Astrologė Rima: išskirtinis metas, kai atsiveria naujos galimybės gyvenime – sužinokite, ar esate tarp laimingųjų

Jupiteris Skorpione. Atsiveria didelių galimybių laikas.

2017 m. spalio 10 d. Jupiteris, didžiosios laimės ir sėkmės planeta, po 12 metų vėl sugrįžta į Skorpiono zodiako ženklą ir juo keliaus iki 2018 m. lapkričio 8 d.

Jupiteris – ekspansyvi, dosni ir optimistiška planeta, atnešanti sėkmę ir laimę. Jupiteris astrologijoje siejamas su religija, aukštuoju mokslu, kelionėmis, svajonėmis apie ateitį, naujomis perspektyvomis.

Keliaudamas Skorpionu jis savo savybes ir galimybes perkels į šį ženklą. Sėkmė, optimizmas, laimė, plėtra, ideologija, išsilavinimas, pasaulio supratimas - visa tai matysime per Skorpiono prizmę.

Skorpionas siejamas su bendrais finansais, bankais, paskolomis, paveldėjimu, savininkiškumo jausmu, pavydu. Jupiterio tranzitas per Skorpioną sustiprins interesą šioms temoms.

Jupiteriui keliaujant Skorpionu nusimato nepaprastas ir prieštaringas dvylikos mėnesių laikotarpis, įkvepiantis mus visu pajėgumu atskleisti savo asmenybės potencialą, atverti vidinius, giliai slypinčius rezervus, patikrinti Svarstyklių laikotarpiu užmegztų ryšių tvirtumą. Tai žmonių, neužsiimančių menkniekiais, o siekiančių tik aukštų asmeninių tikslų ir rezultatų, laikas.

Skorpionas skverbiasi gilyn, Jupiteris stengiasi užgriebti kuo plačiau, todėl ir laimikis gali pasitaikyti stambus. Tačiau rizikos tikimybė labai didelė, jeigu pasisekė - laimėjai, jai ne - pralošei. Kažkas gali pasiekti Olimpo viršūnę, o kažkam - bankrotas. Kažkam gali pavykti sudaryti daugiamilijoninį sandorį ar apjungti kelių įmonių kapitalą, o kažkas gali sustabdyti savo veiklą neatlaikęs konkurencijos.

Ne visada išlošia tie, kurie turi daug pinigų, kartais laimėtoju gali tapti tas, kuris pasižymi vidine jėga, stipria valia, ryžtu, ar tas, kuriam nusišyso Fortūna. Žmonėms, kurie yra pasiryžę bet kokia kaina laimėti, kurie nebijo rizikuoti, kurie ant kortos gali pastatyti viską ką turi, šis Jupiterio tranzitas per Skorpiono zodiako ženklą gali tapti triumfo metais.

Jupiteris, panašiai kaip ir Marsas, veikia drąsiai ir atvirai, todėl gali būti atskleistos viešumon ilgai slėptos paslaptys. Tokiu metu gali kilti daug skandalų, susietų su šešėliniu bizniu, kažkieno dvigubu gyvenimu, vykti garsūs teisiniai procesai, atskleisti viešumon skandalingi faktai.

Tai – pokyčių, rekonstrukcijos, tvarkos įvedimo visuose valdžios ir gyvenimo sferose laikas. Tokiu metu stiprės jėgos struktūrų, slaptųjų tarnybų autoritetas, taps žinomos tokių institucijų sėkmingai įvykdytų operacijų detalės. Neliks nepastebėti gaisrininkai ir gelbėtojai. Apie jų sėkmingai atliktus gelbėjimo darbus, gaisro, katastrofų likvidavimus, išgelbėtas žmonių gyvybes bus daug kalbama ir rašoma.

Tokiu metu visuomenei medicina gali pateikti revoliucinius mokslinius atradimus, kurie gali būti panaudoti kovai su labai retomis ir sunkiomis ligomis.

Jupiteriui keliaujant per Skorpioną gali išgarsėti okultistai, ekstrasensai, psichologai, astrologai, bioenergetikai.

Asmeniniame lygmenyje Jupiterio tranzitas Skorpione skatina tobulinti meistriškumą savo versle, gilinti žinias, kaip elgtis su pinigais.

Tokiu metu kyla susidomėjimas kitomis kultūromis, filosofija ir religijomis, puikiai klostosi ryšiai ir bendravimas su užsieniečiais, atsiranda galimybė išvykti į senai planuotas tolimas keliones.

Jupiteriui keliaujant Skorpionu stiprėja susidomėjimas okultiniais ir mistiniais dalykais. Šios žinios gali praturtinti mūsų individualybę ir gyvenimo patirtį.

Didėja noras išsiaiškinti tiesą, gilumines pasekmių priežąstis, galiausiai tokia tendencija lems vertybių ir gyvenimo prasmės perkainojimą.

Kam šis laikotarpis aktualus?

Jupiterio padėtis Skorpione palanki :

* Vandens ženklų atstovams - Vėžiui, Skorpionui ir Žuvims, Žemės ženklams - Mergelei ir Ožiaragiui, tiems, kurie šiuose zodiako ženkluose turi asmenines planetas - Mėnulį, Merkurijų, Venerą, Marsą arba Ascedentą ir Mc.

* Tiems, kurių gimimo horoskope Jupiteris yra Skorpione, jiems 2017 m. spalio 10 d. užsibaigia vienas ir prasideda NAUJAS Jupiterio, didžiosios laimės ir sėkmės, planetos ciklas, kuris tęsis 12 metų iki 2029 m. rugsėjo 24 d. Jums, kurie esate gimę šiais žemiau nurodytais laikotarpiais, atsiveria galimybė pradėti daugelį dalykų nuo pradžios - keisti darbą, gyvenamą vietą, imtis visiškai naujos veiklos, kurti šeimą, ištekėti arba vesti, susilaukti vaikučių.

nuo 1934.10.11 iki 1935.11.09
nuo 1946.09.25 iki 1947.10.24
nuo 1958.01.13 iki 1958.03.20
nuo 1958.09.07 iki 1959.02.10
nuo 1959.04.24 iki 1959.10.05
nuo 1969.12.16 iki 1970.04.30
nuo 1971.06.05 iki 1971.09.11
nuo 1981.11.27 iki 1982.12.26
nuo 1993.11.10 iki 1994.12.09
nuo 2005.10.26 iki 2006.11.24

Jupiterio tranzito per Skorpioną metu palanku sutvarkyti, išspręsti nekilnojamo turto, socialinius, teisinius klausimus, užsiimti knygų leidyba, straipsnių publikavimu, paskaitų skaitymu.

Projektai, planai, pradėti įgyvendinti per šį tranzitą, gyvuos nemažiau kaip 12 metų, todėl tam reikia labai kruopščiai pasiruošti, numatyti atsarginius variantus. Jupiteris – didis entuziastas, nesismulkinantis, nekreipiantis dėmesio į detales, jam svarbiausia kuo plačiau užsimoti ir su dideliu pasitikėjimu žengti link trokštamo tikslo, jo vidinis nusiteikimas – "Viskas bus gerai! Viską pasieksime! Tik pirmyn!", – gali pakišti koją, ir dėl to galima patirti visišką fiasko ir nusivylimą.

Tokiu metu noras realizuoti didelį projektą gali susukti galvą, užvaldyti mūsų mintis, todėl svarbu neprarasti blaivaus proto, reikėtų gerai viską apsvarstyti, pasiskaičiuoti savo finansines galimybes, užsitikrinti nesėkmės atveju saugų užnugarį.

Linkiu drąsiai ir su pasitikėjimu žengti į atsiveriančių naujų galimybių pasaulį!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis