Kvapą gniaužianti istorija apie legendinį riterį

Istorinis meilės romanas.

Amanda Quick „Paslapčių labirintai“

Kvapą gniaužianti istorija apie legendinį riterį Hugą Nepalenkiamąjį ir užsispyrusią damą, kurios bebaimės paslaptingojo kristalo paieškos įsuka juodu į klastos... ir aistros sūkurį.

Kai riteris Hugas Nepalenkiamasis it viesulas įsiveržia į Lingvudo pilį, išsigąsta visi... tik ne ledi Alisa. Aštrialiežuvė tiesmuka gražuolė įsitikinusi, kad jis nekelia pavojaus ir yra atsakas į jos maldas. Alisa žino: jis atkeliavo dėl paslaptingo akmens ir supyks išgirdęs, jog jo čia nebėra. Tačiau rūsčios išvaizdos paniurėliui mergina turi pasiūlymą: už jos ir brolio išlaisvinimą iš dėdės gniaužtų ji, pasitelkusi savo moterišką sumanumą, padės jam atgauti taip branginamą akmenį. Hugas priima pasiūlymą, bet iškelia sąlygą: Alisa turi su juo susižadėti. Taip ledi Alisa atsiduria akmeninėje Hugo Nepalenkiamojo pilyje ir įsitraukia į kovą, kuri grasina juos abu sunaikinti... tačiau ir suteikia vienintelę progą patirti meilę.

Apie autorę:

AMANDA QUICK (Amanda Kvik) – daugybei skaitytojų žinomas vardas, nors tai tėra vienas iš trijų populiarios rašytojos Jayne Ann Krentz vartojamų slapyvardžių.

„Manęs dažnai klausia, kodėl turiu keletą skirtingų slapyvardžių, – sako amerikiečių autorė. – Atsakymas paprastas: taip skaitytojas žino, į kurį iš trijų mano pasaulių jis įžengia, atsiversdamas vieną ar kitą mano parašytą knygą.“ JAYNE ANN KRENTZ, tikrąja pavarde, ji pasirašo jausmingus romantinius trilerius, šiuolaikinės literatūros kūrinius. AMANDA QUICK kuria istorinius meilės romanus su trilerio prieskoniu. JAYNE CASTLE (mergautinė pavardė) – istorijų apie paranormalų pasaulį pasakotoja.

Jayne Ann Krentz įgijo istorijos mokslų bakalauro ir bibliotekininkystės magistro laipsnius ir prieš atsiduodama kūrybai dirbo bibliotekoje, apsupta knygų.

Pradėjusi rašyti meilės romanus autorė visą gyvenimą liko ištikima žanrui: „Meilės romanai – tai istorijos ne tik apie meilę, kurios ašis – moteris. Tai knygos, kurios neleidžia pamiršti moters stiprybės, vertybių – drąsos, garbingumo, ryžto ir tikėjimo gydančia meilės galia.“
Jayne Ann Krentz gyvena su mylimu vyru Frenku Sietle, Vašingtono valstijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis