Spalio mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams

Mėnesio pradžia pakankamai harmoninga: Veneros ir Marso trinas taikys poras, padės vyrams ir moterims lengviau bendrauti, žada dovanas ir malonų asistavimą.

Marso judėjimas Ožiaragio zodiako ženklu vyrus labiau įžemins: jie taps praktiškesni, atsakingesni, tikslų sieks mažais žingsneliais, bet išlaikydami pasitikėjimą. Moterims mėnuo gali būti sudėtingas: Veneros judėjimas Skorpiono zodiako ženklu (ši padėtis Venerai yra nepalanki) gali pasireikšti įvairiais sveikatos sutrikimais (ypač tai palies reprodukcinę sistemą), kels nepasitenkinimą savo moteriškumu, finansine situacija. Atsivers ir sustiprės seksualiniai impulsai, noras užvaldyti ir susilieti su partneriu. Nuo mėnesio vidurio (spalio 19 dienos), Venera persikels į Šaulio zodiako ženklą, todėl situacija keisis. Moterims bus palankesnis metas, žadantis netikėtas keliones, naujas patirtis, pasilinksminimus ir malonumus.

Bendras spalio mėnesio fonas palankus pasirašyti sutartis, kontraktus, peržiūrėti svarbius dokumentus, derėtis, teistis. Kuo dažniau lankysimės parodose, kino teatre, elito vakarėliuose.

Avinas

Šio zodiako ženklo atstovams gali tekti peržiūrėti vertybes. Šį mėnesį ypač akcentuojama partnerystės tema, todėl labai tikėtinos naujos ir naudingos pažintys. Tie, kurie šiuo metu išgyvena skyrybas ar santykių sunkumus, gali pakeisti požiūrį ir išsiskirti draugiškai ir žmogiškai. Tai laikas, kuomet reikia orientuotis į santykius su kitais žmonėmis ir mokytis juos išgirsti, priimti.

Jautis

Jaučiams mėnuo – darbymečio laikas. Ieškantiems naujo darbo laikas palankus, žada naudingus pasiūlymus. Žvaigždės žada sveikatos pagerėjimą sergantiems, svorio didėjimą mėgėjams skaniai ir daug pavalgyti. Dietų imtis neverta, atidėkite palankesniam laikui. Galimas slaptas romanas, kuris taip ir liks jūsų paslaptimi. Nesileiskite suviliojami, kentėsite jūs. Palanku keliauti, mokytis.

Dvyniai

Linksmybės baigėsi, laikas darbui. Pasirūpinkite savo sveikata – galimi peršalimai ar kiti kvėpavimo takų negalavimai, virškinimo ir endokrininės sistemos sutrikimai. Gali iškilti sunkumų su partneriu. Šiuo metu galimos įvairios situacijos, įvykiai, kurie patikrins jūsų santykių tvirtumą, patikimumą. Jei esate stipri ir tvirta pora – tik dar labiau sustiprėsite, jei ne – santykių baigtis neišvengiama.

Vėžys

Šio zodiako ženklo atstovai visą mėnesį bus nusiteikę ypač pakiliai ir romantiškai. Labai puikus metas atostogoms! Linksminkitės ir pramogaukite, leiskite sau patirti visus gyvenimo malonumus. Nepamokslausiu apie saiką, patys jauskite savo ribas. Sveikata pasirūpinkite: galimas apetito pablogėjimas, kaulų ir dantų problemos. Partneris bus nusiteikęs karingai, todėl įtampos santykiuose tikrai bus.

Liūtas

Šio zodiako ženklo atstovai pirks ir gražins savo namus. Kvies svečius vakarėliams ar vakarienėms. Gyvensite pastoviame triukšme, judėjime. Daug darbo ir rūpesčių jūsų laukia darbe. Pasistenkite juos atlikti laiku ir atsakingai, nes šiuo metu jūsų vadovybė jus stebi ir vertina kompetenciją. Galima paslaptinga pažintis su užsieniečiu, kuri labai vilios savo paslaptingumu ir fantazijomis.

Mergelė

Šio zodiako ženklo atstovams labai palankus mėnuo finansiniu atžvilgiu. Gausite naudingų pasiūlymų, rasite patys naujų pajamų šaltinių. Kartais pasiūlymai kris tarsi iš niekur. Išnaudokite tai, atsirinksite vėliau. Galimi sunkumai namuose: vieno iš namiškių (gal tėvų) sveikatos problemos pareikalaus jūsų dėmesio. Palanku pradėti remontą: keiskite viską iš pagrindų. Na o tiems, kas planuoja įsigyti nuosavą būstą, žvaigždės nusiteikusios palankiai.

Svarstyklės

Svarstyklių zodiako atstovams laikas ypač palankus. Žvaigždžių palankumo ypač sulauks tie, kas keliauja ir mokosi, perduoda savo žinias kitiems. Taip pat siekiantys gyvenime aukštumų ir pripažinimo. Finansinė situacija žada naudingus sandorius. Tuo pat metu numatomos netikėtos išlaidos. Rūpinkitės savo išvaizda, keiskite tai, ką vis atidėliojote. Gali tekti sumažinti bendravimo ratą.

Skorpionas

Skorpionai spalio mėnesį gali pasijusti tikri širdžių ėdikai ir vienišų sielų užkariautojai. Aplinkiniams kelsite susižavėjimą be didelių pastangų. Nusiteikimas malonumams įneš į jūsų gyvenimą daugiau spalvų, tuo pačiu ir pavojų. Tingumas ir atsipalaidavimas gali sukelti nenumatytų problemų darbe. Tai gali baigtis net atleidimu. Nešvaistykite pingų vėjais, biudžetas turi būti kruopščiai apskaičiuotas.

Šaulys

Šio zodiako ženklo atstovams mėnuo pasiūlys papildomo darbo, kuris gerokai papildys jūsų biudžetą. Nusiteikite daug dirbti. Jei prisiimsite atsakomybę už savo pareigas, patikėtus darbus atliksite kruopščiai, žvaigždės jums žada vadovybės palankumą. Galimos naujos, aukštesnės pareigos. Vis dar sveikata gali kelti sunkumų, todėl būkite dėmesingi įvairiems negalavimams ir simptomams, neatidėliokite vizito pas medikus.

Ožiaragis

Jei šio zodiako atstovai atidžiau planuos savo darbus, dienotvarkę, gyvenime rasis daugiau aiškumo. Bendra mėnesio energetika ypač aktyvi ir energinga. Jausite jėgų antplūdį, norėsite nuveikti daug. Tačiau tuo pačiu padidės traumų rizika. Todėl būkite atidūs ir nustokite skubėti. Galimi konfliktai, kuriuose dominuosite.Galimas palikimo gavimas ar malonios dovanos.

Vandenis

Šio zodiako ženklo atstovus domins daugelis dalykų ir tai gali išbalansuoti, įnešti į gyvenimą chaoso. Draugystė pareikalaus dėmesio. Karjeros perspektyvos džiugins. Santykiai klostysis kuo puikiausiai. Prižiūrėkite savo finansus: būsite ypač atsipalaidavę, dėl ko ištuštės jūsų piniginės turinys. Tikėtina, jog bus gražintos skolos, arba sulauksite malonios finansinės paramos. Stiprės domėjimąsis seksualiniais santykiais.

Žuvys

Žuvims palanku susipažinti (tiems, kas ieško). Stiprinti santykius (tiems, kas susieti). Galimas socialinio statuso, populiarumo kilimas. Veiksite šiek tiek nestandartiškai, tai gali sukelti aplinkinių nuostabą. Palankus metas mokytis, keliauti, plėsti akiratį. Išsaugokite budrumą. Jūsų patiklumu gali pasinaudoti. Aplinkinius žavėsite paslaptingumu. Tačiau tai jūsų kuriamos pinklės. Tam turite savų tikslų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis