Savaitės horoskopas: turtingas ir ryškus laikas – nesnauskite

Astrologinė prognozė kitai savaitei, spalio 17-23 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Palanki ir vaisinga savaitė žada sėkmę. Svarbesni pasiekimai laukia tų, kas nebijo sunkumų ir yra pasirengęs dėl norimo rezultato netaupyti energijos bei jėgų. Svarbu kaip įmanoma anksčiau išsikelti tikslus, ir padaryti tai savarankiškai, be aplinkinių įtakos.

Turtingas ir ryškus laikas laukia drąsių ir ryžtingų žmonių, kurie nebijo sunkumų. Daugeliui teks rizikuoti, ieškoti naujų kelių ir ryžtis drąsiems eksperimentams. Pernelyg didelis atsargumas riboja galimybes ir trukdo eiti į priekį.

Emocijas stenkitės kontroliuoti. Tai nebus lengva, nes jos bus stiprios ir prieštaringos. Vis tik kantrybė padės išvengti problemų profesinių ir asmeninių santykių srityse.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Savaitės pradžia atrodys rami, norėsis malonumų, lengvos naudos. Regis, kaip tik dėl to galite susigundyti piktnaudžiauti tarnybine padėtimi, imti daugiau nei jums priklauso ir pan. Bus nemalonu, jeigu teks turėti reikalų su pareigūnais, žurnalistais ar nedraugiškai nusiteikusiais konkurentais. Tramdykite savo impulsyvumą, norą ginčytis, nes tai į gera nenuves. Savaitgalis permainingas. Pravartu daugiau laiko leisti su antrąja puse, gaivinti romantiškus jausmus.

JAUTIS

Savaitę pradėsite neblogai nusiteikę, bet bus nelengva suvaldyti emocijas. Gali nustebinti žinia iš toli, arba netikėtas jūsų kompetencijos, įstatymų paisymo ar higieninis patikrinimas darbe ar kt. Tikėtini neįprasti įspūdžiai komandiruotėje. Galbūt daug jėgų pareikalaus ruošimasis konferencijai, egzaminui, viešai kalbai ar pan. Savaitgalį gerai jausitės tik tvarkingoje, jaukioje aplinkoje, netriukšmingoje kompanijoje. Jei laikotės dietos, bus nelengva, nes atsiras progų smaguriauti.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio ne iš karto atsikratysite pasyvumo, tingulio. O kai pažvalėsite, dėl rimtos finansinės, verslo ar kitos problemos galite vėl pasimesti. Didelį spaudimą pajusite, jei turite įsipareigojimų ir juos vilkinate. Nežiopsokite pasirašinėdami dokumentus, vairuodami. Jeigu būsite išsiblaškę ir patiklūs, už nosies jus vedžios netgi vaikai. Savaitgalį jums netrūks optimizmo, pasitikėjimo savimi ir aplinkiniais. Daug galvosite apie draugus, kaimynus, meilę, gerovę.

VĖŽYS

Savaitės pradžia bus aktyvesnė ir malonesnė už jos vidurį. Jausite bendraminčių ar kolektyvo palaikymą ir tai padės jums atsilaikyti prieš aršius konkurentus ir oponentus. Pastarieji šiuo metu gali labai suaktyvėti ir rengti išpuolius. Savaitės viduriukas bus sunkus tiems, kurie turi dėl ko nors konkuruoti, bylinėtis, teisintis. Atsiras keisčiausių kliūčių, neramins gandai, intrigos. Saugokitės nedorų žmonių. Savaitgalį jus domins vaikų arba mylimų asmenų interesai. Norėsis kartu pasportuoti, pažaisti, juos palepinti.

LIŪTAS

Šią savaitę pradėsite darbingai nusiteikę. Nestokosite kūrybinės ugnelės, o jūsų ambicijos bus ne tuščios. Gali pavykti įsidarbinti, jeigu tai aktualu. Kita vertus, siekiant tikslų jums gali nepakakti palaikymo arba kompetencijos. Be to, turite labai saugotis techninių avarijų darbe ir kitur bei itin laikytis darbų saugos taisyklių. Jeigu teiksite interviu, galvokite, ką kalbate. Savaitgalį turiningai leisite laiką. Tikriausiai būsite patenkinti savimi. Nauja informacija, sumanymai atneš ir naudos, ir nerimo.

MERGELĖ

Aktyvios veiklos savaitė įsibėgės nuo pat pirmadienio. Regis, jums teks demonstruoti ir žinias, ir įgūdžius, ir talentus. Visgi net įdėjus daug jėgų, azarto, širdies, nebūtinai gausite tai, ko esate verti. Konkurentai bei žmonės, su kuriais gali tekti varžytis dėl naudos ar kažką dalytis, bus pasirengę viskam. Savaitgalį gali atsirasti reikalų, kurie geriau seksis, jei laikysite liežuvį už dantų. Nepatartina kur nors toli vykti ar įtemptai darbuotis, bendrauti.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio prasidės nelengva savaitė. Kažkas jums kaišios pagalius į ratus. Lyg be galvos lėkdami, skubėdami, save demonstruodami, galite apleisti šeimą ir neužkirsti kelio problemai namuose. Reiktų itin saugotis buitinių avarijų, gaisro. Norinčių sumenkinti jūsų autoritetą taip pat netrūks. Nepasiduokite provokacijoms. Jei visgi pralaimėsite, mokėkite tai pripažinti ir pasidžiaugti kito sėkme. Savaitgalį nepraleiskite progos pataisyti pašlijusius santykius, susitikti su žmonėmis, kuriems miela jūsų draugija

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio derėtų daugiau dėmesio skirti partneriams bei atidžiau stebėti konkurentų veiksmus. Būsite nelinkę paisyti kompromisų, susitarimų. Per kieta pozicija, per grubūs žodžiai tikriausiai sukels nemalonų atgarsį. Pasistenkite atsakingiau elgtis su bendrais ir svetimais pinigais, nuosavybe. Jei jums aktualu parduoti ar įsigyti techninę prekę, bus lengva apsigauti. Su technika, kelyje elkitės ypač apdairiai. Savaitgalį galite gauti svarbios informacijos, sužinoti naujieną.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio į darbus kibsite su vėjeliu. Iš peties darbuositės, ypač jei tai jums žada neblogą atlygį. Išties, bus įmanoma ir užsidirbti, ir kažką sužavėti. Tik nemanykite, kad galite be pasekmių žaisti abejotino padorumo žaidimus ir siekti sau naudos kitų sąskaita. Regis, stipriai ūgtels vaikų poreikiai arba jie pareikalaus daugiau dėmesio kitokia prasme. Savaitgalį gerai jausitės bet kokioje draugijoje, o ypač nepažįstamų žmonių tarpe.

OŽIARAGIS

Prieštaringa bus ši savaitė. Regis, ją pradėsite energingai, azartiškai nusiteikę. Kita vertus, aplinkinius glumins jūsų kategoriškumas, valdingumas ar nesiskaitymas su kitų interesais. Viešoje erdvėje, darbe arba šeimoje sulauksite pastabų, nepasitenkinimo. Jei ne politika ir darbas, tai sveikata taps svarbiausia aktualija ir didžiausia problema. Bent savaitgaliui susiplanuokite malonų laisvalaikį. Arba laiką pasimokymui jei laukia egzaminai, atestacijos.

VANDENIS

Savaitės pradžia bus gana rami, labiau susijusi su šeima nei kuo kitu. Tačiau, jei sužinosite artimo žmogaus paslaptį arba jūsų nuslėpti dalykai ims kilti į paviršių, tai ramybė kaipmat išgaruos. Galite būti viliojami į avantiūras, riziką. Slapti polinkiai gali itin sustiprėti ir bus didelis pavojus save demaskuoti. Ims sklisti apkalbos, komentarai. Labiau pasaugokite save bei savo atžalas nuo pavojų. Savaitgalį kalbos labiausiai suksis apie dietas, stilius, keliones, politiką. Viskas bus gerai, jei nepristigs tolerancijos ir takto.

ŽUVYS

Savaitės pradžia turėtų intriguoti, nes įvairios naujienos liesis lyg iš gausybės rago. Aplink jus virs gyvenimas ir jūs nebūsite vien stebėtojai. Galite net labai įsitraukti ir rizikuoti. Savaitės viduriukas privers susirūpinti asmeniniais reikalais, atitrauks nuo šurmulio. Visgi jau būsite spėję prisiplanuoti užsiėmimų, pasimatymų, tad teks viskam rasti laiko. Pernelyg neišlaidaukite. Savaitgalį gali kilti nenumaldomas noras pasikeisti, pagerinti savo gyvenimo kokybę, išvaizdą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis