pokyčiai: netikėjau, kad tai suteiks tiek daug pasitikėjimo savimi

Pristatome pirmąją įvaizdžių pokyčių projekto dalyvę Brigitą. Pokyčius rengia moteris.lt ir salonas „Greenas“.

Brigita, 29 metai

Moteris neslepia jau seniai norėjusi pakeisti šukuoseną, stilių, tad be galo apsidžiaugė, išvydusi konkursą, kviečiantį pasikeisti: „Pokyčiai maloniai nustebino, juolab, kad tokios plaukų spalvos niekad nesu turėjusi. Esu labai patenkinta. Po pokyčių jaučiuos labiau pasitikinti savimi, naujas įvaizdis pridėjo daugiau drąsos. Aplinkiniai reagavo tik teigiamai, itin apsidžiaugė draugės, kurios jau seniai ragino pabandyt pasikeisti.“

D. Lopetaičio nuotr.

Brigitai buvo sukurtas kasdienis veiklios moters įvaizdis, kuri neturi daug laiko kas rytą įmantriam šukavimui, tačiau visada turi atrodyti nepriekaištingai ir oficialiai.

Plaukai

Brigitos plaukai yra ploni ir jų nėra gausu, pagal veido formą buvo parinktas griežtas kirpimas. Nors plaukai sutrumpėjo iki pečių, tačiau atrodo lyg jų būtų pagausėję. Plaukų apimtis suteikia elegantiškumo, įrėmina veidą. Tokio pobūdžio kirpimą lengva formuoti ir prižiūrėti ryte, patogu skubant į darbą. Plaukus dažant ties šaknų linija vyrauja tamsesni tonai, o per visą ilgį – šiltas atspalvis, pagyvinantis veido odos spalvą.

D. Lopetaičio nuotr.

Makiažas

Makiažui, atskleidžiančiam dalykinį stilių, vizažistė parinko švelnius, prie odos spalvos pritaikytus atspalvius.

Įvaizdis

Stilistė Natalija parduotuvėje „Bianco“, kurioje ir vyko fotosesija, parinko du skirtingus įvaizdžius. Ryškus ir spalvas pabrėžiantis žalias kostiumėlis bei laisvalaikio arba kelioninis juodai baltas variantas.

D. Lopetaičio nuotr.

Įvaizdį kūrė:
Salonas „Greenas“, www.greenassalonas.lt
Boutiqe "Bianco",
https://www.facebook.com/Bonjour-Bianco-1631488373733411/?fref=ts
Fotografas Dovydas Lopetaitis, www.dlopetaitis.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis