5 įvaizdžio taisyklės norinčioms stilingai pasipuošti

Kartais norisi atrodyti šventiškiau, tačiau prie aprangos pritaikyti derančius papuošalus nėra taip paprasta. Tuo labiau, kad pakanka vienos detalės ir įvaizdis gali būti sugadintas akimirksniu. Štai keli patarimai, kaip išsirinkti tinkamiausias puošmenas.

KOKYBĖ

Jei esate brandesnio amžiaus, atsisakykite prastai pagamintos bižuterijos. Net ir mažučiai, bet kokybiški aksesuarai papuoš labiau nei dideli, bet atrodantys pigiai. Dažnai pigumo įspūdį kuria eklektika, perkrautas dizainas, prasti metalai, plastiko elementai ir žibučiai. Stenkitės pagal galimybes įsigyti kuo kokybiškesnį papuošalą.

Reuters/Scanpix nuotr.

HARMONIJA

Be jokios abejonės papuošalai turėtų derėti prie jūsų vilkimų drabužių ir papildyti įvaizdį. Atkreipkite dėmesį į vientisą stilių, progą, kuriai puošiatės, ir įvertinkite, ar papuošalai atrodo harmoningai. Taip pat segimų papuošalų proporcijos turėtų derėti ir prie jūsų kūno formų. Smulkioms moterims vertėtų vengti labai didelių puošmenų, o stambesnėms - labai smulkių.

Vida Press nuotr.

FORMOS

Atminkite, kad vienas svarbiausių momentų - išsirinkti tinkamos formos papuošalą. Taisyklė paprasta: jei papuošalas atkartos kurią kitą matomą formą, pastaroji dar labiau išryškės. Pavyzdžiui, jei jūsų veidas yra kvadratinis, kampuoti arba griežtų formų papuošalai kvadratiškumą dar labiau pabrėš. Apskritaveidėms siūloma vengti apvalių auskarų bei kitų greta veido esančių apvalios formos aksesuarų, kurie akcentuotų veido putlumą.

Vida Press nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

TREJETO TAISYKLĖ

Pagal klasikines stiliaus formavimo taisykles greta veido neturėtų būti daugiau kaip trijų papuošalų. Dažniausiai šventėse / vakarėliuose moterys segi auskarus ir kaklo papuošalą, nors tai yra 2 elementai, to visiškai pakanka. Nepamirškite, kad vasarą dažniau dėvime saulės akinius, o šie taip pat yra viena iš puošmenų.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

SUBTILUMAS

Rinkitės tai, kuo pasipuošusi iš tiesų jaučiatės gerai, kas dera prie aprangos ir neužgožia asmenybės. Mados pasaulyje rizika kartais atsiperka, tačiau subtilumas yra daugelio garsenybių patikrintas kelias į vientisą ir stilingą įvaizdį.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis