Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
batonas
Virtuvė
prieš 7 metus
Karšti sumuštiniai su sūriu ir rūkyta mėsyte
Mėgstame pasilepinti karštais sumuštiniais, kurių paruošimas neužtrunka, o galutinis rezultatas visada skanus gaunasi.
prieš 7 metus
Mitybos specialistė: ir neturint laiko vaikus galima maitinti sveikai
Ne draudimais, ne kritika, ne prievarta ar pagrūmojimu „reikia valgyti sveikai“, o tik sudarydami tinkamas sąlygas, būdami pavyzdžiu ir mokydami vaikus pasieksime, kad jie valgytų sveikiau.
Virtuvė
prieš 11 mėnesių
6 negirdėti, nuostabaus skonio užkandžių receptai šventiniam Naujųjų stalui
Net jei orkaitėje kepa antis ar keptuvėje čirška kepsniai, ant stalo reikės ir šaltų užkandžių.
Virtuvė
prieš 8 metus
Karšti sumuštiniai su tunu
Šie sumuštiniai gali būtų patiekti tiek šilti, tiek šalti. Tad galėsite mėgautis vėlyvais savaitgalio pusryčiais arba įsidėti į užkandžių dėžutę.
Virtuvė
prieš 8 metus
Užkandžiui – įdarytas prancūziškas batonas
Vienas didelis karštas sumuštinis. O iš tikrųjų tai šauni idėja jūsų pusryčių stalui.
Virtuvė
prieš 8 metus
Česnakinės bandelės
Bandelės mano virtuvėje karaliavo seniai, o ypač mielinės tešlos. Ta proga, kad šiandien gaminau čili troškinį, tad vietoje pirktinio prancūziško batono, iškepiau pikantiškų gardėsių. Bandelės labai skanios, paviršius traškus, o vidus purus ir minkštas. Jau senai norėjau jas kepti, bet tik dabar atėjo laikas, vis kažkoks kitas kepinys jas išstumdavo, bet ne šiandien!
Virtuvė
prieš 8 metus
Čili sriuba–troškinys
Čili sriuba-troškinys yra kilęs iš Teksaso patiekalas. Žiemos metu norisi sušildyti skrandukus karšta, deginančia aštrumu sriubyte.
Virtuvė
prieš 9 metus
Įdarytas prancūziškas batonas
Vienas didelis karštas sumuštinis. O iš tikrųjų tai šauni idėja jūsų pusryčių stalui.
Virtuvė
prieš 9 metus
Lašiša įdarytas prancūziškas batonas
Taip įdarytas batonas papuoš jūsų užkandžių stalą. Pagaminti labai paprasta ir greita.
Virtuvė
Traški žuvies filė, kepta orkaitėje
Susigriebiau, kad senai žuvis karaliavo mano virtuvėje. Idealu, jei nusipirksite šviežios filė, bet puikiai tiks ir šaldyta, kurią būtinai palikite natūraliai atšilti bei gerai nusausinkite.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok