Yra daug priežasčių, kad dribsniai taptų tavo pusryčių įpročiu

Mityba šių dienų žmonėms yra prioritetas. Per pastaruosius kelerius metus pastebėjome žymų susidomėjimo sveika mityba ir sveiku gyvenimo būdu pakilimą.

Mums svarbu peržiūrėti mitybos įpročius dėl didėjančio informacijos kiekio apie didžiulę subalansuotos mitybos naudą. Kovoje dėl geresnio gyvenimo ir sveikesnės mitybos ieškome kokybiškų produktų, aprūpinsiančių organizmą ne tik visomis reikalingomis medžiagomis, bet ir geru skoniu.

Gamintojo nuotr.

Pusryčių dribsniai yra greitas ir lengvas būdas aprūpinti organizmą reikalingomis medžiagomis ir energija, kurioms mums rytais reikia. Ne tik vaikai ras jiems patrauklų pasiūlymą iš mūsų turimų, bet ir suaugusieji. „Nestle“ pusryčių dribsniai skirti tiems, kuriems rūpi ne tik skonis, bet kokybė. Gaminami griežtai kontroliuojamoje aplinkoje, „Nestle“ pusryčių dribsniai yra patikrintas aukštos kokybės produktas. Sukurti su aistra maistui ir rūpesčiu mūsų sveikata, jie turi reikalingų medžiagų, kurios palengvina subalansuotą mitybą, todėl tikima, kad tai geras pasirinkimas pusryčiams.

Mūsų beprotiškas gyvenimo būdas ir nuolatinis skubėjimas, ypač rytais, dažnai nesuteikia galimybės pasimėgauti sveikais ir maistingais pusryčiais. Čia į pagalbą ateina „Nestle“ dribsniai! Nesmulkintų grūdų dribsniai su pienu pusryčiams – maistingas būdas dienai pradėti ir prisidėti prie savo sveikos ir subalansuotos mitybos. Daugiau nei dešimtmetį dirbame tobulindami savo receptus: mažiname cukraus, druskos kiekį ir didiname skaidulinių medžiagų bei nesmulkintų grūdų, kurie dabar yra mūsų ingredinetas Nr. 1.

Gamintojo nuotr.

Skirtingai nei daugelis mano, cukraus kiekis dribsniuose yra panašus ar mažesnis nei daugumoje įprastų pusryčių patiekalų: vaisiniame jogurte, sultyse ar skrebučiuose su džemu. Įrodyta, kad vaikai, pusryčiams reguliariai valgantys dribsnius, rečiau kenčia nuo maistingų medžiagų trūkumo. Nesmulkinti grūdai suteikia reikalingos energijos, be to, kaip rodo tyrimai, ilgainiui prisideda prie svorio kontroliavimo ir padeda sumažinti antsvorio ir nutukimo riziką. Palyginus su įprastais pusryčiais, mūsų dribsniuose daugiau nesmulkintų grūdų, skaidulinių medžiagų ir mikroelementų, kurie prisideda prie sveikos mitybos, nes yra maistingi, nedidelio riebumo ir be cholesterolio.

Porcija valgyti paruoštų dribsnių su pienu yra puiki subalansuotų pusryčių puošmena iš nesmulkintų grūdų, suteikianti pagrindinius vitaminus, mineralines ir maistingąsias medžiagas. Taigi, „Nestle“ pusryčių dribsniai gali būti veiksmingas būdas padidinti mikroelementų (tokių kaip vitaminas B, D, folio rūgštis, magnis ir cinkas) įsisavinimą.

Sakoma, kad pusryčiai yra svarbiausias dienos maistas, padedantis vaikams ir suaugusiems įsisavinti rekomenduojamą maistingųjų medžiagų kiekį, todėl pusryčių dribsniai yra optimalus pasirinkimas dienai pradėti. Kaip matote, yra daug priežasčių įprasti valgyti dribsnius pusryčiams – ir jos visos geros. Pabandykite ir „Nestle“ dribsniai jūsų rytus pavers lengvais ir maistingais!

Užsakymo nr.: PT_72366034

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis