Gudrybės, padėsiančios makiažą išlaikyti iki vakaro. Laimėtojai

Kokias dekoratyvinės kosmetikos priemones naudoti, norint, kad mūsų makiažas išliktų visą dieną.

Norint, kad makiažas atrodytų nepriekaištingai, labai svarbu tinkamai paruošti veido odą. Pradžiai tam reikalingos veido odos priežiūros priemonės: tonikas, serumas, kremas. Nusiprausus veidą rekomenduojama atgaivinti toniku, patepti serumu, vėliau - kremu. Tai užtikrina odos apsaugą.

Makiažo ABC

Taigi, veidas paruoštas, eilė - makiažui. Štai gidas, kaip tinkamai pasirinkti makiažo preimones.

* Maskuoklis. Žalios spalvos naudojamas raudoniui ir kapiliarams maskuoti. Geltonas – melsvos kraujagyslėms, mėlynėms. Baltas – papilkėjusioms zonoms. Alyvinis – rudoms pigmentinėms dėmėms.

* Skysta pudra. Parenkama pagal odos tipą: riebiai, sausai ar brandžiai odai.

* Biri (riebiai odai) arba sausa kompaktinė (normaliai, sausai odai) pudra skirta toniniui kremui/pudrai užfiksuoti, kad ilgiau išsilaikytų.

* Veido modeliavimo priemonė, skirta išryškinti skruostikaulius.

* Skaistalai: perlamutriniai (turintys blizgesio), suteikiantys veidui skaistumo ir švytėjimo.

* Akių pieštukas - blakstienų linijai, bei akių formai išryškinti.

* Šešėliai. Reikalingiausios spalvos: ruda, juoda, kreminė, smėlio spalvos.

* Blakstienų tušas: didinatis apimtį, ilginantis. Siūloma pasinaudoti ir spalvotais blakstienų tušais:
rudaakėms tiks violetiniai atspalviai, žaliaakėms ir mėlynakėms – mėlyni ir žali (tačiau labai svarbu atsižvelgti į kuriamą įvaizdį).

* Atliekant antakių korekciją, labai svarbu atsižvelgti į veido formą: jeigu Jūsų veidas yra pailgos formos, jokiu būdu netiks iškelta antakių forma, ir atvirkščiai. Antakių korekcijai naudojamas pieštukas arba akių šešėlėliai.

* Lūpų dažai. Dienos metu kiekvienai užtenka ir lūpų blizgio, tačiau vakariniam makiažui labiausiai tinkami lūpų dažai. Renkantis skaistalų ir lūpdažių spalvas, reikėtų atsižvelgti į jūsų spalvinį tipą. Rudaakėms ir žaliaakėms, turinčioms gelsvų tonų plaukus, labiausiai tiks persikiniai (šilti)
atspalviai, o mėlynakėms, kurių plaukai - pilkų tonų, tiks rožiniai (šalti) atspalviai.

Svarbiausia – skysta pudra

Kruopščiai atlikus makiažą itin svarbu, kad jis liktų gaivus kuo ilgiau – iki vakaro. Ir čia sėkmės paslaptis – tinkama skysta pudra. Rinkitės natūralią odos spalvą atitinkančią pudrą. Rinktis lengviausia taikant prie kaklo odos spalvos. Atminkite, kad tamsesnio atspalvio toninis kremas sendina. Tačiau dar svarbiau, kad kreminė pudrą drėkintų jūsų odą, neapsunkintų jos – tada makiažas liks šviežias ir gaivus visą dieną.

Todėl rekomenduojama rinktis PHARMECERIS drėkinamąją antioksidacinę skystą pudrą su silimarinu, SPF 20, kuri suteikia ilgalaikį giliųjų epidermio sluoksnių drėkinimą ir sukuria ilgai išliekantį makiažo pagrindą. Pudra pagaminta pasitelkus naujausios kartos technologijas SoFTBase, kurios leidžia odai laisvai kvėpuoti, neapsunkina odos ir neužkemša porų.

Pudros sudėtyje esančios specialios antioksidacinės medžiagos, kurių pagrindas yra silimarinas, veiksmingai neutralizuoja laisvuosius radikalus ir apsaugo odą nuo aplinkos dirgiklių. Oda atpalaiduojama, ji tampa mažiau linkusi į dirginimą ir per didelį išsausėjimą.

Pudroje taip pat yra šviesai atsparių UVA ir UVB filtrų, kurie apsaugo odą nuo žalingo saulės spindulių poveikio.

Produktas rekomenduojamas visiems odos tipams, įskaitant probleminę ir jautrią, sausą ir labai sausą, linkusią į dehidrataciją odą. Pudrą išbandžiusios merginos džiaugėsi, kad ji sulygina odos atspalvį ir paslepia nelygumus, nesukurdama kaukės efekto. „Tai yra didelis šios pudros privalumas, nes gali atrodyti natūraliai, tuo pačiu saugoti savo odą“,- šypsojosi stiuardese dirbanti Vilija.

Dermatologų teigimu, savo oda besirūpinančios moterys dažnai klaidingai įsivaizduoja, kad riebios odos nereikia drėkinti. Jos pasirenka sausinančias priemones, tada oda yra išsausinama, dehidratuoja ir būklė tampa nekontroliuojama. Oda pradeda gaminti daugiau riebalų, poros dar labiau kemšasi ir galiausiai oda tampa jautri viskam.

Specialistai pabrėžia, kad drėgmė yra svarbi visų tipų odai, o PHARMECERIS Drėkinamoji antiokosidacinė skysta pudra su silimarinu tinka netgi labai jautriai odai ir nesukelia jokių alerginių reakcijų.
Šią pudrą naudoti labai paprasta – reikia ją užtepti ant švarios odos ir plonu sluoksniu tolygiai paskirstykite. Palaukti, kol susigers. Ir jokių nemalonių „kaukės“ pojūčių.

***
Dalyvaukite konbkurse ir laimėkite PHARMECERIS drėkinamąją antioksidacinę skystą pudrą su silimarinu. Apdovanosime 3 konkurso dalyvius. Prizas bus išsiųstas į namus.

Laimėtojai

Jurgita Petravičiūtė
Deimantė Maniokė
Miglė Tautkutė

Prizai bus išsiųsti Jums į namus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis