Psichologija, politika, religija, didžių mąstytojų ir pasaulio lyderių patirtys

Populiarus knygų ir straipsnių autorius Davidas Brooksas nepaliauja stebinti milijonų skaitytojų savo išmintimi, sąmoju ir aštriomis įžvalgomis.

David Brooks „Kelias į save“

„Norėdamas gauti, turi duoti. Siekdamas vidinės stiprybės, turi pasiaukoti dėl ko nors kito. <...> Sėkmė pažadina didžiausią nesėkmę – puikybę. Nesėkmė veda prie didesnės sėkmės – nuolankumo ir mokymosi. Norėdamas save atrasti, turi save prarasti. <...> Rašydamas šią knygą nebuvau tikras, kad sugebėsiu tvirtai žengti charakterio ugdymo keliu, bet norėjau bent jau žinoti, kaip jis atrodo ir kaip juo žingsniavo kiti.“
David Brooks

Populiarus knygų ir straipsnių autorius Davidas Brooksas nepaliauja stebinti milijonų skaitytojų savo išmintimi, sąmoju ir aštriomis įžvalgomis. Knygoje „Kelias į save“: kaip ugdyti charakterį jis dėmesį sutelkia į gilesnes vertybes, kuriomis gyvenime turėtume sekti. Kalbėdamas apie šių dienų pasaulyje vyraujančią „didžiojo Aš“ kultūrą, kur svarbiausia išorinė sėkmė, jis meta iššūkį ir mums, ir sau – perdėlioti svarsčius vertybių svarstyklėse: nuo „CV dorybių“ prie žmogiškųjų dorybių, kurios apibūdina pačią žmogaus esmę: ar esi geras, drąsus, nuoširdus, ištikimas; kokie tavo santykiai su žmonėmis.

Psichologija, politika, religija, didžių mąstytojų ir įkvepiančių pasaulio lyderių patirtys, supintos knygoje „Kelias į save“: kaip ugdyti charakterį, tarsi punktyru brėžia kryptį tiems, kurie nori pabandyti eiti šiuo keliu; kviečia pergalvoti tai, kas svarbu iš tikrųjų, ir kurti turtingus vidinius gyvenimus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis