Astrologinė prognozė vasario 6-ajai

Vasario šeštoji, antradienis - 37-oji metų diena (antroji 7-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 328 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Alkanta, Alkantas, Alkantė, Alkis, Alkmena, Alkmenas, Alkmenė, Darata, Dora, Doras, Dorė, Dorys, Dorotė, Dorotėjas, Tušė, Tužė, Urtė.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.02, leidžiasi 17.05. Dienos ilgumas - 09.03.

Šiandien - septintoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vandenio ženkle.

***************

Astrologinė prognozė vasario 6-ajai, antradieniui

AVINAS. Šiandien kažko iš jūsų bus reikalaujama ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Geriau seksis, jei veiksite žinodami, ko norite. Regis, būsite nusiteikę romantiškiems pasimatymams, malonioms pramogoms.

JAUTIS. Neblogai seksis, jei mokėsite prisitaikyti įvairiose situacijose. Gera diena susitaikymui, interesų derinimui. Jei nusimato svarbūs kontaktai, pokalbiai, turite būti apsisprendę, ką sakysite, ko siekiate. Tuomet pasieksite patį geriausią rezultatą.

DVYNIAI. Gali iškilti persikvalifikavimo, įsidarbinimo klausimas. Panašu, kad užsitarnausite didesnį vadovų palankumą. Galite nusipirkti reikalingą daiktą, skirtą darbovietei ar namų ūkiui.

VĖŽYS. Nusimato romantiškas apsvaigimas, būsite pasirengę kažką paaukoti dėl savo tikslo, jausmų ar aistros. O galbūt atsiradusį energijos perteklių išliesite sportuodami, lavindami vaikus ar kt.

LIŪTAS. Šiandien labiau vadovausitės širdies balsu, jausmais. Emocinį polėkį galite patirti dėl santykių su asmeniu, kuriam esate neabejingi. Galbūt turėsite progų pademonstruoti meninį skonį, įžvalgą.

MERGELĖ. Diena turėtų būti nebloga. Seksis sklandžiai bendrauti, skaityti paskaitas, demonstruoti žinias, reklamuotis, dirbti protinį darbą. Galimas viliojamas pasiūlymas, gera naujiena.

SVARSTYKLĖS. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Rūpės stambūs pirkiniai, galbūt pavyks dėl ko nors palankiai suderėti. Tikėtina, kad jums bus suteikta naudinga paslauga.

SKORPIONAS. Gali atsirasti galimybių įsigyti ar parduoti nekilnojamojo turto arba kils idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti savo buitį. Su įkarščiu imsitės svarbių darbų.

ŠAULYS. Neaiški situacija, apkalbos, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti nerimą. Atsipalaiduokite - jūsų pasąmonė gali padiktuoti genialių išeičių.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų dienotvarkę aktyviai reguliuos artimieji, draugai ir pažįstami. Tikriausiai jie stimuliuos jūsų saviraišką, ambicijas. Galite susitarti dėl aktualaus reikalo.

VANDENIS. Subjektyvumas trukdys harmoningai bendrauti, teisingai vertinti kitus. Jeigu norite padaryti gerą įspūdį patinkančiam žmogui, labiau domėkitės juo, o ne kalbėkite vien apie save.

ŽUVYS. Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Nusimato neblogos permainos tose srityse, kur buvo didžiausi trikdžiai. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis