15 griežtų, bet veiksmingų patarimų apie meilę

Normalus žmogus nelieka santykiuose, kuriuose jis nėra gerbiamas...

Michailas Labkovskis – rusų psichologas, pagarsėjęs savo kategoriškumu ir šokiruojančiais pareiškimais. Praktikuojantis specialistas, turintis 30 m. stažą, gali sau leisti išreikšti kategorišką nuomonę, nes savo patarimais gelbsti ir šeimas, ir gyvybes.

Išnagrinėjome santykių guru vadinamo psichologo pasisakymus ir parinkome pačius ryškiausius.

Tiems, kas ieško

Niekam nereikalingas žmogus, kuris nereikalingas pats sau. O tas, kuris save priima tokį, koks yra, gyvena skanų, visavertį gyvenimą, nepaisydamas įvairių galimų gyvenimo problemų.
Jei jums su vyriškiu nejauku per pirmą, antra, trečią pasimatymą, neskirkite ketvirto. Per pirmuosius pasimatymus vyriškis stengiasi parodyti geriausias savo savybes, ir jei jums vis vien nemalonu su juo būti, nieko gero iš šių santykių nebus.

Jaunoms, sėkmingoms ir gražioms moterims, kurios negali rasti sau poros, nes esą jų kartelė pernelyg aukštai užkelta, galiu pasakyti, kad tai negebėjimas kurti santykius ir santykių baimė.

Jei norite ištekėti, turite nustoti apie tai galvoti. Tai tas pats, kas ir noras turėti baltą sunkelę, vestuvinį tortą ir panašus mėšlas. Sveikų žmonių mąstymas ir gyvenimas kitoks. Visų pirma, jie turi poreikį mylėti. Su šiuo poreikiu mylėti jos atranda vyriškį, kuris jas myli.
Niekada nereikia bendrauti su vedusiais vyrais. Žuvis parduodama žuvies skyriuje, mėsa – mėsos skyriuje. Negaiškite laiko. Vedusiam vyrui nereikia žmonos, nes jis jau ją turi namuose.

Tiems, kas jau yra užmezgę santykius

Jei jūs norite ištekėti, susitikinėjate su vyru ar net galbūt jau su juo pusmetį gyvenate ir nieko nevyksta, reikia vieną kartą paklausti, ar jis nori vestuvių ir šeimos. Jei vyras nepasiruošęs kurti šeimą, reiškia, atėjo laikas su juo atsisveikinti. Gražiuoju, žinoma. Esą, „aš jaučiu tau labai šiltus jausmus ir toliau juos jausiu, tik per atstumą.“

Bet kokia – ir aš pabrėžiu – bet kokia moteris, kuri metų metus sėdi namuose ir užsiima tik buitimi ir vaikais, degraduoja. Tai neišvengiama. Galų gale vyrui tampa nuobodu su žmona, jis ją pradeda vertinti kaip kvailoką, o gali net sumanyti skirtis. Ir dažniausiai iš pradžių vyras nieko nereikalauja, pati žmona džiaugsmingai plodama rankomis nusprendžia sėdėti namuose.

Jei jis jums kelia įtampą, tiesiog išsiskirkite su juo. Nebijokite likti viena. Nė dėl vieno vyro visame pasaulyje neverta savęs laužyti, prisitaikyti prie jo pamiršus savo poreikius ir norus. Nė dėl vieno.
Viskas paprasta: yra jis – toks koks jis yra. Ir esate jūs – tokia, kokia esate. Jums arba gera kartu, arba reikia išsiskirti. Geriau spėti išsiskirti, kol dar nepasiėmėte kartu būsto paskolos ir nespėjote pagimdyti trijų vaikų.

Psichiškai sveikas žmogus visada orientuojasi pagal savo jausmus ir visada renkasi save. Nei grožis, nei meilė nereikalauja aukų. O jei reikalauja, tai tikrai ne jūsų istorija. Pasitraukite iš jos. Nėra tokio tikslo, dėl kurio vertėtų kažką kęsti santykiuose.

Visiems

Visą gyvenimą išstovėti pasistiebus neįmanoma, o nusivilti visada skaudžiau, nei iškart parodyti savo tikrą veidą.

Žmonės, kurie nemyli savęs, negali mylėti vienas kito, todėl laimingos poros jie nesukuria.

Reikia tvarkytis su galva, o ne su jaunikiais. Kai moteris sako: „Aš mylėjau“ – dažniausiai tai istorija ne apie meilę. Tai istorija apie narkotikų prekeivį, kuris jai tiekia būtinas kančias. O sveika meilė – apie tai, kiek tu laimingas.

Jei jums nepatinka, kaip jis su jumis elgiasi, jis daro jums kažką nemalonaus, pasakykite jam tai vieną kartą. Jei niekas nesikeičia – viso gero.

Normalus žmogus nelieka santykiuose, kuriuose jo negerbia. Beje, jis jų net nepradeda.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis