Sausio 27-oji: vardadieniai, astrologija

Sausio dvidešimt septintoji, šeštadienis - 27-oji metų diena (šeštoji 5-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 338 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Aventinas, Ilona, Jogunda, Jogundas, Jogvilas, Jogvilė, Mainotas, Mainotė, Natalis, Vytenis.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.19, leidžiasi 16.44. Dienos ilgumas - 08.25.

Šiandien - ketvirtoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Vandenio ženkle.

*************

Protingos mintys:

„Ten, kur visi kuproti, nuostabi figūra tampa bjauri“ (H. de Balzakas).

*************

Astrologinė prognozė sausio 27-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Šiandien galite visur suspėti, daug nuveikti, jei tik nepasiduosite pagundai į savo planus numoti ranka. Gali būti, kad vyksite į netolimą kelionę, susitiksite su giminaičiais ar draugais. Kelyje būkite labai atidūs, nes gresia avarinės situacijos.

JAUTIS. Puikiai jausite pagrindą po kojomis ir mokėsite į bet kokią situaciją pažvelgti racionaliu žvilgsniu. Vis dėlto galite būti gundomi keistomis, bet viliojamomis perspektyvomis. Įmanomas nevykęs pirkinys, turbūt užsakytas internetu.

DVYNIAI. Jus gali varginti vidiniai ir išoriniai konfliktai. Tikriausiai ieškosite atsipalaidavimo būdų, kurie gali būti ne itin padorūs bei rizikingi. Ir patys galite susidurti su melu, klasta. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Galite susidurti su įvairiais neaiškumais, susipainioti savo nuostatose. Domins okultiniai dalykai, religija, menas, filosofija. Galbūt sužinosite intriguojamą paslaptį arba išgirsite keistus gandus. Tiktų ramiai viską apmąstyti, nedaryti greitų išvadų.

LIŪTAS. Šiandieniai susitikimai ir virtualūs pokalbiai suteiks naujų įspūdžių. Nepatartina dėl ko nors rizikuoti, daryti spaudimo draugams, aplinkiniams. Nauju pažįstamu verčiau nepasikliaukite.

MERGELĖ. Šiandien būkite kantresni su partneriais, namiškiais. Nekraukite kitiems savo problemų, įtarimų. Mokėkite džiaugtis tuo, ką turite, bei nesiglemžkite svetimo. Jei mėginsite manipuliuoti kitų jausmais, ir patys nesitikėkite tikro nuoširdumo.

SVARSTYKLĖS. Jūsų sąmonė aus gražias ateities viltis, skatins keistis, tobulinti savo vidų ir išorę, kelti intelekto lygį. Tačiau netgi protingiausios jūsų mintys ir geriausi ketinimai šiandien kažkam kels įtarimų, nedorų asociacijų arba tiesiog erzins.

SKORPIONAS. Vilios malonumai, pagundos, pikantiški potyriai. Kažkas gali mėginti jus įtraukti į neįprastus užsiėmimus. Arba, atvirkščiai, tai stengsitės padaryti jūs. Tai nemažai kainuos. Būkite atidūs, jei ketinate skolintis pinigų ar jų skolinti kitiems.

ŠAULYS. Būsite neramūs, nenustygstantys. Gali parūpti ne visiškai tinkami būdai, kaip pasiekti trokštamą pergalę, įrodyti pranašumą. Galite net pamanyti, kad laimėjote, tačiau lengva apsirikti. Labiau prižiūrėkite savo atžalas.

OŽIARAGIS. Regis, visai dienai esate prisiplanavę veiklos. Išties daug nuveiksite, tačiau vakarop jau gali pritrūkti parako maloniausių dienotvarkės punktų realizavimui. Nepadarysite tokio įspūdžio, kokio norėtumėte. Atsargiai kelyje bei su ugnimi, elektra.

VANDENIS. Būsite veiklūs, kūrybingi. Jei jūsų laukia pasirodymai, sporto varžybos ar pasimatymai, turėtumėte patirti stiprių įspūdžių. Tik neskubėkite pulti į abejotiną avantiūrą, intrigas bei venkite rizikos kelyje.

ŽUVYS. Jums derėtų išmokti džiaugtis sėkmės akimirkomis ir nesikrimsti, kai keičiasi planai. Staigmenų gali pažerti artimi žmonės. Tai nebūtinai patiks, tad pasitelkite kantrybę. Stenkitės nevedžioti kitų už nosies, neklimpti į melą. Venkite svaigalų.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis