Astrologė Rima: tai – moterų laikas, nesnauskite

Marsas Svarstyklėmis keliauja nuo spalio 22 d. iki gruodžio 9 d.

Šiuo periodu sustiprėja libido, aktyviau pradedama ieškoti mielų savo širdžiai ir sielai žmonių. Norisi malonaus bendravimo, pažiūrėti į kitus ir parodyti save, ir, jei pasiseks, užmegzti rimtesnius, ilgalaikius santykius.

Moterys tokiu metu tampa aktyvesnės, drąsesnės, stengsis pabrėžti savo seksualumą, tas, aišku, neliks nepastebėta vyrų, kurie, apsvaiginti moterų kerų, sieks užmegzti artimus intymius santykius.

Svarstyklėszodiako ženklas, siejamas su diplomatija. Ženklas tokių žmonių, sugebančių atsisakyti neištardami žodžio “ne” ir neparodyti palankumo ar pritarimo kam nors, kas tai bebūtų.

Marsui Svarstyklėse vienam veikti gana sunku, todėl jis priverstas ieškoti tų, kas sutiktų padėti atlikti jo darbą. Kada toks žmogus surandamas, dažnai galima išgirsti, kad pats vienas jis nieko nespręndžia, ir kad jam reikia suderinti savo veiksmus su vienu ar kitu asmeniu. Todėl, šiuo periodu būtina užmegzti kuo daugiau naudingų ryšių.

Šiuo periodu pradėtos veiklos efektyvumas priklausys nuo sugebėjimo tinkamai parinkti personalą ir nuo vadovų santykių su kolektyvu. Nei griežti reikalavimai personalui, nei didelės finansinės investicijos nepadės, jei nebus sutarimo su darbuotojais. Veiklos sėkmės garantas – tai sugebėjimas dirbti komandoje.

Marsas Svarstyklėse pasižymi tuo, kad siekia aiškumo, tikslumo ir teisingumo, todėl tokiu metu žmonės stengsis santykiuose išsiaiškinti savo statusą, sudėti taškus ant “i”. Priklausomai nuo to, kaip Marsas aspektuotas individualiai kiekvieno gimimo horoskope, teisybės ieškojimas gali vykti net labai audringai.

Negatyvūs Marso aspektai sumažina Svarstyklių taikdariškumą. Tarp partnerių gali kilti daug konfliktų, ginčų, peraugančių į priešpriešą, atvirą tarpusavio kovą. Tokiu metu tampa sunku su bet kuo susitarti, rasti kompromisą, gali kilti pavydas, kamuoti bloga nuotaika. Tokiu periodu nevertėtų aiškintis santykių, pasirašinėti sutartis.

Nepalankūs Мarso aspektai formuosis šiais periodais: 2017.11.15–22 d. ir 2017.11.27–12.05. Patarimas – tokiu metu nesiaiškinti santykių, nepriimti kardinalių sprendimų, vengti masinių renginių!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis