Lašiša įdarytas prancūziškas batonas

Taip įdarytas batonas papuoš jūsų užkandžių stalą. Pagaminti labai paprasta ir greita.

Reikės:

1 prancūziško batono (~30 cm ilgio);
150 g rūkytos lašišos;
mažo gabalėlio mėlynojo svogūno;
150 g tepamo varškės sūrio (pvz.Philadelphia);
1 a.š. grūdėtųjų garstyčių;
1 a.š. alyvuogių aliejaus;
1 a.š. citrinos sulčių;
žiupsnelio šviežių pjaustytų petražolių;
maltų juodųjų pipirų.

Gaminame

* Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą lašišą ir mėlynąjį svogūną, dėkite sūrį, garstyčias, supilkite aliejų, citrinos sultis, suberkite petražoles, maltus juoduosius pipirus ir viską gerai išmaišykite.

* Nupjaukite prancūziško batono abu galus ir ilgu šaukšteliu išskobkite minkštimą. Tada pridėkite paruošto įdaro, susukite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 30 min.

* Supjaustykite riekelėmis ir patiekite.

oditele.blogspot.com nuotr.

Skanaus.

P.S. nelaikykite paruošto batono per naktį, nes taip jis bus sumirkęs ir praras traškumą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis