Meilės horoskopas spalio mėnesiui

Spalio mėnesį meilės frontas - itin audringas...

Avinas

Kažin ar vieniši Avinai spalį užmegs naujus santykius, nebent sutiktumėte priešingos lyties atstovą, kuris labai pasistengtų atkreipti Jūsų dėmesį. Poroje gyvenančių Avinų namuose vyraus supratimas ir harmonija. Jeigu turite vaikų, kalbėkite su jais, spalį būsite išgirsti ir suprasti. Ypatingai tai aktualu auginantiems paauglius.

Jautis

Venkite konfliktų su artimaisiais. Spalį būsite jautrūs, linkę į viską perdėtai reaguoti. Esant tokios būsenos labai lengva priskaldyti malkų, padaryti ar pasakyti tai, dėl ko vėliau gailėsitės. Vieniši Jaučiai spalį gali užmegzti naują romaną. Jis greičiausiai ilgai nesitęs, bet su nauja simpatija liksite gerais draugais.

Dvyniai

Vieniši Dvyniai spalio mėnesį gali atnaujinti santykius su buvusiuoju (buvusiąja). Tikėtinos ir naujo romano užuomazgos, bet greičiausiai naujoji simpatija tikėsis iš Jūsų to, ko negalėsite ar nenorėsite suteikti. Jeigu jau turite partnerį, bet santykiai pastaruoju metu buvo įtempti, neskubėkite jų nutraukti. Pažvelgę į situaciją kitu kampu, greičiausiai pamatysite jūsų nesutarimų priežastį ir suprasite, kad ją pašalinti ganėtinai paprasta.

Vėžys

Vienišiems Vėžiams žvaigždės pataria rodyti daugiau iniciatyvos. Jeigu jums patinka kažkoks žmogus, tiesiog duokite jam apie tai žinoti. Didelė tikimybė, kad jis jaučia tą patį. Poroje gyvenantys Vėžiai turėtų būti jautresni ir atidesni savo antrajai puselei. Spalį prasidėję konfliktai nieko gero nežada.

Liūtas

Jeigu turite problemų su artimaisiais, pasistenkite viską išspręsti kuo tyliau, neneškite šiukšlių iš namų. Neverta visiems pasakoti kas vyksta, nes tai gali atsisukti prieš jus. Greičiausiai net nesulauktumėte kitų palaikymo. Spalį santykiai su partneriu gali pereiti į kitą lygmenį. Turėtumėte parodyti daugiau dėmesio savo antrajai puselei, kartu kažkur išeiti, išvykti. Padarykite kažką tokio, kas sustiprintų Jūsų santykius.

Mergelė

Jeigu gailitės dėl praeityje nutrauktų santykių, spalio mėnuo tinkamas laikas jiems atnaujinti. Gyvenančioms santuokoje Mergelėms žvaigždės pataria daugiau laiko praleisti su šeima, jiems reikia Jūsų dėmesio.

Svarstyklės

Atsargiai su naujomis pažintimis, nes galite būti įtrauktas į nemalonią situaciją ar tiesiog nusivilsite naujuoju pažįstamu. Poroje gyvenančioms Svarstyklėms žvaigždės pataria daugiau laiko skirti šeimai, tai sustiprins jūsų ryšį.

Skorpionas

Vienišiems Skorpiono ženklo atstovams antroje mėnesio pusėje žvaigždės žada naujas pažintis, kurios gali peraugti į ilgalaikius santykius. Beje, sutikti naujos meilės objektą galite netikėčiausiose vietose. Tik nesėdėkite namuose, daugiau lankykitės viešose vietose, bendraukite, rodykite iniciatyvą, nebijokite užkalbinti sutikto simpatiško vyro ar gražios moters.

Šaulys

Jeigu nesate visiškai patenkinti santykiais su partneriu, pavyzdžiui Jums trūksta artumo, ar jaučiatės nesuprastas, tiesiog atvirai pasikalbėkite su juo ir būsite išklausytas. Kitas žmogus negali skaityti Jūsų minčių. Neseniai susitikusių porų santykiai gali pereiti į kitą lygį, pavyzdžiui pradėsite gyventi kartu, ar net nuspręsite sukurti šeimą.

Ožiaragis

Poroje gyvenančių Ožiaragių santykiuose su partneriu spalį vyraus supratimas ir harmonija. Leiskite daugiau laiko kartu, nusiveskite savo antrąją puselę į teatrą ar kiną, išvykite kur nors kartu savaitgaliui. Jokiu būdu neaptarinėkite savo asmeninio gyvenimo su pašaliniais. Per didelis atvirumas gali atsisukti prieš jus.

Vandenis

Santykiai poroje spalio mėnesį bus labai permainingi. Juos gali apkartinti sumažėjęs jūsų dėmesys mylimajam (mylimajai). Nuoširdus pokalbis turėtų išsklaidyti susikaupusius debesis. Vaikai spalį reikalaus ypatingo dėmesio. Vienišiems Vandenio ženklo atstovams, norintiems surasti savo antrąją pusę, žvaigždės pataria įdėti daugiau pastangų jos beieškant, nes panašu, kad nieko dėl to nedarote.

Žuvys

Jeigu nesate visiškai patenkinti santykiais su antrąja pusele, pavyzdžiui Jums trūksta artumo, ar jaučiatės nesuprastas, tiesiog atvirai pasikalbėkite. Tiesa pokalbis turi būti nuoširdus ir taktiškas. Pakeltas jūsų tonas, sudirgimas ir nepasitenkinimas gali neigiamai paveikti santykius su mylimuoju (mylimąja), ir net įžiebti ilgalaikius konfliktus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis