Meilužių reitingas pagal zodiako ženklus

Kas pasaulyje drąsiausias? Kas kūrybingiausias? Kas aistringiausias? Seksualinis geriausių meilužių reitingas.

Avinas

Tai, be abejonės, vienas iš aistringiausių zodiako ženklų. Ir meilės žaidimų žinovai, ir astrologai skiria jam pirmą vietą lovoje (rungti su Avinais gali nebent Skorpionai, bet apie juos – vėliau).

Stiprios, prie savęs tarsi magnetas traukiančios asmenybės, kurios sekse ima vadžias į rankas ir kas kartą tiesiog dega geismu. Labai mėgsta bučiuotis. Intymiuose santykiuose dažnai rodo nekantrumą ir egoizmą. Jiems reikia panašaus nepasotinamo temperamento partnerio priešingu atveju nuolat ieškos aistros liepsnos kitur. Būdingos savybės: lovoje Avinams neegzistuoja tabu, jie linkę į spontanišką seksą neįtikėtiniausiose vietose.

Jautis

Šis zodiako ženklas turi puikų seksualinį apetitą. O koks jaudinantis jų balsas. Sekso srityje Jaučiai – gurmanai, kurie pratęsia malonumą lovoje, nori pajusti visus meilės skonio atspalvius. Nemėgsta skuboto sekso – intymiam artumui jiems reikia laiko (dėl dviejų savybių – tingumo ir ištvermingumo). Jaučiai vyrai perleis jums vadovavimą, bet tempą diktuos jie. Tai praktiškiausi ir patikimiausi meilužiai, jie visada turės apsaugos priemonių.

Dvyniai

Jei jums patinka inteligentiškas, apgalvotas seksas, rinkitės į meilužius Dvynius. Tiesa, norint sulaukti jų dėmesio, teks būti išradingai, aštraus proto. Dvyniai – flirto meistrai. Tai vieni iš išradingiausių meilužių, su jais niekada nebus nuobodu. Pasistenkite, kad ir jiems nebūtų nuobodu su jumis – jiems būtinas nuolatinis jaudulys. Be to, tai spontaniškos asmenybės, kurios gali pakviesti jus į striptizo klubą, kad paskui galėtų pakartoti matytus reginius miegamajame. Jų trūkumas – plepumas. Nusiteikite tam, kad apie savi intymų gyvenimą jie pasakos draugams su visomis smulkmenomis

Vėžys

Tai emocionalus, sudėtingas zodiako ženklas. Lovoje su jais reikia būti labai švelniai, subtiliai ir droviai. Jie nepakenčia įžūlumo ir vulgarumo. Nereikia jiems demonstruoti savo patyrimo. Vėžiai su partneriais užmezga gilų ryšį, iš visos širdies stengiasi suteikti malonumo. Jie nori tapti maksimaliai artimi – tik tokiu atveju jausis visiškai laisvai. Mėgsta jausmingas preliudijas, sekso žaislus, kurie greitai pakylėja juos į ekstazę. Niekada nepabėgs vidury nakties, lieka lovoje iki ryto. Rūpestingi, globėjiški, bet jei neteksite jų pasitikėjimo, niekas nesistabdys jų nuo keršto.

Liūtas

Dar vienas pretendentas į seksualinio lyderio titulą. Daugumai zodiako ženklų Liūtas – geriausias meilužis. Neatsitiktinai tarp pornoaktorių daug šio ženklo atstovų. Liūtas žino, kaip tai padaryti gražiai. Tai susiję ir su kitu įdomiu ypatumu – Liūtai be gal mėgsta stebėti save veidrodyje, taip pat ir intymaus artumo metu. Dažnai tai filmuoja. Liūtai nuolat kalba apie ugningą aistrą, jiems patinka dramos, ekscentrika. Net lovoje jie nori komplimentų ir reikalauja sau dėmesio. Labai švarūs, tiesiog sterilūs, mėgsta žaisti su partnerės plaukais.

Mergelė

Mergelės – iš prigimties romantikės, kurios ieško malonumų menkiausiose smulkmenose. Vakarienė žvakių šviesoje, švelnūs prisilietimai, netikėti siurprizai – visa tai papirks Mergelę. Perfekcionistai nori ir sekse jaustis ypatingi. Tai vienas iš zodiako ženklų, kuriems lėta preliudija – būtina meilės žaidimų dalis, pakurstanti vidinę jų ugnį. Kalbėkite jiems apie savo norus, žiūrėkite į akis, bučiuokite, glamonėkite. Mergelių seksualiniam gyvenimui daug įtakos turi išorinės aplinkybės – jei meilužis staiga atšalo, gali būti, kad darbe jis turi rūpesčių, tai ne dėl jūsų kaltės. Įdomu tai, kad šio ženklo atstovai mėgsta mokyti sekso iš knygų, o paskui taikyti žinias praktikoje.

Svarstyklės

Kai jūsų ženklą valdo Venera, bet koks meilės ryšys – labai svarbus. Žodžiu, atsitiktinių romanų Svarstyklių gyvenime nebūna – joms būtina jaustis mylimomis, geidžiamomis. Labai dėmesingi, ramūs, geri ir švelnūs partneriai. Jos kupinos sentimentalių romantinių idėjų, taigi turėkite kantrybės ir įgyvendinkite jų fantazijas. Mėgsta natūralų flirtą, linksmus eksperimentus lovoje. Sekse Svarstyklės – diplomatės, jos taikios ir svetingos. Jų tikslas – kad abu partneriai patirtų malonumą, jos maksimaliai pasistengs patenkinti partnerį.

Skorpionas

Neperdedant galima teigti, kad tai seksualiausias zodiako ženklas. Tai šarmingo, žavios asmenybės. Gauti tokią dovaną į lovą nėra lengva. Jie įpratę manipuliuoti, patys priimti sprendimus. Kaprizingi. Mėgsta avantiūriškus santykius, nori lovoje vis išbandyti ką nors naujo, labai mėgsta seksą neįprastose, egzotinėse vietose. Jų privalumas – jautri seksualinė intuicija, jie akimirksniu atspėja, ko nori partneris, jaučia jo kūną, žino visas erogenines zonas. Apie savo pomėgius retai kalba. Nusiteikite tam, kad Skorpionai nepasotinami ir per trumpą laiką išsunks iš jūsų energiją – po sekso su Skorpionu daugelis krenta be jėgų ir užmiega.

Šaulys

Žaismingas, kūrybingas zodiako ženklas. Su Šauliais nenuobodu – jie nieko nesigėdina, atvirti erotiniams žaidimams, eksperimentams lovoje. Dvilypė Šaulių prigimtis reiškia, kad jie gali būti labai aistringi, nepasotinami, bet staiga gali pajusti norą leistis ieškoti naujų nuotykių. Norint juos sugundyti, reikia koncentruotis į liemenį, klubus ir šlaunis – tai jautriausios jų erogeninės zonos. Tai labai nepriklausomas zodiako ženklas, jam patinka kartais pademonstruoti, kad kažką daro geriau už jus.

Ožiaragis

Ožiaragiai – vieni iš uždariausių zodiako ženklų, taigi į savo miegamąjį įsileis toli gražu ne kiekvieną. Bet koks fizinis artumas jiems susijęs stipriu jausmu, meile. Tik tada jie bus atvirti drąsiems eksperimentams. Iš pirm žvilgsnio šio zodiako ženklo atstovai gali pasirodyti atšiaurūs, šalti, bet pasijutę saugūs jie virsta karštais, aistringais partneriais. Jų gerosios savybės – patikimumas, pastovumas ir ištikimybė. Jei norite sugundyti Ožiaragį, flirtuokite, veikite neskubėdami. Lovoje jie pasirengę įgyvendinti partnerio fantazijas, kad ir kokios drąsios šios būtų. Darbštuoliai Ožiaragiai meilės reikaluose puikiai susitvarko su visomis užduotimis.

Vandenis

Seksas jiems neatsiejamas nuo dvasinio ryšio. Į lovą Vandenį galima įsivilioti tik tokiu atveju, jei jis įžvelgė jumyse jam siela artimą asmenybę. Lovoje jie nereiklūs – patenkinti nesunku, tiks ir standartinės pozos. Ne visada nusiteikęs lyderio vaidmeniui, taigi lengvai perleidžia iniciatyvą partneriui. Maištininkai, kūrybingi, smalsūs Vandeniai atvirti meilės žaidimams – galima pasiūlyti jiems žaidimą rolėmis, pasakoti apie savo fantazijas...

Žuvys

Atsipalaidavusios, ramios Žuvys siekia vieno – sukurti stabilią, laimingą šeimą. Norint Žuvis suvilioti teks parodyti ir agresiją, atkaklumą. Žuvys tokios tingios, kad tik aktyvus siekimas jų dėmesio gali įaudrinti. Labai emocionalus zodiako ženklas, jam patinka rūpintis kitais – Žuvims labai svarbu aptenkinti partnerį, meilės žaidimų metu joms neegzistuoja draudimų, ribų. Lovoje mėgsta viską, kas neįprasta, nestandartiška – su jomis teks nuolat išgalvoti naujų pozų, keistis vaidmenimis ir pan. Jiems nepatinka vienoda jausmų ir emocijų išraiška. Norint patenkinti Žuvis, reikia kreipti dėmesį į jų nuotaiką, už tokį subtilumą jos atsimokės su kaupų – laukite siautulingų žaidimų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis