3 į neištikimybę linkusių žmonių tipai – ar jūsų partneris yra tarp jų?

Santykių ekspertas išskyrė tris pagrindinius žmonių, linkusių į neištikimybę tipus. Pasitikrinkite, galbūt vienam jų priklausote jūs arba jūsų partneris.

Matthew Hussey – charizmatiškas vyras, kurio profesija yra kiek neįprasta. Jis padeda moterims, kurios susiduria su santykių problemomis ir pataria, kaip susirasti savo svajonių vyrą. Jam puikiai sekasi – savo gyvenimo aprašyme M. Hussey galėtų paminėti ne tik knygą, kuri tapo bestseleriu, bet ir televizijos laidą, daugybę sėkmingų seminarų. Su portalu bussinessinsider.com santykių specialistas pasidalino savo mintimis apie neištikimybę.


Pasak M. Hussey, neištikimybė gali būti traktuojama įvairiai, tai priklauso nuo susitarimo poroje. Taigi su partneriu turėtumėte sutarti, kas jums yra priimtina ir kas ne, tuomet neištikimybe galėsite laikyti tos ribos peržengimą. „Neištikimybė yra kuomet kažkokį jūsų veiksmą taip priima jūsų partneris. Atviruose santykiuose neištikimybe galėtų būti laikoma, kai yra permiegama su kažkuo ir tai nuslepiama nuo antrosios pusės,“ – aiškina santykių ekspertas.


Jis išskyrė tris žmonių tipus, kurie yra labiau linkę į neištikimybę, nei kiti.


NARCIZIŠKOS ASMENYBĖS


Turbūt nestebina tai, kad narciziškos asmenybės bruožų turintys žmonės yra linkę į neištikimybę. Jie visą dėmesį sutelkia į save, taip nori jaustis mylimi, kad jiems nebeužtenka tik vieno žmogaus meilės, reikia įrodymo, kad juos myli visi. Tas įrodymas narcizams atkeliauja užmezgus romaną.


„Jie tik tada jaučiasi įvertinti, kai kažkas kitas su jais flirtuoja, bučiuojasi, ar miega,“ – dėsto M. Hussey.


SAVIMI NEPASITIKINČIOS ASMENYBĖS


Pasirodo, į neištikimybę labiau linkę ne itin charizmatiški ir savimi pasitikintys, bet tie, kuriems trūksta pasitikėjimo savimi. „Reikėtų saugotis savimi nepasitikinčių žmonių. Kalbu ne apie tą sveiką nepasitikėjimo ir abejojimo savimi lygį, kurio kažkiek turime kiekvienas iš mūsų. Greičiau apie tokį gilų nepasitikėjimą savimi ir meilės poreikį, kai negavęs meilės tuojau pat, žmogus iškeliauja jos ieškoti kitur – tai yra pavojinga,“ – aiškina santykių ekspertas.


M. Hussey pataria atkreipti dėmesį ir tuomet, kai vos gavęs mažiau dėmesio, partneris pradeda grasinti jo ieškosiantis kitur. Toks manipuliavimas taip pat gali baigtis neištikimybe.


SAVANAUDIŠKOS ASMENYBĖS


Savanaudiški žmonės galvoja tik apie save, taigi moralės standartai, kuriuos jie taiko santykiuose gali būti žemesni, nei tie, kuriuos jie taiko sau. „Jie žino, kad jei bus neištikimi savo partneriui, tai jį arba ją įskaudins, tačiau pasiduoda savo savanaudiškiems poreikiams,“ – aiškina M. Hussey.


Saugokitės savanaudiškų asmenybių, jei kils impulsas būti neištikimiems, jie gali juo pasinaudoti ir net nepagalvoti apie jus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis