Horoskopas: gal ši savaitė bus ramesnė?

Sužinokime, kas mūsų laukia šią savaitę.

AVINAS

Nuo savaitės pradžios teks tvarkyti svarbius reikalus. Tikėtinas psichologinis spaudimas. Gali apimti jausmas, kad nevaldote situacijos ir tai jus labai erzins. Nesikarščiuokite, nes greit “priskaldysite malkų”, stenkitės dirbti komandoje, neskubinkite įvykių ir nekelkite streso aplinkiniams. Antroje savaitės pusėje tikėtinas malonus flirtas arba tarnybinio romano užuomazga. Savaitgalį svarbu būti taktiškiems, saugoti savas ir svetimas paslaptis.

JAUTIS

Šią savaitę galite sulaukti įtakingo asmens dėmesio. Taip pat tikėtinas geras įvertinimas moksle, veikloje susijusioje su teise arba perspektyvus pasiūlymas iš įtakingo asmens. Palanku užsiimti veikla susijusia su kūryba. Būkite santūresni su nepažįstamais ar mažai pažįstamais žmonėmis, nes galite sukelti apkalbas, kurios turės neigiamų pasekmių ateityje. Turėtų sektis meilės reikaluose. Netikėtai galite sutikti žmogų, kuriam jaučiate šiltus jausmus. Galbūt laikas parodyti, kad jam esate neabejingi?

DVYNIAI

Šią savaitę būsite nusiteikę itin žaismingai, gali apimti didelis noras gundyti priešingos lyties atstovus. Jeigu jau turite gyvenimo palydovą (palydovę), gali apimti noras daryti jam spaudimą kažkokiu jums svarbiu klausimu. Svarbiausia nepersistenkite ir elkitės garbingai. Antroje savaitės pusėje nepažįstamų žmonių patarimai gali labai praversti. Jeigu kyla gerų idėjų ar minčių, užsirašykite jas, o dar geriau iš karto imkitės darbo, neatidėliokite ateičiai. Savaitgalį daugiau laiko skirkite šeimai ar asmeniniams reikalams.

Pexels photo

VĖŽYS

Šią savaitę gana palankus laikas pradėti naują veiklą, siekti didesnio uždarbio, darbo našumo, kokybės. Taip pat vertėtų pasirūpinti savo sveikata ar išvaizda. Jūsų norai bus lengviau pasiekiami nei paprastai. Nesineškite darbo į namus, geriau skirkite laisvą laiką sau ir savo artimiesiems. Nemalonumų išvengsite, jeigu pavyks susitaikyti su kitų trūkumais ir išlikti tolerantiškais. Savaitgalį teks derintis prie kitų žmonių.

LIŪTAS

Šią savaitę galite tikėtis kūrybinės sėkmės ir romantiškų akimirkų su mylimuoju (mylimąja). Tačiau jeigu jūsų darbas susijęs su išsamia analize, skaičiavimais ir tikslumu, tokiu atveju galimos apmaudžios klaidos. Tad būkite atidūs. Antroje savaitės pusėje jūsų partneris ar kitas asmuo gali sukelti prieštaringų jausmų antplūdį. Gali būti nelengva suderinti bendrus interesus ir norus. Visgi kompromisas bus rastas.

MERGELĖ

Jūsų planai sėkmingai įgyvendinami. Padirbėję „iš peties“ greitai pamatysite ir pirmuosius rezultatus. Neatidėliokite darbų rytdienai ir pasistenkite sumažinti jau susikaupusių darbų sąrašą. Savaitgalį, o jeigu išeina ir penktadienį skirkite poilsiui ar maloniai veiklai, kitaip rizikuojate pervargti.

Pexels photo

SVARSTYKLĖS

Savaitė nebloga, tik labai jautriai reaguosite į menkiausią nesėkmę ar neigiamą kitų žmonių nuomonę apie jus. Neverta gilintis ką apie jus galvoja kiti, ypač jeigu nieko blogo nedarote. Antroje savaitės pusėje gali kilti idėjų kaip greičiau įvykdyti planus, pasiekti užsibrėžtus tikslus. Jeigu neskubėsite jų įgyvendinti, tai bent jau užsirašykite. Kad ir kokios kritikos išgirstumėte savaitgalį, pasistenkite išsaugoti savitvardą.

SKORPIONAS

Šią savaitę seksis tvarkyti darbo ir šeimos reikalus. Turėtų sektis reikalai susiję su menais, žiniasklaida ir teise. Ir darbe, ir namuose reikėtų susilaikyti nuo negatyvių emocijos protrūkių ir kritikos. Ne visiems būtina žinoti ką apie juos galvojate. Antroje savaitės pusėje verslininkai gali sulaukti pasiūlymo žadančio neblogas verslo perspektyvas. Savaitgalį būsite aistringi ir seksualūs. Jeigu jau turite antrąją pusę, po audringų ginčų gali įsiplieksti dar didesnė aistra ir meilė. Na o vienišiems ženklo atstovams nevertėtų sėdėti namuose.

ŠAULYS

Šią savaitę būsite nusiteikę itin darbingai. Norėsite peržiūrėti įvairias sutartis, pagreitinti neužbaigtų darbų atlikimą. Dabar itin palankus metas kūrybinei ir protinei veiklai. Naujai užsimezgusi pažintis gali atverti naujas perspektyvas. Antroje savaitės pusėje labiau atsipalaiduosite, jausite dvasinį komfortą. Nepersistenkite lepindami save ir artimuosius pirkiniais, dovanomis ar gardumynais. Savaitgalį galite patirti meilės pagundų, sulaukti kvietimo į įvairius renginius, koncertus ir panašius dalykus.

OŽIARAGIS

Šią savaitę jūsų gebėjimai ir įtaigi kalba teigiama veiks aplinkinius. Pelnysite daug simpatijų, kelsite aplinkinių susidomėjimą ir pasitikėjimą. Galite tai išnaudoti savo naudai, tik elkitės sąžiningai. Antroje savaitės pusėje galite jausti nedidelį nerimą dėl šeimos, nuosavybės ar verslo reikalų. Savaitgalį tikėtinas susitikimas su seniai matytais žmonėmis, gerbėjais. Emocijos veršis per kraštus.

VANDENIS

Nuo savaitės pradžios seksis vadovauti, organizuoti, derėtis ar tiesiog bendrauti su įvairiausiais žmonėmis. Tačiau antroje savaitės pusėje reikalai gali pradėti strigti. Daugiau abejosite, bus sunkiau priimti galutinius sprendimus. Tikėtina, kad antroje savaitės pusėje jus norės įtraukti į įvairiausias intrigas. Nepasiduokite įkalbinėjimams, elkitės taip, kaip jums liepia širdis. Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, stengsitės atnaujinti santykius ar užmegzti naujas pažintis.

ŽUVYS

Jūsų ryšiai su aplinkiniais gana stiprūs ir tai gali atnešti apčiuopiamos naudos. Visgi turėtumėte išsiaiškinti, kas yra jūsų tikrieji draugai, o kas tokiais tik apsimeta. Antroje savaitės pusėje problemų gali kelti peršalimo ligos. Savaitgalį labai norėsis šilumos ir jaukumo, deja tikėtini konfliktai su antrąja pusele.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis