Savaitės horoskopas: kurios dienos tinkamiausios net ir sudėtingiems reikalams

Astrologinė prognozė savaitei, rugsėjo 18-24 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Visus svarbiausius reikalus planuokite savaitės pradžiai - didesnė tikimybė, kad pasiseks. Sunkumų galite neišvengti ir tuo laiku, tačiau jūs juos įveiksite. Nebus sunku išlaikyti optimizmą, žvelgti į viską pozityviai, tai pavyks net tiems, kurie paprastai jaudinasi dėl niekų.

Turėsite galimybę pasiekti progreso darbe ir moksle – tai padaryti bus gerokai paprasčiau nei įprastai. Šis laikas palankus norint kažką keisti gyvenime. Tai reikėtų daryti neskubant, apgalvojant kiekvieną žingsnį.

Savaitės vidurys – laikas, kai svarbu klausyti intuicijos. Drąsūs, neįprasti sprendimai gali būti labai sėkmingi, o štai svetimų patirtis gali atnešti skausmo. Tai liečia ir darbinę sritį, ir asmeninius santykius.

Savaitės pabaiga – prieštaringa, tačiau ir šis laikas nėra beviltiškas. Tačiau veikti reikia atsargiau nei paprastai. Kuo apdairesni būsite, tuo bus geriau. Pageidautina neskubėti sprendŽiant finansinius ir turto klausimus: čia lengva suklysti, ir tai brangiai kainuos.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Šią savaitę galite padaryti įspūdį, mėgindami įsidarbinti ar gauti prizą. Tačiau ten, kur reikia kruopštumo, tikslumo, veikiausiai darysite klaidas. Galite imti abejoti kai kurių planų realumu. Neatidėliokite teisinių reikalų ir nepažeidinėkite įstatymų. Nuo trečiadienio prasidės mėnulio jaunatis, o tuo pačiu ir metas naujovėms. Savaitgalį negailėsite savęs, bandydami įgyvendinti užsibrėžtą planą. Ar tai būtų statybos, ar grybavimas, ar sportas, ar ūkinė veikla, būsite linkę persitempti. Gresia traumos, apsinuodijimai.

JAUTIS

Savaitės pradžioje svarbu daug dėmesio skirti savo atžaloms ir kitiems šeimos nariams. Vaikai bus linkę rizikingai elgtis. Ir jiems, ir jums geriau būtų energiją išlieti sportuojant, tačiau reikėtų labai saugotis traumų. Regis, iki trečiadienio būsite labiau linkę flirtuoti nei dirbti. Antroje periodo pusėje jau skubėsite susidoroti su planiniais darbais, o galbūt ir išskubėsite į komandiruotę, konferenciją ar pan. Sieksite užkariauti patinkančio žmogaus širdį. Tačiau pernelyg agresyvios aistros gali viską sugadinti.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio kelias dienas stigs tvarkos jūsų aplinkoje ir bus sunku su tuo taikstytis. Būtų gerai, kad jums padėtų artimi žmonės. Po šiokio tokio blaškymosi pagaliau turėtumėte susivokti, ką mylite, kuo turite užsiimti ar ką keisti savo gyvenime. Derėtų atsakingiau užsiimti vaikų ugdymu. Savaitgalį derėtų pasirūpinti artimųjų bei naminių gyvūnų sveikata, higiena. Jeigu gerai jaučiatės, pasižymėsite aktyvumu, darbštumu. Vis dėlto persistengti nepatartina, nes galite sau pakenkti. Saugokitės traumų.

VĖŽYS

Šią savaitę sėkmė labiausiai priklausys nuo sugebėjimo bendrauti. Gauta informacija gali sukelti minčių ir abejonių dėl jau padaryto pasirinkimo. Galbūt ruošitės renginiui, ko nors uoliai mokysitės arba mokysite kitus ir pan. Galimas ir darbo interviu. Savaitgalį nenustygsite vietoje, o ir kiti jums neleis nuobodžiauti. Tikėtinos pramogos, įdomūs renginiai. Galite įsimylėti, susižavėti. Linksminkitės, flirtuokite, bet su saiku. Nesistenkite perauklėti šeimos narių. Ypač dėmesingi ir subtilūs būkite su vaikais.

LIŪTAS

Šią savaitę aktualūs bus tiek savi, tiek kitų žmonių turtiniai, piniginiai reikalai. Galimi įvykiai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, prekyba. Galbūt jums pasiūlys naudingą verslo, darbo kontraktą. Nuo trečiadienio aktyviai nardysite po informacijos jūrą ir noriai dalinsitės savo žiniomis. Tikėtinas darbo interviu. Į periodo pabaigą jau mieliau leisite laiką namuose, tvarkysitės, šeimininkausite. Išties jausitės geriau, jeigu neketinate ieškoti šurmulio, nuotykių, ruošti pobūvio ar pan.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio pora dienų nestokosite liežuvio aštrumo bei apsukrumo. Visgi galite patekti į keblią situaciją dėl sudaryto klaidingo įspūdžio, apgaulės. Visur remkitės blaiviu protu ir apskaičiavimais. Antroji savaitės pusė turėtų būti produktyvi. Gerų rezultatų galima tikėtis iš įvairios veiklos, tiek susijusios su komercija, prekyba, tiek ir su informacija, mokymais, logistika. Savaitgalį nusimato trumpos kelionės, informatyvūs kontaktai. Tykos pavojai kelyje ir incidentai bendraujant, tad būkite atsargūs.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę pasinaudokite meniniu įkvėpimu, intuicija. Tik nederėtų plepėti apie savo ir kitų paslaptis, skleisti gandų. Svajones pravartu realizuoti, tegul ir po mažytį žingsnelį. Tai ims geriau sektis nuo mėnulio jaunaties. Turbūt išleisite pinigų, įsigydami norimą daiktą. Visgi kuo geriau jums seksis, tuo keistesnių akibrokštų galite tikėtis iš konkurentų ar asmenų, nelinkinčių jums sėkmės. Savaitgalį būsite veiklūs, aktyvūs, sportiški, tačiau sveikatos prasme ne itin atsparūs ir saugūs. Galimos alergijos, priepuoliai.

SKORPIONAS

Šią savaitę galbūt padarysite darbelį, kuris leis pasipelnyti, užsitikrinti finansavimą ar pan. Tačiau saugokitės nesąžiningų asmenų. Pravartu aiškintis nesutarimus, reguliuoti santykius, dalyvauti sporto renginiuose. Nuo trečiadienio seksis detektyvinis ir bet koks tiriamasis darbas. Visgi kiek sumažinkite tempą. Labiau rūpinkitės sveikata, atsisakykite alkoholio Savaitgalį jus valdys emocijos, azartas, tad galite prikrėsti neapgalvotų dalykų. Regis, jums labai norėsis dėmesio, meilės, įvertinimo. Įmanomas slaptas nuotykis.

ŠAULYS

Kitą savaitę gali iškilti pasirinkimo klausimas profesinėje, politikos srityje arba asmeniniuose santykiuose. Venkite konfliktuoti su kolegomis. Pasisaugokite vagių, aferistų ir patys nesukčiaukite. Nuo trečiadienio palankus metas susitikimams, renginiams. Be vargo megsite ryšius ir puikiai reikšitės prieš publiką, auditoriją. Savaitgalį derėtų daugiau ilsėtis. Pasistenkite neakcentuoti nemalonių dalykų ir savo įtarimų. Atpalaiduojamai veiks meditacijos, joga, knygų skaitymas, muzika.

OŽIARAGIS

Šią savaitę gali būti pareikalauta, kad imtumėtės didesnės atsakomybės, pademonstruotumėte kompetenciją, vyktumėte į konferenciją ar kt. Iš užsienio galite sulaukti naujienų apie jums aktualų reikalą. Iš esmės savaitės pastangos nenueis perniek. Tačiau gali nerimą kelti artimų žmonių išdaigos, netikėtos problemos namuose ir pan. Savaitgalį jus gali suintriguoti draugų siūlomi užsiėmimai. Galbūt mėginsite pasireikšti bendraminčių kompanijoje, prieš publiką. Saugokitės traumų, avarijų.

VANDENIS

Šią savaitę galite sudaryti draudimo sutartį, rašyti testamentą, arba tuo domėtis. Jei tvarkysite finansinius dokumentus, būkite itin atidūs, siekite konkretumo. Įmanomi susitikimai su oficialiais veikėjais, o iš užsienio galite gauti lauktų žinių arba siuntą. Neblogas energetinis potencialas neleis jums sėdėti sudėjus rankas ir vers imtis darbo. Deja, per skubėjimą galite patekti į eismo įvykį. Savaitgalį trykšite originalumu ir kūrybingumu. Galite atsidurti viešo dėmesio centre, bet nebūtinai dėl pozityvių dalykų.

ŽUVYS

Šią savaitę galbūt dalyvausite darbo konkurse, rungtynėse ar pan. Iš jūsų gali būti pareikalauta pasiaiškinimų, atsiskaitymo už kažkokius poelgius. Regis, būsite linkę išsisukinėti, kaltinti kitus. Galite imtis reikalo, susijusio su paveldėjimu, draudimu, investicijomis, skolomis. Arba rūpės ieškoti teisybės, užsiimti moksliniais darbais, ruošti publikacijas. Savaitgalį užsieniečiui galite sudaryti trumpalaikę draugiją arba intensyviai susirašinėti. Deja, galite įklimpti į abejotinų pagundų liūną. Gresia avarijos, traumos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis