Aktorė Inga Norkutė: japoniška dieta padėjo atsikratyti 18 kg

Sulieknėjusi aktorė Inga Norkutė puošiasi studijų laikų džinsais.

Aktorė Inga Norkutė-Žvinienė džiaugiasi atsikračiusi 18 kilogramų ir galinti dėvėti studijų laikų džinsus, nes, kaip pati sako, žada iki senatvės vaidinti viliokes.

Šiandien 66 kilogramus sverianti Inga pirmųjų dešimties kilogramų atsikratė laikydamasi itin madingos japoniškos dietos, kurios metu valgė daug baltymų turinčio maisto - kiaušinių, kopūstų, vištienos ir žuvies. „Eidavau kuo anksčiau miegoti, kad netektų kęsti alkio ir neištvėrusi nenusižengčiau”, - šį pirmadienio vakarą 20.25 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ prisipažins Inga.

Ir nors tokio mitybos raciono aktorė negalėjo ilgai pakęsti, po kelias savaites trukusių valios pastangų ji nusprendė nebevalgyti bet ko, todėl racioną paįvairino, tačiau nesveiką, kaloringą maistą bei saldumynus pamiršo ilgam.

Vienintelis saldumynas, kuriam Inga negali atsispirti - tai šimtalapis. „Geriau badausiu dvi dienas, bet suvalgysiu gabaliuką per šventes”, - sako Inga.

Nors Inga nevalgo pusryčių ir pirmą kartą ko nors paragauja dvyliktą dienos, ji vis tiek laikosi taisyklės valgyti penkis kartus per dieną - kas dvi valandas. Inga niekada nevalgo prie kompiuterio ar televizoriaus.

Inga neslepia - ji linkusi pilnėti, todėl svorį seka ir mitybą kontroliuoja kone visą gyvenimą. Tačiau kulinarija - viena iš Ingos aistrų, tad ji daugybę metų sau ir vyrui, aktoriui Aurimui Žviniui buvo įpratusi gaminti didžiulius puodus sočių patiekalų.

Inga prisipažįsta pastaruoju metu sąmoningai pasitraukė iš viešo gyvenimo - ji kuris laikas nedalino interviu ir nesirodė televizijoje, o nusprendė daugiau jėgų ir laiko skirti darbui Šiaulių dramos teatre. Beje, dabar kolegos neretai pajuokauja, kad Inga gali gauti kokį tik nori vaidmenį, kai jos vyras, dešimčia metų jaunesnis aktorius Aurimas Žvinys, tapo šio teatro direktoriumi.

Inga ištraukia iš spintos savo vestuvinę suknelę, į kurią dabar kuo lengviausiai įtilptų. Nors prieš vestuves ji taip pat su vyru mėnesį laikėsi griežtos dietos, kad vestuvių dieną atrodytų geriau nei bet kada. „Ir dabar abu sveriame tiek pat, kiek per vestuves”, - džiaugiasi Inga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis