Rugsėjo mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams

Rudenį sutiksime vis dar stipriai akcentuota žemės stichija ir tai suteiks aiškumo ir tvirto pagrindo jausmą. Ir tai puiku, nes pirmoji mėnesio diena bus paženklinta Saulės užtemimo Mergelės zodiako ženkle energetika.

Dar rugpjūčio 16 dieną įžengėme į užtemimų koridorių, kurį užbaigs Mėnulio užtemimas Žuvyse rugsėjo 16 dieną. Tai suteikia mėnesiui ypatingumo, išskirtinumo aurą, juk ne kasdien išgyvename tokius astronominius reiškinius.

Pagrindiniai dalykai, į ką reiktų atkreipti šį mėnesį dėmesį: vengti pirkti svarbių ir brangių pirkinių, neįsipareigoti (santuoka turėtų būti planuojama palankesniam laikui), nepasirašyti svarbių dokumentų bent iki rugsėjo 22 dienos. Užtemimų dienomis atsisakyti alkoholio, nikotino vartojimo, sumažinti sunkiai virškinamo maisto kiekį racione (idealu – atsisakyti maisto užtemimo dienomis).

Avinas

Šio zodiako ženklo atstovams rugsėjis gan sudėtingas. Tai įtakos planetų sankaupa Svarstyklių zodiako ženkle, esančiame Avino opozicijoje. Dėl šios priežasties zodiako pionieriai jausis nejaukiai. Gyvenimas ims sprausti į tam tikrus korekcijos, kompromiso rėmus, kurie Avinams yra sunkiai suprantami. Pateksite į situacijas, reikalaujančias atsižvelgti į oponento nuomonę ir atsisakyti tiesmukiškumo, ir sumažinti savo ego apimtis. Mėnesio pirmoje pusėje trūks jėgų. Daug dėmesio gali pareikalauti juridiniai reikalai, užsienis. Paskutinės mėnesio dienos mokys koncentracijos ir planavimo. Darbe gali iškilti sunkumų dėl atsakomybės ir savo pareigų vykdymo.

Jautis

Iš Jaučių rugsėjis pareikalaus atsidavimo darbui. Teks rūpintis kitais ir pamiršti save. Nenuliūskite, tai trumpalaikis reikalas, kuris atneš naudos kiek vėliau. Laikas palankus susitvarkyti darbo vietą (peržiūrėti dokumentus, kompiuterio failus), atsikratyti nereikalingo balasto ir atverti švarią erdvę naujiems. Nepalankus metas sveikatai - gali atsinaujinti chroniški susirgimai. Žvaigždės numato galimą chirurginį gydymą. Atsakingai elkitės su savo ir kitų žmonių pinigais – venkite skolintis ir skolinti. Panašu, jog vėliau gali kilti keblumų grąžinant ar susigrąžinant pinigus. Venkite bet kokių reikalų su bankais, kad ir kaip viliotų palankių finansinių paskolų pasiūlymai.

Dvyniai

Dvyniams mažai aktyvus laikas, bent jau iki rugsėjo 22 dienos. Prasminga apriboti savo kontaktus ir bendravimo intensyvumą, daugiau laiko skirti sau, gilintis į savo mintis, veiksmus. Atidėkite planuotas keliones ir išvykas į tolimus kraštus. Žvaigždės numato sunkumų kelyje, nenumatytų trukdžių ir nesusipratimų. Verčiau pamąstykite, ar laiką leidžiate su tais žmonėmis? Didelis ir platus bendravimo ratas ne visada parodo jo kokybę. Gali į jūsų gyvenimą sugrįžti seni pažįstami, draugai, mylimieji. Tai gali būti trumpa susitikimo akimirka, kuri taip ir nutrūks. Palankus laikas atnaujinti santykius su buvusiais mylimaisiais.

Vėžys

Šio zodiako ženklo atstovams rugsėjis žada būti sudėtingas. Vėžiai išsiskiria iš kitų zodiako ženklų ypatingu jautrumu ir priklausymu nuo gamtos ritmų. Šis užtemimų mėnuo sukels begalę prieštaringų emocijų ir jausmų, dėl kurių elksitės impulsyviai ir spontaniškai. Sprendimus priėminėsite akimirksniu, neįvertinę galimų pasekmių vėliau. Todėl Vėžiams ypač rekomenduotina pirma įsigilinti į savo jausmus ir pojūčius, suvokti, dėl kokių priežasčių jie kyla, ir tik tada veikti. Taip išsaugosite tai, ką turite šiandien. Kitu atveju – pasėkmės bus ne pačios maloniausios. Įsiklausykite į save.

Liūtas

Liūtai pirmomis mėnesio dienomis jausis lyg praradę savo gyvenimo kryptį. Įvykiai ir situacijos klostysis kitaip, nei norėsite ir planuosite. Tiesiog tai yra toks metas, kuomet žmogus tarsi praranda galimybę ir gebėjimą valdyti savo gyvenimą. Galimi fatališki susitikimai, sprendimai. Palanku planuoti ateinančius metus į priekį, ypač tų reikalų, kurių rezultatų norėsite ilgalaikėje perspektyvoje. Ką pradėsite šiuo metu, turėsite ilgam. Daug dėmesio pareikalus bendravimas, gali tekti daug ir intensyviai važinėti pirmyn atgal dienos eigoje. Savo energiją skirsite informacijos ieškojimui, perdavimui.

Mergelė

Šio zodiako ženklo atstovų laukia ypatingas mėnuo. Žvaigždės žada tiek asmeninio pobūdžio sunkumus, tiek problemas susijusias su namais, tėvais, gyvenamąja vieta. Sudėtinga situacija ir sunkumai laukia jūsų santykių srityje. Neišsakyti lūkesčiai ir partnerio idealizacija, vengimas prisiimti atsakomybę už veiksmus ir sprendimus gali baigtis pasukimu skirtingais keliais. Būkite atsakingi pasirašydami sutartis, skaitykite kiekvieną žodį dėmesingai ir atsakingai. Tai metas, kuomet triumfuos žemiškumas ir realizmas, pralaimės tie, kurie gyvena iliuzijų pasaulyje.

Svarstyklės

Svarstyklių laukia puikus ir sėkmingas metas. Nuo rugsėjo 10 dienos sėkmės ir dovanų planeta Jupiteris įžengs į šį ženklą ir bus jame maždaug metus. Turėsite puikių galimybių įprasminti save, atskleisti ir pripildyti. Tai palankus metas plėsti savo akiratį visomis prasmėmis: mokytis dominančių dalykų, pagaliau ryžtis mokyti kitus ir dalintis sukauptomis žiniomis, keliauti, pažinti kitas kultūras ir šalis. Žvaigždės nurodo, jog gali išaugti apetitas o ir kūno apimtys tuo pačiu. Neperlenkite lazdos pramogaudami ir linksmindamiesi, būtinai skirkite laiko vienumai, atsipalaidavimo ir meditacijos akimirkoms.

Skorpionas

Skorpionams galimos reikšmingos permainos darbo, profesinėje srityje. Jei pirmomis mėnesio dienomis jums bus pasiūlyta reikšminga pozicija darbe, tai žvaigždės jums pažada jog tai bus ilgam. Vis dar turėsite sunkumų finansinėje srityje. Planuokite savo biudžetą, peržiūrėkite pajamų šaltinius ir atraskite naujus. Galimi reikšmingi pirkiniai, kurie sunaudos jūsų visus turimas santaupas. Jei kažką būtino perkate, įvertinke prekės kokybę. Šiuo metu verta investuoti į patikimus daiktus, kad tarnautų kuo ilgiau. Galimos sudėtingos situacijos su namiškiais: vieno iš tėvų neurozė ar psichikos sutrikimas gali pareikalauti rimtos priežiūros.

Šaulys

Šio zodiako ženklo atstovai taip pat savo kailiu patirs rugsėjo užtemimų poveikį. Šis mėnuo rizikuoja tapti nekontroliuojamu, priimkite tai ramiai ir su dėkingumu. Priešintis nevalia, o ir nėra prasmės, nes jūsų jėgos bus silpnesnės. Mėnuo palankus stiprinti savo asmenybės autoritetingumą, brandą. Situacijos klostytis taip, jog skatins elgtis atsakingai ir brandžiai. Jei nenorite priimti to, kas jums siūloma, susidursite su sveikatos problemomis. Pasireikš apatija ir melancholija, pereinanti į deprsesyvią būseną. Kaulų, dantų problemos jums praneš, kad ne viskas jūsų gyvenime yra gerai.

Ožiaragis

Ožiaragiams mėnuo ruošia malonias staigmenas. Jos bus susijusios su materialiniais dalykais, todėl kuo puikiausiai papildysite savo piniginės turinį. Gerbėjų ir rėmėjų dovanos, skolų gražinimas jums garantuotas. Galbūt kažkoks tolimas giminaitis, jūsų didžiai nuostabai, perrašys savo turtą jums palikimo forma. Sustiprės azartiškumas, polinkis ekstremaliems dalykams ir įspūdžiams. Jausitės bebaimiai, todėl rizikuosite. Vistik būkite atsargūs, kad ir kaip trokšite aštrių potyrių. Venkite masinių žmonių susibūrimo vietų, roko koncertų ir metro. Atstumu apeikite senus ir apleistus pastatus.

Vandenis

Vandeniai gali šiek tiek atsikvėpti po sudėtingo rugpjūčio. Nors mėnuo paskatins peržiūrėti santykius: tiek verslo, tiek ir santuokos, tačiau rimtų ir negatyvių situacijų išvengsite. Po mėnesio 10 dienos galėsite šiek tiek atsikvėpti, ir leisti kitiems pasirūpinti jūsų gerove. Žvaigždės numato palankias galimybes pagerinti finansinę situaciją: galimas skolų gražinimas, vertingi palikimai ir dovanos. Jums pastaruoju metu trūksta žemiškumo, mieliau svajojate. Mėnuo ypač akcentuoja šių savybių atsisakymo būtinybę.

Žuvys

Šio zodiako ženklo atstovų laukia sunkus ir permainas brukantis mėnuo dėl Mėnulio užtemimo rugsėjo 16 dieną Žuvų zodiako ženkle. Esate labai jautrus ir empatiškas zodiako ženklas, save realizuojantis per kitus žmones, pagalbą ir tarnystę. Šio mėnesio energetika jus nuleis ant žemės. Veidu atgręš į savo gyvenimo beprasmiškumą, iliuziškumą ir saviapgaulę. Galite išgyventi labai sudėtingą asmenybės transformaciją, žinoma, jei suvoksite ir priimsite būtinybę keistis. Kitu atveju grimsite į savo okeaną vis giliau ir giliau, kad tik kuo toliau nuo gyvenimo realybės ir atsakomybės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis