Savaitės horoskopas: ar pavyks pasinaudoti palankia situacija?

Astrologinė prognozė savaitei, liepos 11-17 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia bus sėkminga, vienok ji labiau tinka apmąstymams, planų kūrimui nei ryžtingiems veiksmams. Spręskite einamuosius reikalus, o rimtus projektus kol kas atidėkite į šalį – jiems palankus laikas ateis vėliau.

Daugumai pirmosios savaitės dienos bus susijusios su praėjusių įvykių ir poelgių apmąstymu, apibendrinimu. Sveika savikritika gali būti itin naudinga. Tie, kuriems pasiseks pasimokyti iš savo klaidų, gali išvengti problemų ateityje.

Savaitės viduryje kažin ar bus svarbių permainų, vis tik dauguma jaudinsis dėl niekų, tuo pačiu keldami įtampą ir aplinkiniams. Galimi nedideli konfliktai, pyktis gali net itin vienas kitam simpatizuojantys žmonės.

Savaitės pabaiga - nerami, ir čia jau bus dėl ko jaudintis. Tuo metu atsivers begalė įdomių galimybių, tačiau norint jomis pasinaudoti būtinas ir pasitikėjimas savimi, ir drąsa, ir užsispyrimas. Atrasti šias savybes ir įtemptoje situacijoje išsaugoti vidinę pusiausvyrą pavyks ne visiems.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio jūsų reikalų eiga stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo. Paaiškės, kas stipresni - jūs ar jūsų konkurentai. Silpni ryšiai gali nutrūkti arba patirti krizę. Regis, skubėsite sutvarkyti nebaigtus reikalus, turbūt susijusius su mokesčiais, nuosavybe, verslu, ir veršitės kažkur vykti. Jei išvykstate toli ir ilgam, pasirūpinkite saugiai palikti namus. Savaitgalis neramus, galimos nekokios staigmenos, tačiau ir ypatingų įspūdžių, nuotykių galima tikėtis daugiau nei paprastai.

JAUTIS

Savaitės pradžioje nelengva bus susitarti dėl dalykinių sprendimų. Susidarykite kuo aiškesnį vaizdą apie savus ir svetimus motyvus, pageidavimus ir įvertinkite, ar tai jums priimtina, realu, reikalinga. Nuo ketvirtadienio palanku tvarkyti juridinius reikalus, tarpininkauti. Galbūt sėkmingai suorganizuosite pramogą, naują veiklą ar kt. Kažką įdomaus galite sužinoti apie meilės objektą. Savaitgalį nenuobodžiausite, rasite kuo užsiimti ir kuo pasidžiaugti. Būsite linkę išlaidauti malonumams. Saugokite sveikatą.

DVYNIAI

Šią savaitę greita reakcija, komunikabilumas, darbštumas jums leis puikiai pasireikšti ir daug nuveikti bei sužinoti. Kita vertus, jūsų aplinkoje yra žmonių, linkusių jums kenkti. Kas beįvyktų, nepraraskite savigarbos ir padorumo. Tikriausiai nepagailėsite lėšų sveikatos ir grožio profilaktikai bei atstatymui. Galite gauti darbo pasiūlymą, tačiau jis sukels rimtų dilemų ir baimės suklysti pasirenkant. Savaitgalį nesileiskite draugų, gerbėjų, partnerio išnaudojami. Siekite abipusiai naudingo balanso.

VĖŽYS

Šią savaitę išvengti nesusipratimų bus nelengva netgi namuose. Neskubėkite pradėti naujų darbų. Vargu ar pavyks padaryti norimą įspūdį per dalykinį susitikimą. Tačiau jus džiugins meilė, vaikai, sportas. Bus malonu jausti, kad esate mylimi, reikalingi. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos srityje. Tik venkite kažko ultimatyviai reikalauti iš mylimo žmogaus. Atidžiau prižiūrėkite vaikus. Savaitgalį nesiimkite rizikingos, neįprastos veiklos. Palanku sportuoti, rūpintis įvaizdžiu, namų tvarka, komfortu.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio teks nemažai nuveikti, jei jūsų veikla susijusi su ryšiais, spauda, transportu, komercija. Vis dėlto intensyvūs darbai, kaip ir bendravimas, šiuo metu jus vargina. Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Vairuokite labai atsargiai. Tikėtina, kad atskleisite artimo žmogaus problemą, keisto jo elgesio ar susirūpinimo priežastis. Arba patys susivoksite savo vidiniuose sielos labirintuose. Savaitgalį norėsis meilės, nuotykių, išvykų, tačiau tai gana rizikinga, ypač jei esate linkę paleisti stabdžius.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje derėtų būti itin santūriems ir draugiškiems su aplinkiniais, nes kitam žmogui padaryta skriauda grįš dešimteriopai. Komercinius sandorius sudarinėkite itin apdairiai. Nuo trečiadienio būsite linkę visur kaišioti nosį. Galite prisikaupti negatyvios informacijos ar tokios paskleisti kitiems. Galvokite, ką kalbate, rašote. Savaitgalį jūsų nuotaika kaitaliosis nuo labai prastos iki gana pakilios. Geriau jausitės ir bus saugiau, jei vengsite neįprastų užsiėmimų, avantiūrų, stipriau prilaikysite piniginę. Orientuokitės į tai, kas yra jums artima, sava.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio turėsite rūpesčių, galbūt susijusių su nekilnojamuoju turtu, verslu, arba slėgs netikrumas dėl asmeninių santykių, sveikatos. Skirtingos nuomonės dar labiau sujauks jūsų supratimą apie tai, kaip geriau pasielgti. Venkite konfliktų, saugokitės elektros iškrovos, avarijų. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Savaitgalį jums teks pasistengti, kad nekiltų skyrybų grėsmė, nebūtų trankomos durys. O jeigu esate laisvi, nusimato flirtai, malonūs pabendravimai ar intriguojamas susirašinėjimas.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje jausitės vieniši, arba kaip tik tos vienumos norėsite. Verčiau neįsivelkite į intrigas, apkalbas, nelegalią veiklą, nes tai nemaloniai atsisuks prieš jus. Saugokite sveikatą. Į periodo pabaigą daugės darbo ir įdomių idėjų. Regis, už atliktą darbą, suteiktą paslaugą ar tam tikrus pasiekimus jums bus neblogai atlyginta. Savaitgalį šauniai praleisite laiką, jei tik nepašlis sveikata. Galite pasireikšti sporto, šou verslo, turizmo srityje, užsidirbti papildomų pinigų ar pan.

ŠAULYS

Šią savaitę turbūt teks koreguoti nusibrėžtus planus. Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Pasistenkite nesinervinti, jei išgirsite, kad kažkas apkalba jus ar jums brangų žmogų. Labiau saugokite vaikus. Nuo trečiadienio venkite gausių susibūrimų ir daugiau laiko skirkite poilsiui. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų. Jei neatsispirsite abejotinai pagundai, jums bus smagu, bet netrukus galite dėl to pasigailėti. Savaitgalis žada daug emocijų ir turbūt išlaidų. Galite gauti intriguojamą žinią.

OŽIARAGIS

Šią savaitę padaugės nepasitenkinimo, priekaištų, reiklumo. Prireiks daug kantrybės, jei turėsite reikalų su biurokratais, valdininkais. Saugokitės avarijų, traumų, gaisro, elektros iškrovos. Jei planuojate susitikti su bičiuliais, gerbėjais ar giminaičiais, tam tinkama bus antra periodo pusė. Tačiau ir tada venkite rizikos, svaigalų, antraip savaitgalis prasidės nelinksmai. Neprovokuokite šeiminių scenų. Siekite vidinės ramybės. Pasportuoti būtų ne prošal, tačiau galite jausti energijos stygių.

VANDENIS

Šią savaitę gauta informacija gali jus paskatinti skubiai tvarkyti dokumentus, juridinius formalumus ar kt. Gali kilti nesusipratimų darbe, kelionėje, tarptautiniuose reikaluose ar ryšiuose. Laikykitės saugumo technikos taisyklių, saugokitės avarinių situacijų, elektros iškrovos. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių ir iš gabių konkurentų. Savaitgalis vis dar avaringas, bet jis turėtų džiuginti draugų ir gerbėjų dėmesiu, romantiškomis pažintimis.

ŽUVYS

Šią savaitę labai parūps kažkokių veiksmų rezultatai, pasekmės. Subtiliau elkitės su mylimu žmogumi, vaikais - jie bus itin jautrūs. Nuo ketvirtadienio neblogai jausitės neįprastoje aplinkoje, tarp nepažįstamų žmonių. Galite gauti reikšmingą žinią iš užsienio, pasikelti savo autoritetą bei pagerinti įvaizdį. Tik nesivelkite į aferas ir venkite svaigalų. Savaitgalį vis dar nevengsite kažkuo žibėti, siekti pranašumo. Ir išties šešėlyje neliksite. Tik nebandykite sukčiauti bei patys saugokitės sukčių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis