Savaitės horoskopas: ne visos dienos bus sėkmingos

Astrologinė prognozė savaitei, vasario 12-18 dienoms.

AVINAS

Savaitės pradžioje teks daug dirbti, tad būsite įsitempę, suirzę, baiminsitės, kad nespėsite padaryti užsibrėžtų darbų, neįtiksite valdžiai ar užsakovui. Lengva padaryti klaidų, atliekant apskaitą, mokant mokesčius ir t. t. Tačiau jūs sugebėsite aplinkinius stebinti originalumu, išradingumu kitose srityse. Netikėtumų gali pateikti jūsų draugai. Saugokitės traumų. Ilgąjį savaitgalį rinkitės ramybę, sveiką maistą, venkite šurmulio, abejotinų kontaktų, svaigalų. Jei nesisaugosite, sveikata taps dideliu rūpesčiu.

JAUTIS

Savaitės pradžioje itin parūps profesinės ateities, autoriteto, teisės klausimai. Regis, nerimausite dėl egzamino, publikacijos, projekto ar pan. Tikriausiai nelabai mokėsite rasti reikiamų žodžių, argumentų. Kol kas nepatartina vesti naujų derybų, sudarinėti sutarčių, daryti skubotų sprendimų. Pirma užbaikite tai, kas seniau pradėta. Savaitės pabaiga su ilguoju savaitgaliu bus gana šauni, jeigu praleisite ją su mielais širdžiai žmonėmis malonioje jums aplinkoje. Gali užsimegzti draugystė, partnerystė.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Jeigu tikitės naudos, turite savanaudiškų siekių, galite nusivilti. Galimas netikėtas pranešimas iš toli ar iš aukštesnės institucijos. Įsikišus pažįstamam žmogui gali įvykti tai, ko visiškai nesitikite, ir tai nebūtinai nudžiugins. Nepasiduokite jokioms provokacijoms, išlikite taktiški. Jei susiruošėte į kelionę, viešnagę, gali kilti kliūčių. Per ilgąjį savaitgalį vien ilsėtis nepavyks. Atsiras darbo, pareigų. Saugokitės traumų, ugnies, žalos.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje jausitės labai priklausomi nuo aplinkybių. Turėtų spręstis kai kurie su veikla, bendradarbiavimu susiję klausimai. Deja, meilės ir piniginiai reikalai bus nevaldomi. Neskubėkite nutraukti sutarties arba santykių su jums svarbiu žmogumi. Stenkitės atsikratyti įtampos, negatyvaus požiūrio. Apdairiau elkitės su pinigais ir svetimais, pasiskolintais daiktais. Puiku, jei ilgąjį savaitgalį turėsite progą kur nors toliau išvykti. Galite sudominti užsienietį ar kažkuo ypatingą žmogų. Atsargiai kelyje.

LIŪTAS

Šią savaitę rimtai griebsitės darbų ir stengsitės daug nuveikti. Rūpesčių gali sukelti buhalteriniai reikalai, techniniai klausimai. Per skubėjimą galite ką nors sugadinti. Reikėtų pasisaugoti infekcijų. Galite patirti nemalonią staigmeną iš vaikų ar asmens, kuriuo pasitikite. O gal jūs kažką nuvilsite. Venkite egoizmo meilės reikaluose. Ką bedarytumėte, įvertinkite pasekmes. Savaitgalį tiktų aptarti šeimos biudžetą. Tuomet be nerimo galėsite nusipirkti norimų daiktų ar skirti tam tikrą sumą nepigiai pramogai.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio būsite nusiteikę aktyviai siekti dominančio asmens palankumo, kūrybinių ar kitokių pasiekimų. Labai negatyviai reaguosite į nesibaigiančias rinkliavas, mokesčius, reformas. Pasistenkite apdairiai tvarkyti dokumentus, nes gresia klaidos. Nerimo gali sukelti sava arba artimo žmogaus sveikata. Savaitgalį sulauksite viliojamų pasiūlymų, bet pasitikslinkite dėl jų realumo ir savo galimybių. Galite užmegzti meilės romaną, patirti nuotykį. Saugokitės traumų, apsinuodijimo, ugnies, apgaulių.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio kelias dienas nestigs įtampos. Nieko gero, jeigu darysite spaudimą šeimos nariams ir versite juos atlikti tai, kam jie priešinasi. Tausokite savo ir kitų sveikatą, nervus. Susikaupti rimtesnei veiklai jums gali trukdyti įkyrios mintys apie meilės objektą ar vaikus. Tikėtinos ir kūrybinės kančios. Tačiau jei ieškote darbo, galite tikėtis pasiūlymų. Ilgąjį savaitgalį labai susirūpinsite įvaizdžiu, sveikata. Galbūt nusipirksite kosmetikos, higienos reikmenų, gražų drabužį, pakeisite šukuoseną ar kt.

SKORPIONAS

Šią savaitę nusimato nelengvi darbai ir kontaktai. Regis, susidursite su kliūtimis dėl transporto ar ryšių sutrikimų, dėl aplinkinių neatsargumo. Malonesnių emocijų gali suteikti meilės intriga. Visgi dėl saulės užtemimo įtakos galite nekaip jaustis, pasireikš smulkūs negalavimai, jausitės prislėgti. Tai, ką būtina, užbaikite, o naujovių dar nepradėkite. Ilgasis savaitgalis žada atgaivos sielai ir kūnui. Turėtumėte pasijusti geidžiami, mylimi. Tiktų demonstruoti talentus. Žalos galima patirti per vaikus ar kitus asmenis.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje galite patirti nuostolių dėl noro pasipuikuoti arba tiesiog dėl neapdairumo. Neskubėkite pirkti ir parduoti, pasiskaičiuokite, kas jums naudingiau. Galbūt gausite pranešimą apie numatomą vizitą, pokalbį. Tai sukels susirūpinimo. Gali tekti koreguoti planus, papildomai padirbėti ar pan. Savaitgalį geriausiai jausitės jaukioje namų aplinkoje su artimiausiais žmonėmis. Galbūt kartu išspręsite opią problemą. Jeigu šeima nedarni, gresia nemalonūs įvykiai. Saugokitės traumų, gaisro, vagysčių.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje jums nelabai seksis bendrauti su kolegomis, aplinkiniais. Jūsų reiklumas ar dirglumas kitus erzins. Visgi galite išgirsti neblogų patarimų, kaip išplėsti veiklą, daugiau užsidirbti ar kt. Atidžiau skaičiuokite, planuokite. Ilgąjį savaitgalį būsite nusiteikę naršyti po informacijos platybes, bendrauti, svečiuotis ar pasikviesti svečių. Jausite aplinkinių susidomėjimą jūsų idėjomis ir planais, smagu bus paflirtuoti. Tačiau plepėjimas ir ginčai vairuojant gali baigtis liūdnai.

VANDENIS

Šią savaitę pradėsite nekaip jausdamiesi ar tiesiog tingiai nusiteikę. Neaiški situacija, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti nerimo. Tam tikra prasme galite būti itin naivūs arba, atvirkščiai, naudositės kitų naivumu. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, vaistais. Šiuo metu lengva susižavėti, įsimylėti. Tai gali paskatinti jus realizuotis kūrybiškai. Savaitgalį pasilepinsite žemiškais malonumais. Galite kažką gražaus įsigyti. Pasistenkite atsakingiau elgtis su bendrais ir svetimais pinigais, nuosavybe.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje mintys suksis apie numatytą renginį, susirinkimą, grupės susitikimą ar pan. Kažko reikalaudami ar siekdami, nepersistenkite. Priekaištai dėl naudos, turto ar pinigų pastarųjų nepridės. Savaitės viduryje jau sieksite pabėgti nuo tuščių šnekų, šurmulio ir likti vienumoje. Jei svaiginsitės, nepamirškite saiko - alkoholis, kvaišalai gali stipriai pakenkti. Savaitgalį būsite jausmingi, išsiilgę meilės, šilumos ir namų jaukumo. Galbūt norėsis su kažkuo susitaikyti, pataisyti įspūdį ar pan. Visgi bus ir pavojų. Kažkas gali supykti dėl melo, manipuliavimo. Saugokitės agresijos, apgaulių.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis