Astrologė Rima: ieškosime sutarimo ir poros

Merkurijus Svarstyklėmis keliaus nuo spalio 7 d. iki 24 d.

Pavargę nuo oficialumo ir formalizmo pradėsime ieškoti dvasinės bendrystės. Ieškosime tų, su kuriais galėtume maloniai praleisti laiką arba tų, kurie gali būti mums naudingi.

Tokiu metu vietoj kategoriškumo ir priekabumo pradeda dominuoti draugiškumas, taktiškumas, mandagumas. Tampa labai svarbūs santykiai tarp žmonių.

Siekiame, kad patys būtume teisingai suprasti ir tuo pačiu stengiamės suprasti, išgirsti ir kitus žmones. Tampame labiau lankstesni, nuolaidūs ir kantresni.

Merkurijaus tranzitas diktuoja savo taisykles ir paprastai nesąmoningai tam paklūstame. Dėl to galime į situaciją pažvelgti iš skirtingų pozicijų, stengiantis patenkinti visas suinteresuotųjų puses. Tampame mažiau tiesmukiški, stengiamės būti diplomatiški ir neužgauti kitų jausmų ar garbės.

Merkurijaus tranzito metu per Svarstykles labai svarbiu tampa menas valdyti žodį. Dėka gražių žodžių, poelgių, manierų galime greičiau pasiekti tai, ko siekiame. Tokiu metu nesame linkę į konfrontaciją, kritinėse situacijose ieškome kompromiso.

Šiomis dienomis daugiau posėdžiaujama, organizuojama daugiau asmeninių ar verslo susitikimų, lankomi įvairūs visuomenės ir kultūros renginiai, kur galima susitikti su draugais, dalintis su jais naujienomis, užmegzti naujus ryšius. Tie, kurie dar nesurado savo antros pusės, gali tikėtis ją čia sutikti.

Kelionės tokiu laiku dažniausiai dalykinės, su kolektyvų ar susietos su visuomenei svarbiais klausimais.

Negatyvūs aspektai siejami su neryžtingumu, noru išvengti atsakomybės, polinkiu intrigoms. Galima arogancija, panieka kitų pasisakymams, priešprieša, priimtinų taisyklių nesilaikymas, veidmainystė, apkalbos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis