Savaitės horoskopas: ne visos dienos bus sunkios

Astrologinė prognozė savaitei, rugpjūčio 7-13 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Gana sunki bus savaitės pradžia. Šios dienos reikalauja kantrybės, nuolaidumo aplinkiniams, diplomatijos. Deja, ne visi yra apdovanoti šiomis savybėmis. Kur kas daugiau bus tokių, kurie norės elgtis savaip, ignoruoti kitų žmonių interesus ir be užuolankų išreikšti savo pretenzijas ir lūkesčius. Todėl gana dažnai kils ginčai ir konfliktai, trukdantys ir darbe, ir namuose.

Tačiau pamažu pozityvių tendencijų įtaka vis stiprės. Antroji savaitės pusė suteiks galimybę atskleisti talentus, gebėjimus, galėsite parodyti save iš geriausios pusės. Turėsite galimybę užsiimti įdomiu reikalu ir greitai sulaukti sėkmės.

Šis laikas tinkamas ir bendravimui. Dauguma susitikimų bus įdomūs ir malonūs, net jei atrodys, kad nieko gero tikėtis neįmanoma.

Savaitės pabaigoje galėsite sutvarkyti savo finansinius reikalus. Surimtės net lengvabūdiškai į pinigus žiūrintieji.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Savaitė prasidės su mėnulio užtemimu - tai sukels gana nemalonių emocinių išgyvenimų. Tikėtini nusivylimai, susiję su vaikais, draugais, partneriu, kolektyvu ar jūsų pozicija ir vaidmeniu jame. Regis, kils nesutarimų, ginčų. Savaitės vidurys nepalankus darbams ir aktyviam bendravimui, nes stokosite energijos. Vis dėlto galima šiokia tokia nauda socialinėje sferoje, mene, nelegalioje veikloje. Savaitgalį seksis glaistyti buvusius nesutarimus. Turbūt norėsis dosniai reikšti jausmus, viskuo dalytis ir stebinti kitus.

JAUTIS

Šią savaitę pradėsite emociškai sudirgę. Labai lengvai galite kitus įžeisti, supykdyti. Nepasiduokite provokacijoms, neprovokuokite avarinių situacijų. Savaitei įsibėgėjus pralinksmėsite ir jau noriai bendrausite, flirtuosite. Galite sutikti vaikystės ar jaunystės draugą, sudalyvauti informaciniame renginyje ar koncerte. Savaitgalį pajusite atsipalaidavimo poreikį. Regis, planuosite pasimatymas ir apie jį fantazuosite. Labiau pasaugokite sveikatą, nes gali paūmėti senos ligos, alergijos.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio mintys intensyviausiai suksis apie keliones, artimuosius ir draugus užsienyje. Neviršykite greičio kelyje ir nebūkite patiklūs bendraudami su nepažįstamaisiais - kontroliuokite savo ištariamus žodžius bei apgalvokite rašomus komentarus. Savaitei įsibėgėjus parūps pareigos, darbai, verslas. Turėtų neblogai sektis. Regis, maloniai nuteiks gauta žinia, prizas ar pan. Savaitgalį visus užkrėsite gera nuotaika, būsite kompanijos siela. Spontaniškai galite nerti į naują veiklą, užmegzti ar nutraukti ryšius.

VĖŽYS

Savaitė prasidės neramiai. Pavojinga pasiduoti pagundai kažką brangaus pirkti, įsiskolinti ar rizikuoti savomis bei svetimomis santaupomis. Galima abejotina seksualinė avantiūra. Galbūt mąstysite apie pokyčius, kurie reikalingi, bet baugina. Apie savaitės vidurį galbūt gausite gerą žinią ar pasiūlymą, susijusį su kelione, renginiu, darbu, norimu pirkiniu ar papildomu uždarbiu. Jei esate kelionėje, jūsų laukia įspūdžiai, bet reikėtų saugotis avarijų. Savaitgalis žada meilės romantiką, nekasdieniškus įvykius.

LIŪTAS

Savaitę pradėsite įsitempę. Jausitės gana nesaugiai dėl užklupusių asmeninių arba profesinių problemų. Dominantis žmogus irgi elgsis nestabiliai. Regis, nekaip veiks mėnulio užtemimas ir pilnatis. Jeigu grubiai kitiems oponuosite, galite sugadinti svarbius santykius. Po poros dienų aktualijos persikels į finansinę sritį. Galite sudaryti paskolos, paslaugų, draudimo ar kt. sutartį, gauti dovaną ir pan. Savaitgalį būsite nusiteikę kelionėms, susitikimams su naujais ar beveik užmirštais senais pažįstamais.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio suksite galvą dėl darbo, pinigų, atsiskaitymų, savo ar kitų sveikatos. Galite nuspręsti keisti įvaizdį, gyvenimo būdą. Galite gauti darbo pasiūlymą. Saugokitės traumos, ugnies. Savaitei įpusėjus daugės kontaktų su žmonėmis, kurie bando su jumis konkuruoti arba bendradarbiauti. Stenkitės būti objektyvūs, pamėginkite į viską pažvelgti jų akimis. Meilės viltys turėtų pildytis. Savaitgalį puikiai orientuositės kitų žmonių vidinių jausmų džiunglėse. Gera įžvalga ir apdairumas padės nesuklysti.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio rūpesčių ir nerimo patirsite dėl vaikų, mylimo žmogaus arba draugų. Bus nelengva matyti, girdėti, kad jums svarbūs žmonės daro grubias klaidas, lengvabūdiškai elgiasi ir pan. Savaitei įpusėjus ypač parūps švara, tvarka, higiena, grožis, stilius. Būsite nusiteikę rimčiau paplušėti darbe arba savo ūkyje. Gali spręstis su įsidarbinimu susiję klausimai. Savaitgalį norėsis energingai veikti. Regis, įvyks netikėtas susitikimas arba įdomus renginys. Daugiau dėmesio skirkite partneriui, antrajai pusei.

SKORPIONAS

Pirmadienį sunku bus pažaboti audringas emocijas, tad galimi nemalonūs incidentai. Pasisaugokite agresijos, traumų. Nugalėkite pyktį ir pavydą. Ateinančios dienos bus malonesnės. Lengvai megsis naujos pažintys, bursis kompanijos. Regis, pavyks pasireikšti sporte, scenoje arba kažkuo pasižymės jūsų vaikai, draugai, komanda. Galbūt kažkuo susižavėsite, įsimylėsite. Savaitgalį pajusite energijos antplūdį, bus sunku nustygti vietoje. Jeigu turite konkretų veiklos planą, viskas seksis gana šauniai.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje nerimausite dėl kelionės, interviu, išvykusio žmogaus, laukiamo atsakymo, informacijos ir pan. Gali paaštrėti nesantaika su kaimynais, partneriu. Atsargiai kelyje. Savaitės viduryje geriausiai jausitės įprastoje aplinkoje, džiugins šalia esantys artimi žmonės ir paprasti žemiški dalykai. Galbūt sulauksite svečio ar žinios iš toli. Savaitgalį nusimato pramogos, kurios suteiks džiaugsmo jums arba jūsų vaikams. Galima puota, piknikas ar pan. Tikėtina sėkmė sporto bei kūrybos srityse.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje galite įsigyti norimą daiktą arba kils idėjų, susijusių su atostogomis ar nuosavu verslu. Regis, nerimausite, ar pavyks įtikti dominančiam žmogui, jei ruošiate jam staigmeną, dovaną ar pan. Turbūt leisitės į kelionę, viešnagę. Vienaip ar kitaip galite tikėtis susitikimų su seniai matytais žmonėmis arba su jais susijusių naujienų antplūdžio. Savaitgalį kils minčių apie tai, kaip savo gyvenimo svajones paversti tikrove. Gali atsinaujinti partnerystės, meilės ryšys.

VANDENIS

Savaitę pradėsite būdami nervingi ir neatsargūs. Turėkite omenyje, kad nuo jūsų labai priklausys aplinkinių nuotaika ir bendravimo kokybė, tad pasitelkite kantrybę. Po truputį emocijų debesys sklaidysis ir daugės vidinės ramybės, jaukumo, komforto. Regis, jums kils gurmaniškų poreikių arba gausite pelningą pasiūlymą, įsidarbinsite ar kt.

Savaitgalis palankus išvykai, pasimatymui, viešnagei, bendravimui su giminėmis. Susitiksite senų bičiulių, bus įdomu, šurmulinga, turėsite kur pasireikšti.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio porą dienų būsite linkę pasiduoti pasyvumo, suglebimo jausmui, pernelyg piktnaudžiauti svaigalais ar pataikauti slaptiems įgeidžiams. Tausokite nervų sistemą, daugiau ilsėkitės, atsargiai vairuokite. Apie savaitės vidurį jau ims džiuginti flirtai, komplimentai. Bus progų įsimylėti arba pasireikšti menine prasme. Galite gauti informacijos, jums asmeniškai teikiančios gerų vilčių. Savaitgalis bus gana malonus ir kūrybiškai produktyvus. Noriai bendrausite su draugais, giminėmis, gerbėjais.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis