Nuo kokių moterų vyrai bėga. Vyrų nuomonė

Susimąstyti skatinantis straipsnis, kurį rengiant buvo apklausti vyrai. Jie išskyrė 10 moterų tipų, nuo kurių vyrai sprunka arba netikėtai nutraukia santykius.

Pastaruoju metu vis dažniau sutinkame vienišų moterų. Įvairaus amžiaus, įvairios materialinės padėties, įvairių požiūrių. Jas vienijas vienintelis dalykas – chroninė vienatvė.

Kilo klausimas – kodėl tokios mielos, puikios moterys yra vienišos. Kodėl joms nepavyksta rasti savo antrosios pusės, nors išoriškai turi viską, kad užkariautų vyro širdį?

Apklausęs vyrus straipsnio autorius išskiria 10 moterų tipų, nuo kurių vyrai sprunka arba netikėtai nutraukia santykius.

1. Perdėtas pasitikėjimas savimi

Tokias moteris vadiname „Ledi, man viskas kuo puikiausiai“. Tokios moterys iš karto parodo, jog nusileido iš dangaus ant žemės ne iš susidomėjimo, o veikiau darydamos malonę savo vyrui. Jos amžinai skuba, amžinai žvilgčioja į laikrodį, o pokalbis iš esmės sukasi apie tai, kaip joms puikiai sekasi – darbe, šeimoje ir (paradoksas) netgi asmeniniame gyvenime. Ir nieko baisaus, kad realiai ji nėra laiminga, ji sudaro įspūdį, kad yra maža nepriklausoma „Šveicarija“ derybose su didele, atsilikusia „Rusija“.

2. Snobizmas

Dar vienas vyrus atvėsinantis moterų bruožas – snobizmas. Ji žavisi ankstyvuoju Ogiusu Rodenu? Eina į visus avangardinio kino festivalius? Jos dauguma draugų – menininkai? Dauguma vyrų, kuriems patinka paprasti, žemiški dalykai, jausis balta varna šalia hipsterių, su kuriais ji jaučiasi savo lėkštėje.

3. Perdėtas teisingumas

Tokios moterys, vos imi pažinti jas artimiau, ima kelti įtampą savo teisingumu. Ji negeria nė lašo alkoholio, nerūko, ji eina miegoti lygiai 23 val., vaikšto į jogą... Vyrams iš karto kyla klausimas – ar jai patinka seksas, ar laiko jį žalingu įpročiu. Kuo geriau vyras pažįsta tokią moterį, tuo aiškiau suvokia, kad su ja niekada negalės būti savimi – visu rinkiniu žalingų įpročių, kurių neketina atsisakyti.

4. Мaniakiškas noras ištekėti

Jei tave per antrą pasimatymą veda susipažinti su tėvais – reikia bėgti. Taip galvoja dauguma vyrų, galite tuo neabejoti. Tokias moteris galima iš karto atpažinti iš pasakojimų apie šeimos vertybes, apie tai, kad jos tėvai susipažino universitete ir iki šiol yra kartu, apie tai, kaip svarbu susisukti šeimyninį lizdą. Moterys, supraskite – mes ne prieš šeimyninį lizdą, bet nekantrumu ir noru neleisti įvykiams vystytis sava eiga jūs keliate mums įtarimą – ar nebus šeimyninis lizdas kalėjimas.

5. Įsitikinimas, kad vyras – dar viena jos piniginė

Nė vienas normalus yras neleis moteriai mokėti už vakarienę ar už taksi per pirmą pasimatymą. Tačiau praktiškai nė vienas nesutiks, kad vyro misija – už viską mokėti. Kuklumas per pirmus pasimatymus sveikintinas. Vyras neleis moteriai susimokėti už kokteilį, bet tai pridės jai mažiausiai 10 balų. Vyrui tai signalas: aš – moteris, bet neieškau rėmėjo. Leidžiu laiką su tuo, su kuo noriu, o ne su tuo, kas už mane moka. Ak, kaip dažnai matome visiškai ką kita...

6. Noras apsupti vyrą dėmesiu ir rūpesčiu

Moterys, patikėkite – vyrams kelia įtampą, o ne džiugina, kai ryte pabudęs jau randa mobiliajame žinutę „Labas, rytas“. Jis važiuoja į darbą ir gauna nuotrauką – ji su pižama, liūdnai šypsosi – „pasiilgau tavęs“. Neduok Dieve, jei nuotraukoje dar ir pūkuotas katinas ar šuo. Kol jis važiavo į darbą, ji užėjo į jo profilį „Facebook“ ir paspaudė „patinka“ prie visų jo nuotraukų. Vyras supranta – jis apsuptas. Genetiškai praktiškai visi vyrai turi maniakišką norą būti laisvam. Jis iš principo pasirengęs atiduoti laisvę tai vienintelei, kurią pamils, bet kai visur jam prismaigsto raudonų vėliavėlių, jis greičiausiai ims kurpti pabėgimo planą.

7. Vyresniųjų klasių mokytoja

Tokias moteris galima atpažinti netgi iš rengimosi stiliaus. Dažniausiai tai griežtas kostiumėlis, o jei apsirengusi kasdieniškiau, jokiu būdu nepabrėš savo seksualumo. Ji – vaikščiojanti enciklopedija, visais klausimais turi savo nuomonę. Ji nesupranta elementarios tiesos – kad reikia paglostyti vyro savimeilę, kartais apsimesti naivesne nei iš tiesų yra. Ji sukuria daug nejaukių akimirkų, demonstruodama gilias žinias mechanikoje, politikoje ir versle.

8. Perdėtas rūpinimasis išvaizda

Visas tokios moters gyvenimas – tarnystė savo kūnui. Diena dalinama į dvi dalis – iki grožio salono ir po grožio salono. Koks rezultatas? Išpuoselėtas kūnas, ideali oda, bet viduje – tuštuma... Ji tiek dėmesio skyrė išoriniam grožiui, kad pamiršo apie vidinį. Na, vyrams patinka prisižiūrėjusios moterys, BET... ilgiems santykiams to nepakanka.

9. Prisiekusi karjeristė

Su tokia moterimi įdomu aptarti šalies ekonomiką, naftos kainas ir valiutų kursus, bet praėjus kiek laiko vyras supranta, kad verslas ir karjera – vieninteliai dalykai, kurie ją iš tiesų domina. Tai baisu, juk tradiciniu vyro supratimu, moteriai pirmoje vietoje turi būti kitos vertybės – šeima, vaikai, namai. Tokios moterys iš puselės statuso pereina į tiesiog draugės arba įdomios pašnekovės statusą.

10. Moteris-kandis

Kodėl kandys baisios? Todėl, kad jos bespalvės, skraido be garso. Taigi dažnai vyras susipažįsta su moterimi, kuri atrodytų visai šauni – ir miela, ir išauklėta, ir daili... Bet jai kažko trūksta. Trūksta gyvybės, trūksta ugnelės, bent kibirkštėlės. Ji gali tapti vyro šešėliu, bet niekada nepapildys jo įvaizdžio. Net jei tarp jų užsimegs santykiai, jis slėps ją nuo draugų. Žodžiu, moteris-kandis turi unikalų gebėjimą likti nepastebima net triukšmingiausioje kompanijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis