Savaitės horoskopas: jaunatis atneša geras naujienas

Astrologinė prognozė savaitei, kovo 27 - balandžio 2 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia bus palanki. Nors daugeliui teks spręsti sudėtingas užduotis, energijos ir jėgų pakaks įveikti visiems sunkumams. Atsiras reikalų, kurie pareikalaus neįprasto sprendimo, intuicija pakuždės, kokio.

Labai svarbu išlaikyti šaltakraujiškumą ir blaivų protą, nepasiduoti emocijoms. Priimkite sprendimus tik gerai juos apgalvoję, stenkitės būti savarankiški – taip jūs sugebėsite išvengti klaidų. Nedarykite to, ko paskui gali tekti gailėtis.

Savaitės vidurys tinka darbui su dokumentais, ataskaitų rengimui, bendravimui su valdžios atstovais, oficialiam susirašinejimui. Bendraudami oficialiai venkite familiarumo, griežtai laikykitės etiketo.

Savaitės pabaiga nebus labai vaisinga. Tuo laiku galima lengvai nukentėti per savo iliuzijas ir fantazijas. Tik nedaugeliui pavyks teisingai įvertinti realią situaciją, būtent tokiems žmonėms ir sekasi.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Šią savaitę nuo antradienio prasidės jaunatis, o kartu su ja nauji užmojai ir energijos antplūdis. Džiugins flirtas, meilė, intriguos paslaptys, kils įdomių sumanymų. Dėl svarbaus klausimo tiktų pasikonsultuoti su žinovais. Galbūt gausite dovaną arba kokią premiją, prizą. Visgi kai kurios problemos paaštrės, bet tik tuo atveju, jeigu norėsite gauti daugiau nei nusipelnėte. Savaitgalį praleisite nenuobodžiai, jeigu nevengsite kontaktų su giminaičiais, kaimynais, senais draugais. Regis, galite patikėti kažkokiu melu.

JAUTIS

Nuo pirmadienio reikalai klostysis prieštaringai. Tikriausiai labiau kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus, ieškosite pranašiškos prasmės, domėsitės netradicine medicina arba menu. Regis, ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip įsivaizdavote. Saugokitės traumų, ugnies, neprovokuokite agresijos. Savaitgalis bus malonesnis, jeigu galėsite sau leisti užsiimti tuo, ką labiausiai mėgstate, pasmaguriauti, pasilepinti žemiškais malonumais. Būsite linkę išsisukinėti nuo ne itin viliojančių renginių ir susitikimų.

DVYNIAI

Ši savaitė iki vidurio bus gana sėkminga dalykinei veiklai. Tiktų pasinerti ir į visuomeninį verpetą, pasižmonėti. Gali išsiplėsti draugų ratas. Tačiau nederėtų pulti į atsitiktinį glėbį ar avantiūrą. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Savaitgalis bus permainingas. Tai kažkas džiugins, domins, intriguos, tai į liūdesį nardins nusivylimas meile, nebepasitikėjimas. Jūsų pokštavimai gali kažkam nepatikti, o kitų melas gali jus išgąsdinti užuot prajuokinęs. Patirsite daug nerimo, jeigu teks reikštis viešai.

VĖŽYS

Šią savaitę tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis. Galbūt išgirsite raginimų keisti darbą, pasimokyti iš užsieniečių, pasikonsultuoti su specialistais arba labiau pasistengti, kad užsitikrintumėte geresnį ar stabilesnį uždarbį. Kita vertus, šalia esantys žmonės gali slopinti jūsų iniciatyvą ir ambicijas. Nešališki pažįstami veikiausiai bus geresni patarėjai. Savaitgalį būsite lengvai apgaunami ir suvedžiojami. Regis, galite ir ant sukčių kabliuko užkibti. Tačiau ir jums seksis kūrybingai manipuliuoti kitais, sekti mistines pasakas.

LIŪTAS

Šią savaitę nuo antradienio augs optimizmas, noras tikslingai veikti, siekti, tad galite pradėti galvoti apie esmines permainas karjeroje, asmeniniuose santykiuose, versle. Jeigu gausite pasiūlymą leistis į komandiruotę, konferenciją, užmegzti bendradarbiavimą, ilgai nedvejokite. Tačiau bus nelengva, jei savyje ir kituose kurstysite pavydą, ambicijas. Saugokite sveikatą. Savaitgalį neištversite be geros draugijos ar publikos dėmesio, šmaikščių pokštų su gašlokomis potekstėmis. Kai kurie juokeliai kitus gali žeisti.

MERGELĖ

Šią savaitę itin rūpės pajamų deklaravimo, įmokų, skolų, kitų finansinių įsipareigojimų klausimai. O galbūt didžiausias jūsų rūpestis bus gerai pasirodyti viešumoje, reprezentuoti savo veiklą ar pan. Palanku konsultuotis su specialistais, jei turite dėl kažko svarbaus apsispręsti. Savaitgalį bus nelengva, jeigu teks dalyvauti rimtame renginyje, būti viešumoje, nors jums to ir norėsis labiau nei paprastai. Visgi labai lengva nusišnekėti, susikompromituoti, kam nors neįtikti. Nepraraskite takto.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę kai kuriems iš jūsų labai seksis, ypač meilėje, kūryboje, o kai kurie dėl to kaip tik lies ašaras. Kas atrodo tinkama bei malonu jums, nebūtinai bus priimtina meilės objektui, ir atvirkščiai. Nuo trečiadienio tikėtini rūpesčiai, susiję su mokesčiais, draudimu, paskolomis, indėliais. Aiškinkitės, derėkitės, tvarkykite ir viskas pavyks. Savaitgalį būsite filosofiškai nusiteikę, linkę postringauti apie nekasdieniškus, nežemiškus dalykus. Sveikatai gali pakenkti svaigalai, nekokybiškas maistas.

SKORPIONAS

Šią savaitę turėtų neblogai sektis dalykinė veikla. Galbūt kils minčių apie tai, kad reikia keisti darbą, gyvenimo būdą. Visgi jums nelabai patiks konkurentų pasalos arba antrosios pusės keliami reikalavimai, pretenzijos. Pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, grožio profilaktikai. Nusimato renginys, kuriame galėsite pasireikšti. Savaitgalį tikriausiai neatsispirsite kai kurioms nepigioms pagundoms. Arba nepigu bus pildyti mylimo žmogaus, vaikų užgaidas.

ŠAULYS

Savaitė turėtų būti kūrybinga, sportiška ir kitaip aktyvi. Jeigu esate įsimylėję, turbūt sulauksite norimo atsako į savo svajones bei aistras. Tikriausiai labiau parūps įvaizdžio klausimai. Nepagailėsite pinigų, kad taptumėte gražesni, stilingesni. Skirkite dėmesio ir sveikatai, ne vien išorei. Savaitgalis žada įvairias santykių peripetijas. Bus ir melo, ir vaidybos, ir išsisukinėjimų bei atviro nepasitenkinimo dėl kai kurių pasiūlymų ar frazių. Saugokitės sukčių, nes jie gali labai suaktyvėti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę tikėtini piniginiai rūpesčiai, pasikeitimai asmeniniuose santykiuose. Pasistenkite atkurti santykių darną namuose. Labiau atsižvelkite į namiškių poreikius, planuodami pirkinius ir permainas. Lengvabūdiška pramoga gali per daug kainuoti. Savaitgalį būsite nusiteikę ūkiškai padirbėti. Jei tikitės, kad į pagalbą prisikviesite artimųjų, kaimynų, galite nusivilti. Arba pastaruosius teks tiek vaišinti po nedidelės talkos, kad jums pristigs sukauptų atsargų. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

VANDENIS

Šią savaitę nuo antradienio neblogas metas sudaryti naujas sutartis, derėtis, reklamuoti ir reklamuotis. Tik nepulkite viešinti išgirstos abejotinos informacijos, tikrinkite faktus. Stenkitės korektiškai bendrauti, nes padarytos klaidos neduos jums ramybės. Saugokitės traumų, ugnies. Savaitgalį leisite smagiai. Pagal savo galimybes ieškosite pramogų, nuotykių, progų pasireikšti, papokštauti. Pasisaugokite sukčių, aferistų, nes ir jie bus labai gabūs „pokštauti" savo naudai ir gerovei.

ŽUVYS

Šią savaitę nuo antradienio neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis. Galite sudaryti naudingą verslo sutartį, įsigyti suplanuotus pirkinius, sustiprinti turtines pozicijas. Gali būti aktualu išvykti į trumpą kelionę, gauti reikiamą informaciją, instruktažą ar įrangą. Regis, vykusiai pasinaudosite patarimais ir žiniomis. Savaitgalį tikriausiai praleisite su šeima ir nuo namų toli nenutolsite. Nebent vyktumėte į sodybą ar kaimą, pas tėvus ar senelius. Saugokitės vagių, sukčių, ir patys nesukčiaukite.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis