Kovo 1-oji: vardadieniai, astrologija

Kovo pirmoji, ketvirtadienis - 60-oji metų diena (ketvirtoji 9-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 305 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Alba, Albas, Albinas, Antanina, Antanė, Eudora, Lieda, Rusnė, Tulgaudas.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.12, leidžiasi 17.52. Dienos ilgumas - 10.40.

Šiandien - pirmoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Astrologinė prognozė kovo 1-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Būsite energingi, valingi, sugebėsite susikaupti ir siekti tikslo. Diena žada naujus dalykinius pasiūlymus bei netikėtas papildomo uždarbio galimybes. Labiau tausokite sveikatą. Pasisaugokite agresyvių žmonių, avarinių situacijų.

JAUTIS. Būsite nepaprastai patrauklūs ir įžvalgūs tiek psichologiškai, tiek finansiškai. Pasinaudokite tuo, jeigu norite išsiaiškinti santykius ar ką nors sužavėti, įgyti populiarumo. Jums viskas pavyks. Labiau prižiūrėkite vaikus. Saugokitės traumų.

DVYNIAI. Nebloga diena aiškintis turtinius interesus. Galite gauti pozityvų atsakymą ar rezultatą, jei mėginote apginti reikalą, susijusį su nuosavybe, draudimu, paveldėjimu ar pan. Į vakarą daugės irzlumo, neatsargumo. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

VĖŽYS. Šiandien šauniai darbuositės, ypač kūrybos, reklamos, mokslo, žiniasklaidos srityse. Geras metas įsidarbinti, pristatyti savo veiklą, talentus. Tik pasistenkite neišsigąsti to, kas atrodo taip patrauklu, nepaprasta ir tereikia tik ranką ištiesti.

LIŪTAS. Beveik visa diena turėtų būti rami, produktyvi. Pats metas pasirūpinti pinigų, turto, tiekimo, komerciniais reikalais. Nuotaiką skaidrins, energijos pridės geras įvertinimas darbe, visuomenėje. Tačiau vakaras nebūtinai džiugins.

MERGELĖ. Regis, ryžtingai imsitės spręsti aktualius klausimus. Jei pasitarsite su gerais specialistais, rezultatas bus nepriekaištingas. Gali nudžiuginti malonus pasiūlymas, mylimo žmogaus ar vaiko sėkmė. Kita vertus, gali būti, kad kažką prarasite, sugriausite.

SVARSTYKLĖS. Ši diena bus gana maloni, nors energijos lyg ir sumažės. Galite užsitikrinti įtakingo asmens palaikymą, slaptą protegavimą arba gauti apčiuopiamos naudos. Galbūt nudžiugins artimo žmogaus sėkmė ar pasveikimas.

SKORPIONAS. Šiandien jums seksis pasinaudoti sukaupta patirtimi, užmegztomis pažintimis, t.y. tuo, kas priartintų prie tikslo, pagreitintų konkretų rezultatą. Fortūna šypsosis meilės fronte, scenoje. Tačiau rūpesčių, nuostolių gali sukelti vaikai.

ŠAULYS. Jeigu siekiate įsidarbinti, pakilti karjeros laipteliu ar laimėti meilės objektą, šiandien galite daug ką išsiaiškinti. Pravartu atsispirti pagundai kažko vaikytis dėl tuščių ambicijų.

OŽIARAGIS. Puiki diena įvairiems kontaktams, mokslui, intelektiniam darbui, reklamai. Aplinkiniai atrodys įdomesni ir mandagesni nei paprastai, į savo veiklą taip pat sugebėsite pažvelgti kažkaip naujai, nestokosite energijos ir valios.

VANDENIS. Ši diena turėtų būti produktyvi. Palanku kreiptis dėl paskolos, kredito, draudimo, ką nors įsigyti išsimokėtinai, investuoti į verslą, keisti darbą, santykių pobūdį ar pan.

ŽUVYS. Atidžiau apsidairę šiandien galite pastebėti, kad šalia jūsų yra stiprių, kompetentingų žmonių, pasirengusių padėti, patarti, o gal ir pasiūlyti savo širdį bei ranką. Saugokitės traumų, avarijų.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis