Kaip Zodiako ženklai įveikia juodą gyvenimo periodą

Daugiau ar mažiau, bet kiekvienam iš mūsų teko susidurti su įtemptomis gyvenimo situacijomis, vadinamaisiais juodaisiais periodais, ruožais. Taigi, gyvenimas panašus į... zebrą. Bet ką daryti, jei vis dėlto juodasis gyvenimo periodas pernelyg užsitęsė ir niekaip nesibaigia?

„Svarbiausia, niekada nepamirškite, kad ir iš pačios blogiausios situacijos atrandama išeitis. Pavyzdžiui, jei jus paliko mylimasis ar mylimoji, dar neaišku, kuriam iš jųdviejų labiau pasisekė. Praradę regėjimą žmonės džiaugiasi, kad ne lūpas, kuriomis gali bučiuoti mylimą žmogų“, - sakė garsi Sankt-Peterburgo (Rusija) astrologė Tatjana Volkova.

Pakeisti pažįstamų žmonių ratą

Anot T. Volkovos, sunkūs gyvenimo laikotarpiai mums reikalingi vien dėl to, jog sužinotume, ką reiškia sunkumai. Juk žmogus ne robotas, kurį galima bet kada įjungti ar išjungti.

Be to, pašnekovės įsitikinimu, žmonės paprastai linkę sutirštinti spalvas, ištikus nesėkmėms, bėdai ar kitoms problemoms. Ar paprasčiausiai net išsigalvoja jas.

„Savigrauža, nesibaigiantis niurzgėjimas, nepasitenkinimas – tiesiausias kelias sunkių ligų link. Kapstydamiesi savyje, įsivaizduodami esantys menkaverčiai, niekam nereikalingi – prarandate ne tik pasitikėjimą savimi, bet ir pagrindinį dalyką - savęs palaikymą. Tai vadinasi savireguliacijos mechanizmas. Žmogaus smegenys taip surėdytos, kad jos visada greičiau pamiršta nemalonius dalykus. Užuot padėjęs joms, žmogus tranko galva į sieną!“, - dėstė astrologė žmogaus juodojo gyvenimo periodo priežastis.

T. Volkovos patarimu, užslinkus juodajam gyvenimo periodui, pamėginkite „persikūnyti“ į kitą žmogų. Tai reiškia, kad pirmiausiai reikia pakeisti savo pažįstamų žmonių ratą, kurie gali daryti, kad ir netiesiogiai, poveikį dėl to reikalo. Taip pat pravartu pakeisti ne tik savo kasdienius įpročius, bet ir drabužių bei plaukų stilių. Be to, padeda užmiršti negandas, susiradus adrenalino kupinos veiklos. Pavyzdžiui, leidžiantis parašiutu, kopiant į kalnus ir panašiai.

„Gal ir keistai nuskambės, bet viena iš stipriausių adrenalino dozių – pasiklysti miško tankmėje“, - patikino pašnekovė.

Jei jums blogai, padarykite kam nors gera

Astrologijos specialistės manymu, jei žmogus galvoja apie nemalonumus daugiau kaip 20 proc. paros laiko, vadinasi jo labai prasti popieriai. (Suprantama, reikia atidėti į šoną atvejus, susijusius su artimo žmogaus mirtimi arba sunkiomis ligomis. Nors ir tai galima įveikti).

„Todėl, jei jums iš tikrųjų labai blogai, paimkite savo vaikų žaislus arba nupirkite ir nuneškite juos į vaikų globos namus. Arba pabendraukite su neįgaliais žmonėmis, neturinčiais nei rankų, nei kojų ar suparalyžiuotais, prikaustytais prie lovos po sunkios ligos, autoįvykio. Patikėkite, juose neįžvelgsite jokio nusivylimo gyvenimu, vien tikėjimas ir džiaugsmas, kad gali gyventi. Tai jums įkvėps optimizmo. Galų gale pamaitinkite benamius žmones ir gyvūnus. Jei jums blogai, padarykite kam nors gera. Nes gėris, kaip ir blogis, visada grįžta bumerangu“, - užtikrino T.Volkova.

Astrologė taip pat pataria parašyti laišką sau ir padėkoti už tai, ką padarėte gera. Beje, laišką galima parašyti ir senam draugui. Žmonės, turintys juodojo gyvenimo periodo patirties, sako, kad juodasis periodas linkęs užgriūti žmoguje susikaupus daug apmaudo, nuoskaudos, pykčio ir neapykantos. Tiesiog jam žiauriai pradeda nesisekti. Beje, tą patį tvirtina ir medikai.

Bet nepamirškite svarbiausio dalyko: juodąjį savo gyvenimo periodą galima gana greitai įveikti, jei nesėdėsite sudėję rankų ir nesustodami judėsite į priekį!

AVINAS

Užslinkus juodajam gyvenimo ruožui vieni Avino žmonės pirmiausiai galvoja: „Svarbiausia, nedaryti staigių judesių ir jokiu būdu nepiktnaudžiauti alkoholiu, nes nutemps į dugną“. Be to, jie racionaliai įvertina susiklosčiusią situaciją ir tik tada imasi atitinkamų veiksmų. Bet kokių, net ir pačių menkiausių. Svarbu nestovėti vietoje. Nepaisant to, šio ženklo atstovams labai sunku prisiversti kuo mažiau laiko galvoti apie juos kankinančias problemas. Avinas įsitikinęs, kad viskas, kas su vyksta su juo, iš anksto nulemta. O įvairių spalvų gyvenimo periodai tik jo epizodai. Todėl kaip bebūtų sunku reikia toliau gyventi, dirbti, mylėti gyvenimą tokį, koks jis yra ir atrasti sprendimus iš sunkiausių situacijų. Tik taip galima įveikti net ir patį juodžiausią periodą. Juk kito gyvenimo nebus!

Tuo tarpu kiti šio ženklo atstovai galvoja, kad nereikia laukti, kol juodasis gyvenimo periodas įsibėgės, o imti vadžias į savo rankas ir kuo greičiau pirmyn! Svarbiausia, daug ir sunkiai dirbti, ir tada bet kurie nemalonumai, bėdos palengvės. Ir, žinoma, niekada nepamiršti humoro jausmo. Nes būtent jis ir padeda išgyventi juodąjį periodą!

JAUTIS

Nors šio Zodiako žmonės ir linkę žiūrėti į kitus žmones teigiamai bei stengiasi elgtis visose gyvenimiškose situacijose teisingai, bet juos vistiek nuolat persekioja juodieji periodai. O ne vienas iš jų juoduosius periodus įveikia gana paprastai: užsispyrimu ir sugebėjimu išlaukti. Tiesa, ne visiems šio ženklo žmonėms tai padeda.

Be to, šio Zodiako ženklo atstovams teko patirti, kad iš tikrųjų sunku gyventi nešiojant daugybę nuoskaudų širdyje. Todėl reikia mokėti atleisti. Taip pat nepadeda greičiau atsikratyti juodojo ruožo ir tai, kad šio ženklo asmenybės linkusios dėl visų bėdų kaltinti kitus, kaupti savyje pyktį bei apmaudą.

„Kai kurie šio ženklo žmonės linkę griebtis net keršto, galvodami, kad taip pasielgus, viskas atsistos į savo vietas. Iš tikrųjų tik sau blogiau padaro. Norint, kad gyvenime kuo rečiau persekiotų nesėkmės, reikia visada galvoti optimistiškai ir, žinoma, daug dirbti, nes juodasis periodas nemėgsta darbštuolių“, - patikino astrologė.

Bene vienas iš teigiamiausių šio ženklo atstovų bruožas – nelaukia sudėję rankų, kol baigsis juodasis gyvenimo periodas, o ima jautį už ragų ir pradeda veikti! Jų įsitikinimu, nepaisant nesėkmių ir sunkumų, negalima nukabinti nosies. Priešingai – reikia tikėti, kad toliau viskas bus gerai!

DVYNIAI

Šio Zodiako ženklo žmonių manymu, net ir didžiausias nesėkmes bei blogiausius dalykus galima „apeiti šonu“, tada jie ir atrodys viskas kitaip. Užtat Dvyniai paprastai sėkmingai atranda išeitį iš bet kurios situacijos.

Tuo tarpu kai kurie šio ženklo atstovai tvirtina, kad jiems apskritai nebūna juodųjų periodų. Panašu, dėl to, kad jie į gyvenimą linkę žvelgti daugiau teigiamai. Žinoma, jie neneigia, kad pasitaiko nesėkmių, bet ir jose ieško teigiamų pusių. Stengiasi kitiems padėti net ir tada, kaip patiems labai nesiseka ar užgriūva sunkumai. Todėl likimas tokiems žmonėms palankus.

„Norint įveikti juodąjį periodą, Dvynių žmonėms užtenka pažvelgti į pasaulį kitomis akimis ir nustemba, kaip patys pasikeitė! Be to, kai kurie šio ženklo atstovai neretai patys susikuria juodajį periodą ir pasineria į jį. Mat jie tai priima kaip savotišką atgimimo ir apsivalymo laikotarpį. Galų gale dauguma Dvynių mėgsta kartoti: „Nėra to blogo, kas neišeitų į gera!“, - sakė astrologijos žinovė.

Anot jos, šio ženklo atstovai įsitikinę, kad jei jiems visada ir viskas būtų gerai, nevertintų gyvenimo apskritai. Nors ir supranta tai tik kažką praradę.

„Žmonės ateina į jūsų gyvenimą ir išeina, todėl nereikia laikyti tų, kurie nenori su jumis būti. Nes su tuo žmogumi vis tiek laimės nebus. Reikia paleisti tą žmogų, kad kitas jo vietoje padarytų jūsų gyvenimą džiaugsmingu, o jį laimingu. Ir tada juodasis periodas baigsis abiems. Nes kiekvienas žmogus išgyvena skausmą, kančią, stresą, svarbu neužsisklęsti savyje. Būkite optimistai ir žinokite, kad ir gėryje yra blogio, o blogyje taip pat galima atrasti gėrio!“, - žarstė Dvyniams patarimus astrologė.

VĖŽYS

Šio ženklo žmonės pirmiausiai linkę save kaltinti, juos ima graužti sąžinė dėl nesėkmės, užgriuvusių bėdų. Todėl Vėžio žmonėms neretai ilgiau trunka juodasis periodas. Tiesa, praėjus kiek laiko ima galvoti, kad tas juodasis ruožas ne toks ir juodas, o greičiau pilkas.

Nepaisant to, juodasis ruožas paprastai išmuša Vėžį iš pusiausvyros. Jis pasimeta, nežino ką daryti. Nors atsitokėjęs ir ima suprasti, kad bet kurios problemos, kurias jam siunčia likimas, viso labo tik išbandymas, savotiškas gyvenimo egzaminas, kurį išlaikius jis įgaus daugiau jėgų ir stiprybės.

Sunkiausiomis gyvenimo valandomis šio ženklo žmonės stengiasi daugiau galvoti, kas gero buvo jų gyvenime. Vadinasi, ir toliau verta gyventi vien dėl to, kad, anksčiau ar vėliau, viskas pasikeis į gerą pusę. Todėl pirmiausiai reikia išmokti neįsižeisti dėl smulkmenos ir į viską žiūrėti filosofiškai. O jei vis dėlto nuoskauda, įsibrovusi į Vėžio vidų, neapleidžia, tada reikia greičiau susitaikyti ir atleisti.

„Tik padaryti geri darbai padeda išgydyti kenčiančią sielą“, - padarė išvadą astrologė.

Anot jos, tuo teko įsitikinti ne vienam šio ženklo atstovui iš savo patirties, kai gyvenimas buvo nuklotas ne juodais-baltais, o juodais-pilkais ruožais. Kitaip tariant, balto ruožo teko laukti bent kelerius metus. Vis dėlto kada nors baigiasi ir labai blogos dienos.

„Jei pažiūrėję į veidrodį pamatysite ne liūdną savo veidą, o kupiną vilčių, optimistišką žvilgsnį, tada šviesusis ruožas jūsų gyvenime pasirodys gerokai greičiau ir užsibus ilgiau“, - patikino pašnekovė.

LIŪTAS

Šio Zodiako atstovai laikosi nuostatos, kad juodasis ruožas – laikinas reiškinys, todėl tereikia pralaukti tą laiką. O kai reikalai pradės kilti aukštyn, tada čiupti sėkmės paukštę už uodegos ir nebepaleisti.

Kai šio ženklo atstovams būna blogai (psichologiškai) tiesiog stengiasi pažvelgti į tai tarsi iš šalies. Ir supranta, kad jų problemos – vieni niekai palyginus su aplinkinių problemomis. Todėl Liūtui belieka padėti išspręsti problemą savo artimam žmogui, draugui ar kamynui ir jo problema tarsi savaime išsispręs. Taip pat šio ženklo atstovas turėtų žinoti, kad nemažai jo problemų – išgalvotų! Tiksliau, viskas priklauso nuo to, kaip jis priima nemalonią situaciją ar įvykį ir kaip reaguoja į juos. Mat nemažai šio ženklo žmonių neadekvačiai reaguoja į tai, kas iš tikrųjų ir nėra taip baisu. Pavyzdžiui, įvyko nedidelė avarija, kurio vairuotojas tik subraižė šio ženklo atstovo automobilio šoną. Tuo tarpu Liūtui tokia situacija sukelia didžiulį stresą ir išgyvenimą, tarsi būtų palaidojęs artimą žmogų.

„Tada jis ima galvoti: „Ach, juodasis ruožas! Аi-ai-ai! Kaip blogai!“ Bet žvelgiant iš kitos pusės – visi gyvi, sveiki. Juk mašina, kaip ir mes su jumis, išvydo šį pasaulį, atgyvens savo ir išeis. Todėl džiaukitės gyvenimu! Ir tada juodieji ruožai taps gerokai šviesesni!“, - sakė astrologė Tatjana Volkova.

MERGELĖ

Šio Zodiako ženklo žmonėms lengviau gyventi, nes neabejoja, kad vien baltų ruožų gyvenime paprasčiausiai nebūna. Tiesa, vieni galvoja, kad reikia tikėti gėriu, galvoti tiktai apie gerus dalykus ir tada tiesiog nepritrauks blogio. Tuo tarpu kiti galvoja, kad užgriuvus juodajam periodui, reikia ruoštis pačiam blogiausiam. Tai yra, kad dabar viskas bus blogai, su tuo susitaikyti ir laukti, kol praeis.

Žinoma, gerai, jei jauti, kada po juodojo periodo ateis baltasis. O jei ne? Mat kai kurioms Mergelėms juodasis gyvenimo ruožas prasideda dar vaikystėje ir gali tęstis net 25 metus. Tai ir nesibaigiančios artimųjų mirtys, tai ir nelaiminga santuoka, trunkanti 10 metų, o dabar skyrybos... Ir nenusimato jokių prošvaisčių. Nors kai kurie šio ženklo atstovai ir puikiai supranta, kad jei gyvenime nebūtų juodųjų ruožų, nusibostų gyventi, bet bijo juodojo periodo, kaip velnias kryžiaus. Užtat kiti į šį reikalą žvelgia optimistiškai: prie sunkumų galima priprasti, tik reikia į juos žiūrėti teisingai, kažkuria prasme ir susitaikyti bei priimti. Arba pamėginti kovoti su likimo išbandymais, bet tikrai nenuleisti rankų. Žinoma, visa tai nėra lengva, bet reikia mokytis. Tiesa, kiekvienam šio Zodiako ženklo atstovui juodieji ruožai skirtingų ilgių, bet reikia tikėtis geriausio!

SVARSTYKLĖS

Šio Zodiako ženklo žmonės įsigudrina atrasti būdų sutrumpinančių jų juoduosius ruožus. Tarkim, sako, kad šiandien tiesiog ne jo diena, o rytoj viskas susigulės ir bus gerai! Nepaisant šio būdo paprastumo, padeda užtikrintai. O apskritai dėl savo juodųjų gyvenimo periodų jie nepataisomi optimistai. Pavyzdžiui, Svarstyklių gyvenime susiklosto tokia situacija, kad atrodo blogiau jau negali būti. Vienu ypu užgriūva tiek problemų, tarsi sniego lavina ant galvos! Ką tada daro šio Zodiako ženklo atstovas? Nepaisant jo nuolat abejojančios ir dvejojančios natūros, spajuna į viską, nusiperka turistinę kelionę, tarkim, į Tailandą ar Maljorką ir išvyksta. Jei neturi pinigų – irgi ne bėda – pasiskolina. O grįžęs ima suprasti, kad visi nemalonumai ir bėdos liko TEN. Ir nesėkmės tampa nebetragiškos, ir ruožas jau nebe toks juodas. Svarstyklės žino, kad gyvena vieną kartą, todėl reikia džiaugtis juo net ir tada, kai aplink „tamsu“ ir „juoda“!

„O toms Svarstyklėms, kurioms vis dėlto sunku susitaikyti su nesėkmėmis ar pralaimėjimais, patarčiau daugiau bendrauti su optimistais ir galvoti pozityviai. Aišku, dėl to juodasis periodas iš karto niekur nepradings, bet tikrai neilgai tęsis“, - patikino pašnekovė. Anot jos, galų gale be juodojo ruožo Svarstyklės, kaip ir kiti Zodiako ženklai, nesužinotų, kas yra baltasis ruožas ir nemokėtų džiaugtis kad ir kukliomis gyvenimo akimirkomis. Todėl juodi gyvenimo periodai reikalingi, o atskirais atvejais net būtini.

SKORPIONAS

Norint, kad šio Zodiako ženklo žmonėms greičiau baigtųsi juodasis periodas, pirmiausiai reikia pakeisti savo pažįstamų ratą, atsiriboti nuo kai kurių tariamų draugų ar bičiulių, kurie dėl to reikalo sugrojo tikrai ne paskutiniu smuiku. Astrologės įsitikinimu, ne vienam Skorpionui būtent taip pasielgus, jo gyvenime prasidėjo nauji, esminiai pokyčiai.

„Panašu, kad ne taip seniai ar net dabar ne vienas šio Zodiako ženklo atstovas išgyvena juodąjį savo gyvenimo etapą. Bet jiems labai sunku dėl paprasčiausios priežasties: praeities nuoskaudos tarsi šleifas velkasi paskui juos, kurių jie niekaip negali pamiršti“, - teigė T. Volkova.

Jos manymu, nuoskaudos tarsi juodas voras, apraizgantis savo lipniu voratinkliu visą žmogaus organizmą. Kai kurie Skorpionai galvoja, kad užgriuvus juodajam periodui, reikia ruoštis pačiam blogiausiam. Tai yra laukti, kol viskas bus labai blogai. Tuo tarpu kiti – priešingai: prasidėjus nesėkmių ir bėdų maratonui, kaip mantrą kartoja sau, kad problemos atsitrauks ir viskas bus gerai. Juk ne veltui sakoma, kad išeities nebelieka tik gulint karste. Todėl galima atrasti išeitį iš bet kurios situacijos. Svarbiausia, nepulti į paniką.

ŠAULYS

Kai kurie Šaulio Zodiako žmonės linkę patys susikurti periodus, kai „juodai“ nesiseka. Tiesiog įsikala į galvą, kad jiems viskas blogai.

„Nors iš tikrųjų kai kurių šio Zodiako ženklo atstovų gyvenime, pradedant 2009 metais, juodasis-baltasis periodas tiesiog šoka pasiutpolkę. Kitaip tariant, Šauliui per dieną kartais gali pasikeisti du, trys juodi-balti ruožai. Kartais jie visiškai trumpučiai, bet vis dėlto dažniau ilgesni – išsitempia per pora savaičių“, - aiškino astrologijos specialistė.

Pasak jos, bet kažkodėl Šaulys linkęs pastebėti tik juodą ruožą. Todėl šio ženklo atstovui ir susidaro įspūdis, kad jį tiesiog apsėdo juodasis periodas. Nors nemažai šio ženklo žmonių galvoja priešingai: kad gyvenimas apskritai neturi ruožų.

„Iš tikrųjų gyvenimas kaip balta, švari drobė, ant kurios kartais nukrenta juodos dėmės. Ne vienas sėkmingai išsivalo tą dėmę, kitas bando valyti. Bet ta juoda dėmė – ne amžina, skirtingai nei balta drobės pagrindas ir fonas“, - teigė T.Volkova.

Anot jos, užtat, kai ilgai nepavyksta pašalinti juodos dėmės, Šaulys pradeda bijoti, kad gali būti dar blogiau. Kaip bebūtų keista, tada Šaulio žmones gelbsti... beviltiškumas. Tai yra nebetikint, kad kada nors juodasis jų gyvenimo periodas baigsis ir besiruošiant blogiausiam... viskas staiga ir netikėtai pakrypsta į gerąją pusę.

OŽIARAGIS

Nemažai šio Zodiako ženklo atstovams juodasis periodas prasidėjo nuo praėjusių metų pradžios ir tęsėsi mažiausiai iki metų pabaigos. Vieni iš jų išsiskyrė su savo antrąja puse, prarado darbą. Kitiems dar blogiau – pasinėrė į alkoholizmo liūną, atsidūrė blogoje kompanijoje ar net mėgino nusižudyti. O kai kurie šio Zodiako ženklo žmonės galvoja, kad apskritai jų gyvenimas vien juodas ruožas.

„Vienas Ožiaragio ženklo vyras man pasakojo: „Kai pavogė mano automobilį, „sudegė“ pinigai banke, mirė šuo – tai buvo dar baltas mano gyvenimo periodas...“ Tai yra ne vieną šio ženklo atstovą juodasis periodas tempė į dugną, viskas atrodė beprasmiška ir beviltiška. Bet staiga suėmė save į rankas ir paklausė: „Kodėl aš turiu pasiduoti?..“, - dalijosi Zodiako ženklų atstovų išgyvenimais pašnekovė.

Jos įsitikinimu, kiekvienas Zodiako ženklas turi savo būdą, kaip greičiau pereiti nesėkmių ruožą. Svarbiausia nepalūžti ir eiti pirmyn. Juk užsistovėjęs vanduo pradeda rūgti, o tekančiame upelyje visada gėlas ir gaivus vanduo. O ką jau kalbėti apie krioklių vandenį. Taip ir gyvenime. Tiesiog tokiu būdu jis atsinaujina.

„Jei nutinka kokie nors rimti sunkumai ar nemalonumai, visada prašykite Aukščiausiojo, kad suteiktų jums jėgų ir neleistų pulti į paniką ir pesimizmą. O jei į galvą lenda baisios mintys, tai reikia prašyti, kad padėtų jų atsikratyti“, - negailėjo patarimų astrologė.

VANDENIS

Šio Zodiako ženklo atstovai nė kiek neabejoja, kad gyvenimas iš tikrųjų kaip zebro kailis. Tačiau pašnekovės tvirtinimu, pasitaiko ir išimčių: po juodojo ruožo atslenka dar juodesnis... Be to, Vandenius, dažniau nei kitus Zodiako ženklus, ištinka nesėkmės, susijusios su materialiniais nuotoliais.

„Tada belieka prisiminti seną žydą, kuris sakė: „Dieve, ačiū, kad paėmei pinigais!“ Ko verti pinigai, lyginant su žmogaus sveikata ar net jo gyvybe? Praradote pinigus? Nesielvartaukite. Nes tai padeda geriau suprasti ir užjausti vargingai gyvenantį žmogų. Arba padėjo išvengti situacijos, dėl kurios galėjote prarasti gerokai didesnę pinigų sumą. Tai ir ženklas, kad kažką reikia keisti savo gyvenime. Bet tikrai neverta išgyventi ir gadinti savo sveikatą praradus pinigus“, - įsitikinusi astrologė.

Anot jos, didžiausia Vandenio pergalė ir pasiekimas gyvenime - įveikti savo tingumą, apatiją, vangumą. Tik tokiu būdu jį gali aplenkti juodieji ruožai.

„Nebėkite nuo bėdos ir nelaukite laimės, kadangi pasaulyje nuolat viskas keičiasi. Kiek besitęstų jūsų bėdos, nepamirškite, kad niekas nesitęsia amžinai. Kad viskas praeina: nelaimė ir laimė“, - teigė T.Volkova. Užtat kai kurie šio ženklo atstovai galvoja, kad optimizmas – užgyvenamas dalykas. Todėl net ir į sunkiausias gyvenimo situacijas jie įžvelgia teigiamų pusių.

ŽUVYS

Šio Zodiako ženklo žmonės turėjo ne vieną kartą progos įsitikinti, kad gyvenime būna ir gero, ir blogo. O jei viskas blogai, vadinasi, jų gyvenime prasidėjo juodasis periodas. Neteko darbo, šeimos, išdavė draugai, apskritai niekas nesiseka ir ima įžvelgti visur vien neigiamus dalykus. Bet po kiek laiko Žuvys atsitokėja ir ramina save: „Išmetė iš darbo? Tai gera proga pakeisti savo veiklą ir susirasti įdomesnį, širdžiai artimesnį ir labiau patinkantį darbą. Nes juk savo valia vargu ar būčiau išėjęs iš darbo“. Todėl astrologė pataria Žuvims pirmiausiai išmesti iš galvos blogas mintis, kadangi jos pritraukia tokius pat įvykius. O šiam ženklui atstovaujančios moterys, užklupus juodam periodui, turėtų nepamiršti „šopingų“! „Niekam nepavydėkite, nes pavydas padeda susinaikinti! Kaip bebūtų sunku, bet niekada nesiskirkite su artimais ir mylimais žmonėmis! Tik tada galite tikėtis, kad juodasis gyvenimo periodas jus aplenks“, - pridūrė astrologė.

Anot jos, Žuvų ženklo žmonės puikiai supranta, kad gyvenimas be išgyvenimų ir sunkumų nieko nevertas. Jei per gyvenimą viskas eitųsi kaip sviestu patepta, žmogus taptų silpnas, bejėgis ir neįdomus, neturintis nei savo tikslų, nei svajonių. Tik praėjęs išbandymus, žmogus tobulėja. Tokiu būdu gyvenimas atsijoja silpnuosius ir niurzglius. Todėl nereikia bijoti problemų!

T. Volkovos tvirtinimu, bet kuriam Zodiako ženklui nesunku prisišaukti juodąjį periodą neigiamomis mintimis, emocijomis ir nieko neveikimu. Todėl turi pasistengti kiekvienas iš jų išsaugoti savivertę ir tikėjimą savimi. Tai - pagrindiniai dalykai, padedantys išbristi iš „neišbrendamos“ situacijos ir, žinoma, judėti pirmyn!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis