Savaitės horoskopas: laukia permainos ir didelė sėkmė

Astrologinė prognozė savaitei, gruodžio 5-11 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Labai stipri teigiamų tendencijų įtaka. Didelė tikimybė sulaukti sėkmės. Tiesa, dėl to gali tekti veikti neįprastai, net rizikuoti. Ne visiems pavyks iškart, kai kam bus priimtinesni tradiciniai metodai, net ir suprantant, kad tai vargu ar atneš gerų rezultatų.

Galimos rimtos permainos profesinėje srityje, darbiniuose santykiuose. Nebus lengva priprasti prie naujos situacijos, prireiks laiko, kol susigaudysite. Apie save gali priminti buvę partneriai, sąjungininkai; savaitė tinkama santykių atkūrimui, partnerystės atnaujinimui.

Galimi sėkmingi sutapimai, kurie paklos pamatus geriems pokyčiams asmeniniuose santykiuose. Artimiems žmonėms bus paprasčiau susitarti dėl bendrų veiksmų, rasti bendrą kalbą. Šeiminiai santykiai stiprėja, dažnai artimųjų palaikymas bus itin naudingas.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Šią savaitę už duotus pažadus, prisiimtus įsipareigojimus, pažeistas taisykles teks atsakyti, tad galvokite, ką darote ir sakote. Labiau kibs infekcijos, gali sutrikti sveikata. Tokiu atveju derėtų pabūti vienumoje, atsiriboti. Priėmę netikėtą pasiūlymą, galite pakeisti savo gyvenimą. Kita vertus, galimos ir nekokios staigmenos. Savaitgalis palankus metas kūrybinei veiklai, pristatymams. Džiaugsmo suteiks mylimi žmonės, gerų vilčių - geri pažįstami.

JAUTIS

Nuo pirmadienio daug galvosite apie darbą, karjerą. Nusimato įtakingų asmenų palaikymas. Vis dėlto pasidomėkite, kokie motyvai už to slypi. Regis, bus galimybių išplėsti pažinčių ratą, atnaujinti seną draugystę. Nuo ketvirtadienio būkite ypač apdairūs, neatskleiskite savo planų - veikdami konfidencialiai daugiau laimėsite. Savaitgalį geriau pailsėsite, jei galėsite atsiriboti nuo šurmulio, pabūti vieni arba pasirinkti romantišką intymumą dviese. Meditavimas, menas atneš ypatingų potyrių.

DVYNIAI

Šią savaitę itin svarbios gali būti kelionių, mokslo, teisės aktualijos. Galbūt teks laikyti egzaminą, staiga kažkur vykti arba ieškoti teisybės. Užmegzta nauja pažintis gali suteikti naują kryptį jūsų tikslams. Tik nepervertinkite savęs, venkite puikybės, neįžeiskite kitų žmonių. Savaitgalį jūsų visuomeninis gyvenimas, ryšiai su kitais žmonėmis bus harmoningi, patirsite draugiškumą, dėmesį. Tikėtinas kūrybinis įkvėpimas.

VĖŽYS

Savaitė turėtų būti įdomi, nuotaikinga, tačiau ne viskas džiugins. Nerimą kels augančios išlaidos - tiek jūsų, tiek artimųjų. Kažkas gali prašyti paskolos. Turėsite vikriai suktis, ypač jei jūsų veikla susijusi su studijomis, teisėtvarka, žiniasklaida, užsieniu. Savaitgalį aktyviai reikšite iniciatyvą. Nusimato draugiški susitikimai, kolektyvinės pramogos. Galite užmegzti pažintį. Nesunkiai pasieksite vieną iš savo tikslų.

LIŪTAS

Šią savaitę galimos problemos, kurios turbūt tiesiogiai jūsų nepalies, tačiau privers nerimauti dėl kitų žmonių, sutuoktinio. Galite nusivilti, jei tikitės didelės paramos iš partnerių, rėmėjų. Galbūt iš užsienio gausite žinią ar kvietimą susitikti su dominančiu asmeniu. Savaitgalį būsite nusiteikę mokytis, plėsti akiratį, planuoti kelionę, naują veiklą. Galite internetu bendrauti su asmeniu, su kuriuo labiau suartėti yra sudėtinga dėl jus skiriančio atstumo ar kitų priežasčių.

MERGELĖ

Šią savaitę galite pasijusti itin priklausomi nuo kitų žmonių nuotaikų bei valios. Derėtų pasitikėti savimi ir nepaisyti pašaipų ar kažkieno abejingumo. Būtinas finansines operacijas, studijų užduotis paskubėkite atlikti laiku. Jei ketinate investuoti, konkrečiai apibrėžkite savo įsipareigojimus, terminus, garantijas ir pan. Savaitgalį galite kurti planus, susijusius su stambiais pirkiniais. Neblogas metas nekasdieniškiems užsiėmimams, renginiams.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę savo žavesiu ir sėkme aklai nepasitikėkite. Galbūt tai, kas patinka jums, ne visiškai priimtina kitiems. Tikriausiai paaiškės, kaip esate vertinami kolegų, darbdavio ar klientų. Venkite ultimatumų, provokacijų. Regis, teks rimčiau susirūpinti sava ar artimo žmogaus sveikata. Savaitgalį nestigs jausmų, emocijų, informacijos. Rodos, kažkam jausitės dėkingi už jums parodytą dėmesį, suteiktą konsultaciją ar paramą. Tiktų apsitvarkyti, atsikratyti nereikalingų daiktų.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio tapsite aistringesni, labiau rūpinsitės savo išvaizda, kalėdinėmis dovanomis ir pramogomis. Pravartu pasirūpinti ir sveikata, mityba, gerinti darbo bei gyvenimo sąlygas. Pasisaugokite buitinių avarijų, gaisro. Savaitgalį kils ūpas pradėti laikytis dietos, keisti išvaizdą, gyvenimo būdą, atsikratyti netikusių įpročių. Atrodo, kad kai kas iš viso to jums pavyks. Santykiai su partneriu, aplinkiniais gali tapti artimesni ir tvirtesni, jei jus suvienys bendras interesas.

ŠAULYS

Šią savaitę gali pasitaikyti neįprastų reikalų, pokalbių, galite tikėtis permainų artimuose santykiuose arba verslo planuose. Galite įsilieti į naują grupę, kompaniją, užmegzti pažintį ar pan. Itin svarbu, kad su vaikais, šou projektais susiję reikalai būtų tvarkomi labai atsakingai. Savaitgalį tikėtinas kūrybinės energijos antplūdis. Galbūt kažkokia prasme įrodysite savo pranašumą. Labiau rūpinkitės sveikata.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio gana vikriai suksitės įvairių darbų verpete. Puikiai seksis žongliruoti informacija. Tikėtina staigmena, susitikimas su senais bičiuliais, giminaičiais. Labiau saugokitės intrigų, traumų, ugnies, elektros iškovos. Savaitgalį tikriausiai norėsis pakeisti ar pagražinti aplinką - perstatyti baldus ar kiek atnaujinti interjerą. Jauki aplinka išties teiks nusiraminimą. Pasimatymas, kurio laukiate, pagaliau gali įvykti.

VANDENIS

Šią savaitę drąsa, išradingumas, originalumas bus geriausi ginklai nuo visų negandų. Galbūt iš dalies pasiteisins jūsų materialinės, piniginės viltys. Regis, noriai naudositės šventinėmis akcijomis ir jau aktyviai pirksite kalėdines dovanėles. Paisykite taisyklių, įstatymų. Savaitgalį susitiksite su giminaičiais, bičiuliais. Tai, ką sužinosite, išgirsite, suteiks peno vaizduotei, suintriguos, o gal ir atneš apčiuopiamos naudos. Galite surengti nedidelę gurmanišką puotą.

ŽUVYS

Šiuo metu neblogai turėtų sektis su kūryba, labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Kita vertus, galite prisikurti nerealių iliuzijų arba pasiklysti pasirinkimų labirinte. Nuo trečiadienio jau mąstysite racionaliau. Tikėtina, kad atsiras galimybė užsidirbti pinigų, parduoti, pakeisti ar įsigyti norimą objektą, prekę. Savaitgalis tinkamas savo dirbinių realizavimui ir dovanėlių kūrimui. Neatsisakykite gauto kvietimo apsilankyti pas draugus, kaimynus ar gimines.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis