Savaitės horoskopas: metas itin palankus širdies reikalams

Astrologinė prognozė savaitei, rugsėjo 26-spalio 2 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia puiki, žvaigždės bus palankios, tad seksis absoliučiai daugumai. Rekomenduojama neatidėlioti svarbių reikalų, susitikimų, iki trečiadienio išspręsti svarbiausius klausimus. Šiomis dienomis galite pradėti pelningą bendradarbiavimą, romantiškus santykius, kurie jūsų gyvenime bus ypač svarbūs.

Pirmoje savaitės pusėje įsiklausykite, ką jums sufleruoja intuicija – vidinis balsas neapgaus.

Vėliau darbinis aktyvumas kris, entuziazmo liks vis mažiau, o noro atidėti sudėtingus darbus – vis daugiau. Vis tik reikėtų užbaigti, ką pradėjote, antraip atsiras painiavos, kuri jums gali atnešti sunkumų.

Savaitgalį netruks romantikos, todėl jis bus ypač svarbus įsimylėjėliams. Galima atskleisti savo jausmus, skirti neįprastus pasimatymus, pirštis.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio norėsis pramogų, romantikos, rūpės vaikų poreikiai bei interesai. Galbūt sublizgėsite originalumu ar net ypatingais talentais. Nuo trečiadienio gali pasireikšti didesnis aplinkinių reiklumas dėl jūsų darbo kokybės, įvaizdžio, mokymosi rezultatų. Užbaikite senus darbus, sumuokite rezultatus. Savaitgalį pasiūlymai draugauti, tuoktis ar sueiti kartu gyventi bus pagrįsti gerais ketinimais ir nuoširdžiais jausmais bei duos realią eigą. Siekite pozityvių dalykų ir nepasigailėsite.

JAUTIS

Šią savaitę daugiausiai rūpesčių kels turto ir buities reikalai. Pagalbos, dėmesio gali prireikti šeimos nariams, arba būtent jums norėsis saugios atramos. Galbūt jus prisimins seniai pamiršti žmonės. Nuo trečiadienio daugės romantiškų planų ir svajų. Regis, šmaikščiai flirtuosite arba skubėsite į pasimatymą. Seksis ugdyti, lavinti vaikus. Savaitgalį nesėdėsite be darbo. Tai, ką pradėsite, bus nesunkiai įgyvendinta. Stenkitės gera linkme pakreipti santykius šeimoje, išspręsti neaiškumus su mylimu žmogumi.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje sužinosite aktualių jums dalykų, pasireikšite mokslo ar žiniasklaidos srityje. Galbūt dalyvausite neįprastame renginyje, susitiksite su originaliu asmeniu. Nuo trečiadienio galite nemažai nuveikti buityje, kasdieniniuose reikaluose. Tik galvokite, ką kalbate ir ką žadate. Savaitgalį neabejingi jūsų žavesiui bus priešingos lyties atstovai, atsiras pagundų, pramogų. Tikriausiai daug dėmesio skirsite vaikams, lepinsite juos ir auklėsite. Gera nuotaika užkrėsite aplinkinius.

VĖŽYS

Šią savaitę būsite nusiteikę tvarkyti piniginius, nuosavybės ir verslo reikalus, rūpintis šeimos gerove. Jums turėtų pavykti daug ką išsiaiškinti bei pakeisti savo naudai. Nuo trečiadienio galite nemažai nuveikti komercijos, tarpininkavimo, žiniasklaidos, mokslo, įvairių susitarimų srityse. Savaitgalį bus emociškai nelengva, bet vis dėlto nusimato džiuginančių įvykių. Galimas kvietimas į pasimatymą, meilės prisipažinimas, įdomus renginys. Seksis bendrauti ir su artimais žmonėmis įprastoje aplinkoje.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio puikiai reikšitės srityse, kuriose reikia žinių, komunikabilumo, iškalbos. Regis, jums pavyks pagerinti savo įvaizdį, pakeisti aplinkinių nuomonę į palankesnę pusę. Galbūt nusipirksite ar internetu parsisiųsite reikalingą knygą. Netikėtas pokalbis gali labai suintriguoti. Savaitgalį neatsisakykite pasiūlymo apsilankyti pas draugus, kaimynus ar gimines. Galbūt turėsite šiokių tokių išlaidų, tačiau savo vizitu jūs labai pamaloninsite jūsų laukiančius žmones.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje geriau jausitės, jei vengsite kompanijų, įtemptų darbų, skubos ir pasirinksite vienatvę, gilius apmąstymus, meninę veiklą. Nepatartina niekur skubėti, rizikuoti, persidirbti. Periodo pabaigoje galite papildomai užsidirbti ar kažką įsigyti palankiomis sąlygomis. Savaitgalį seksis su turtu, prekyba susiję reikalai. Jūsų dėmesio trokšta jus mylintys žmonės, vaikai, tad nepagailėkite pinigų, laiko ir jėgų, kad jiems suteiktumėte kuo daugiau gerų emocijų.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio galite grįžti prie neišspręstų savo gyvenimo klausimų, ir dabar galėsite pasiremti svetima patirtimi. Galbūt išsiaiškinsite kitų žmonių vertinimus apie tai, kas esate, ką darote. Nuo trečiadienio energijos kiek sumažės. Lengva įkliūti į keistas pinkles, apsigauti. Galbūt nekaip jausitės dėl sveikatos sutrikimo. Savaitgalį turbūt džiaugsitės tuo, kad pagaliau pavyko į save atkreipti kažkieno dėmesį, pelnyti pripažinimą, įsigyti norimą daiktą ar susitaikyti su artimu žmogumi.

SKORPIONAS

Šią savaitę jums labiausiai rūpės darbai, karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, bendraminčiais. Užbaikite tai, ką pradėjote, išpildykite senus pažadus. Saugokitės vagių, aferistų, labiau rūpinkitės vaikais. Į savaitės pabaigą daugės progų praleisti laisvalaikį su bendraminčiais. Paskirkite pasimatymą asmeniui, kurio patyliukais ilgitės. Atkreipkite dėmesį į užuominas, nebylius simpatijos ženklus, gandus. Iš to bus galima padaryti gana svarias išvadas.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio neblogai seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Galite susitarti dėl bendradarbiavimo, papildomo darbo krūvio, projektinės veiklos, kelionės. Turbūt pavyks sudominti užsienietį ar įtakingą asmenį. Labai svarbu nenumoti ranka į pareigas, priesaikas. Savaitgalį nusimato šaunūs susitikimai, gilūs potyriai. Galbūt susitiksite su žmogumi, kurio slapta ilgėjosi jūsų siela. Tikėkitės širdžiai mielų įspūdžių, pramogų. Turbūt pabendrausite ir su giminaičiais ar senais draugais.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio svarbūs taps skolų, mokesčių, finansinių įsipareigojimų klausimai. Pravartu peržiūrėti dokumentus, sutartis. Galbūt ką nors reikia pratęsti ar pataisyti. Regis, iki pat periodo pabaigos nepristigs optimizmo, net jei teks laikyti sunkų egzaminą, ruošti publikaciją ar rengti pristatymą, pateikti ataskaitą. Savaitgalį pajusite tikro intymumo, meilės, supratimo troškimą. Visgi norėdami kažkam padaryti įspūdį, neperlenkite lazdos. Labiau būsite įvertinti, jeigu akcentuosite ne savus, o pašnekovų nuopelnus.

VANDENIS

Nuo pirmadienio galbūt pasiryšite išbandyti jėgas neįprastoje srityje, paskirti pasimatymą ar netgi pirštis mylimam žmogui. Tikriausiai išspręsite asmeninę ar šeimos problemą. Būkite itin įžvalgūs tame, kas susiję su finansais, komercija, politika. Venkite avantiūrų, nes jos gali įnešti per daug sumaišties. Savaitgalis palankus kelionėms, viešnagėms. Galite susitikti, pabendrauti su įdomiais žmonėmis, atnaujinti ar užmegzti ypatingas pažintis. Bus daug kalbų, susijusių su kelionėmis, politika, mokslu.

ŽUVYS

Šią savaitę iš netikėtos veiklos, spontaniško užsakymo galimos pajamos. Galimas ir netikėtas darbo pasiūlymas. Vis dėlto lengva susikompromituoti dėl manipuliacijų, nesąžiningumo, neadekvačios reakcijos. Pasitelkite toleranciją ir leiskite kitiems būti tokiems, kokie jie yra. Savaitgalį būsite nusiteikę išlaidauti, atsipalaiduoti, neskaičiuodami valandų ir pinigų. Tikėtinas meilės nuotykis, aistringas susižavėjimas arba kūrybinis pripažinimas, sublizgėjimas visuomeniniame renginyje, konkurse.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis