Kaip aš kovojau su gravitacija ir raukšlėmis. Laimėtojai

Prieš gerą mėnesį, ryte pažvelgusi į veidrodį, pravirkau. Į mane žvelgė suvargęs ir nepažįstamas moters veidas. Jo išraiška buvo liūdna, ko gero, susiformavusi nuo nuolatinio stebeilymosi į kompiuterio ekraną. Skruostus ir akių vokus, regis, kažkas tempte tempė žemyn. Pala pala – ar tai čia ta vadinamoji gravitacija? O odos spalva... Ji buvo sunkiai apibūdinama. Pilkšva, vietomis išvagota mažų kraujagyslių tinklelio...

Liūdesį ir gailestį sau netrukus pakeitė pyktis – juk naudoju kremą ryte-vakare kaip maldą! Tai nepaisant to, vis tiek raukšlėsiuos kaip kokia pamiršta slyva pievoje? Ir dar tokiais tempais? Juk neseniai, bevartant atostogų nuotraukas, vyras kaip saldainį valgydamas sučepsėjo: „Na ir graži mano žmonelė“.

Greitai pyktį pakeitė panikos banga: NENORIU PASENTI! Tik ne taip greitai! Prašau sumažinti tą gravitaciją, o dar geriau – iš viso paneigti!

Staiga viena po kitos, kaip ylos iš maišo, ėmė lįsti ir akis badyti mintys. Ką čia mintys – faktai. „Brangioji, o takelį pas kosmetologę jau senokai pamiršai...“ „Mieloji, ar ne tu kartais pusę metų viršvalandžius dirbai, projektą ant savo galvos prisiėmusi?“ „Ir ne tik viršvalandžius – o tie savaitgaliai su kompiuteriu lovoje“,- lenda iš paskos dar viena. „Prisipažink, kremą atbula ranka tepies ant veido – kiti batus atidžiau valo“.

Apimta nevilties ėmiau suprasti, kad aš pati prisišaukiau tą gravitaciją. Tik va, kaip ją dabar išprašyti?

Čiupau kompiuterį ir pradėjau neršti internete. Per kelias valandas susriaubiau visus įmanomus grožio receptus, namines kaukes ir mankštas veidui. Atėjo eilė peržiūrėti tai, ką gi, anot mano priekaištingo vidinio balso, „atbula ranka“ tepuosi ant veido. Na taip, kremas jautriai odai. Ar tai reiškia, kad jis tinka visoms jautrioms odoms? Juk manoji dar linkusi rausti. Ir dar linkusi į gravitaciją... ir raukšles...

Ta popietė, o paskui ir visas vakaras beieškant informacijos apvertė daug ką mano gyvenime. Ir tai tikrai nebuvo tik pakeistos kosmetinės priemonės. Atsisakiau papildomų darbų iki išnaktų, kad kiek įmanoma sumažinčiau sėdėjimą prie kompiuterio. Per pietus ir vakarais išeinu pasivaikščioti bent valandai. Važiuodama į darbą ir namo darau pratimus veidui ir taip linksminu pažioplinėti mėgstančius vairuotojus.

Na, o kalbant apie tą kremą... Sužinojau, kad mano amžiuje jau reikia naudoti stipresnes priemones, o tai yra serumai. Sužinojau, kam ir kokie odai reikalingi vitaminai. Kad vitaminas C reikalingas ne tik tada, kai pusė kolegų suserga gripu, jo reikia ir odai! Kad odai jis suteikia tvirtumo, o kraujo indų sienelėms ir ląstelių membranoms - elastingumo. Taip pat padeda panaikinti tamsius ratilus po akimis.

Taigi vaistinėje įsigijau serumo su vitaminu C – net 1200 mg! Išsirinkau „Pharmeceris“ firmos, jis vadinasi C-CAPILIX. Ilgai skaičiau informacinį lapelį, kam skirta ši priemonė, ir čia buvo tarsi išvardintos visos mano bėdos – senėjimo ir gilių raukšlių turinti oda, matinė, pilkšva, pakitusios spalvos, praradusi natūralų spindėjimą ir stangrumą oda... Be to dar – jautri, paraudusi ir su išsiplėtusiais kapiliarais, jautriai reaguojanti į kenksmingus aplinkos veiksnius. Kadangi mano oda jautri, atsargiai rinkausi, tačiau užrašas ant etiketės nuramino – hipoalerginis. O be vitamino C sudėtyje dar turi rapsų ir morkų aliejaus. Taigi moterie, pirmyn!

Kadangi Dr. Irena Eris mokslo ir tyrimų centre atlikti tyrimai, kurių rezultatai buvo pateikti kartu su priemone, žadėjo akivaizdžius rezultatus jau po 4 savaičių, ėmiausi kruopštaus darbo. Serumo nebetepiau „atbula ranka“, o švelniai plekšnojau, kad gerai įsigertų ir sekiau visus kitus nurodymus.

Praėjo 4 savaitės. Galiu pasidžiaugti, kad mano oda dabar nebe pilkos spalvos, o sveika ir trykštanti gyvybe. Nebesimato tų anksčiau taip erzinusių kapiliarų. Ir dar – man atrodo, kad ta nelemta gravitacija pamažu traukiasi! Ko gero, išsigando mano baisių grimasų, kai darau pratimus veidui, ir to serumo su daug daug vitamino C. Vykit raukšles, gravitaciją, išdavikiškus kapiliarus ir jūs! Ir labiau mylėkit save. Sutarta?

****

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite „Pharmeceris“ serumą „C-CAPILIX“. Apdovanosime 3 laiminguosius.

Laimėtojai

Ženeta Šumskienė
Lina Ivanauskienė
Ernesta Užnienė

Užsakymo nr.: PT_73520856

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis