Ji nepajėgia prisiminti, kas tokia yra...

Pirmoji trijų knygų serijos „Lenktosios gatvės istorijos“ knyga. Istorinis meilės romanas.

Lisa Kleypas „Netikra kurtizanė“


Šių bebaimių ir ryžtingų vyrų iš Lenktosios gatvės karalienės Viktorijos laikų Londone laukia ne vienas iššūkis. Tačiau dėl meilės jie pasiryžę rizikuoti viskuo.

Ji nepajėgia prisiminti, kas tokia yra...
Užburiančio grožio moteris atsibunda nepažįstamojo lovoje. Išgelbėta iš ledinių Temzės vandenų ji nieko neprisimena. Sako, neva ji – Vivjena Roza Duval, skandalingoji Londono gražuolė, o atsidūrė paslaptingo ir žavaus Granto Morgano globoje. Dabar jos gyvybė – jo rankose. Giliai širdyje ji jaučia, kad jis palaikė ją kita moterimi...
Tik juo vienu ji gali pasikliauti...

Geidžiamiausias ir nepasiekiamiausias Londono jaunikis Grantas Morganas pažino įvairiausio plauko moterų. Tačiau toji, kuri dabar papuolė jam į rankas ir atrodo tokia nekalta, tokia pažeidžiama, jį pakerėjo. Meilė paslaptingai būtybei kasdien liepsnoja vis karščiau ir Grantas pasiryžta: jis atskleis jos praeities paslaptis ir išsiaiškins tiesą, kad ir kokia ji būtų.

Lisa Kleypas (Liza Kleipas) – dvidešimt vieno istorinio ir šiuolaikinio meilės romano, išversto į keturiolika pasaulio kalbų, autorė. 1985 m. ji tapo grožio konkurso „Mis Masačusetsas“ nugalėtoja, dalyvavo konkurse „Mis Amerika“. Būdama dvidešimt vienų Lisa baigė Velslio koledže politikos mokslus ir išleido savo pirmąjį romaną. Jos knygos netrukus pateko į „New York Times“, „USA Today“ ir „Publishers Weekly“ skelbiamų perkamiausių knygų sąrašus.

2002 m. Lisa Kleypas apdovanota prestižiniu „Romance Writers of America“ asociacijos RITA prizu. Auksinė statulėlė, pavadinta pirmosios asociacijos prezidentės Ritos Klei Estrados (Rita Clay Estrada) vardu, simbolizuoja meilės romanų rašytojo meistriškumą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis