Savaitės prognozė: astrologai įspėja saugoti šeimą

Astrologinė prognozė kitai savaitei, gegužės 23-29 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Tiems, kas moka mokytis iš savo klaidų ir analizuoti kitų patirtį, savaitės pradžia bus sėkminga. Išsaugokite šaltakraujiškumą, kas benutiktų, stebėkite ir darykite išvadas. Greičiausiai pirmosios savaitės dienos bus itin sėkmingos profesinėje srityje, vėliau jau gali atsirasti problemų.

Pasitaikys galimybė užmegzti pažintis, susitarti dėl bendradarbiavimo su žmonėmis, kurie mąsto taip pat kaip jūs.

Antra savaitės pusė bus gana sudėtinga, pirmiausia - finansiškai. Šiuo metu daugelis klys planuodamas, pervertins savo galimybes.

Ne išimtis ir šeiminiai nesutarimai. Jie gali prasidėti nuo menkniekio, o paskui virsti rimta problema, jei nieko nesiimsite...

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Ši savaitė neleis tinginiauti. Augs darbo krūvis bei reikalavimai. Bus sunku suderinti darbą su mokslu ar kitokia svarbia veikla. Darbdaviui, komisijai ar kitiems vertintojams gali užkliūti jūsų nepakankama kvalifikacija, žinių stygius. Šeštadienis bus neblogas ar netgi smagus, išskyrus gana nesaugų vėlyvą vakarą. Sekmadienis nežada nei geros savijautos, nei malonių patirčių. Ypač nekaip veiks svaigalai, kvaišalai, prastos kokybės maistas. Tikėtini apsinuodijimai, infekcijos.

JAUTIS

Šią savaitę labai pravers įgytos žinios, su užsieniu susijusios patirtys. Ir su verslais, ir su tarptautiniais projektais, konkursais, mokslu susiję planai turėtų pajudėti pirmyn. Visgi daug lems simpatijos bei antipatijos, tad galutinę sėkmę sunku prognozuoti. Savaitgalį ne iš karto atsipalaiduosite. Galbūt turėsite daug darbo, politinių rūpesčių, dalyvausite viešame renginyje ar konferencijoje. Regis, taip lauktas atokvėpis sekmadienį gali atnešti ne pasitenkinimą, o naujų rūpesčių ar nuostolių.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio vis labiau suksite galvą dėl pinigų, finansinių dokumentų. Problemos gali būti susijusios su artimo žmogaus psichologine ar finansine situacija. Tiesiogiai ar netiesiogiai tai veiks visą šeimą, aplinkinius. Būkite kantrūs, venkite skandalų. Savaitgalis prasidės gana šauniai. Bus ūpo viskuo domėtis, mokytis, rašyti, dairytis po pasaulį. Deja, sekmadienį padidės įtampa, nervingumas. Regis, būsite linkę svaigintis, regzti intrigas ar sukčiauti. Arba su tokiais žmonėmis jums teks bendrauti.

VĖŽYS

Šią savaitę jums gali tekti susidurti su nemaža konkurencija, kad ir kur bandytumėte pasireikšti. Vis dėlto buvimas matomiems viešumoje, kovojimas dėl savo interesų jums bus itin nemalonus, tad maža tikimybė, kad neužleisite pozicijų savo varžovams. Savaitgalį bandymas atsikratyti įvairių įtampų gali išprovokuoti nesuvaldomą išlaidavimą arba didelį seksualinį apetitą. Sekmadienį imsite nerimauti, kad nespėjate.

LIŪTAS

Šią savaitę daug dirbsite, tačiau naudos ir rezultatų turbūt tiek nebus, kiek tikitės. Arba užsidirbsite gana nemažai, bet nevykusiai išleisite dalį sumos, arba teks skirti pinigų tam, kas būtina, nors jums labai nesinori į tai investuoti. Nenuvertinkite šalia esančių žmonių indėlio į bendrą gerovę. Savaitgalio išvakarėse ir šeštadienį pravartu fokusuoti savo dėmesį į gyvenimo partnerį, surasti bendrų užsiėmimų ir iš širdies pabendrauti. Sekmadienį gali apkartinti nevykęs pirkinys, psichologinė problema ar kt.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio kūrybingai darbuositės, o gerai jaustis padės sportas, flirtas. Deja, namuose arba artimų žmonių draugijoje jausitės ne itin gerai, nes senos problemos ar nesutarimai gali vėl paaštrėti. Šeštadienį būsite nusiteikę padirbėti savo ūkyje ar kitur, o sekmadienį turbūt pasiduosite partnerio ar draugų vilionėms pasimėgauti svaigalais ir tokiu būdu atsipalaiduoti. Regis, į gerą tai neišeis.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę šeimos reikalai gali tapti žymiai svarbesni nei viešo gyvenimo, darbo ar kt. Galbūt teks ką nors lankyti, slaugyti, paremti paguosti ir pan. Nerimą kels į paviršių kylančios paslaptys. Savaitgalį pradėsite smagiai, rasite progų ir galimybių papramogauti, praleisti laisvalaikį su vaikais ar gerbėjais. Deja, sekmadienis nebežada geros savijautos. Pasisaugokite alergijų, infekcijų sukėlėjų, įskaitant erkes ir kitus gyvius.

SKORPIONAS

Šiuo metu bus daug kalbų apie turtinius reikalus, pinigus, verslus. Gali būti nelengva kažką pasidalinti su tais, kurie turi teisę į savo dalį. Turbūt ieškosite informacijos, kaip spręsti opius klausimus arba kaip tik informuosite kitus, teiksite interviu ar pan. Savaitgalį pradėsite ramiai, šeimyniškai, tačiau šeštadienio vakaras, sekmadienis jau bus neramūs. Pasisaugokite agresijos, gaisro, vagysčių, ir patys nebandykite kitiems kenkti.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio bus daug darbo, jei turite verslą, tarpininkaujate, sprendžiate civilines bylas ar dalyvaujate politikoje. Pastaruoju atveju nerimą kels jūsų autoriteto ir visos situacijos nestabilumas, galintis sujaukti ateities planus. Savaitgalis prasidės maloniai. Gerai nuteiks bendravimas su kaimynais, giminaičiais ar draugais. Deja, sekmadienį jau graušitės dėl kažkokių išsprūdusių žodžių, dingusio daikto ar kt.

OŽIARAGIS

Šią savaitę bus svarbu užimti aiškią, tvirtą poziciją, turėti savo nuomonę, paremtą faktais, antraip lengva susigadinti autoritetą, pridaryti klaidų, įgyti slaptų priešų. Savaitgalį jums gali pavykti papildomai užsidirbti ar sėkmingai įsigyti norimą pirkinį, susitarti dėl paramos, talkos ar pan.

VANDENIS

Savaitę pradėsite su polėkiu, tačiau netrukus pasijusite išsisėmę, negaluojantys ar tiesiog trokštantys nuo visko atsiriboti ir pasinerti į meilės malonumus. Jei turite vaikų, finansinių ar visuomeninių įsipareigojimų, ramybės neverta tikėtis. Savaitgalį dėl padidėjusio jautrumo galite pernelyg išpūsti bet kokią kritiką, netaktą. Verčiau elkitės ramiai, išmintingai. Sekmadienį labiau pasaugokite savo turtą, piniginę.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio prasidės intensyvi savaitė. Regis, bus nelengva, nes daug laiko teks skirti darbui, politinėms, juridinėms ar visuomeninėms peripetijoms, gal net bylinėtis ar kitaip ieškoti teisybės. Savaitgalį norėsis tik ilsėtis be jokių rūpesčių, gerai išsimiegoti, atsipalaiduoti. Taip ir padarykite. Tik nepiktnaudžiaukite svaigalais, antraip gresia apsinuodijimai, nuostoliai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis