Astrologinė prognozė kovo 9-ajai

Kovo devintoji - penktadienis - 68-oji metų diena (ketvirtoji 10-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 297 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Dominyka, Dominykas, Klausgailas, Klausgailė, Klausilas, Klausilė, Klausutė, Klausutis, Klausvyda, Klausvydas, Pranciška, Žyginta, Žygintas, Žygintė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.53, leidžiasi 18.08. Dienos ilgumas - 11.15.

Šiandien - pirmoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Žuvų ženkle.

***************

Astrologinė prognozė kovo 9-ajai, penktadieniui

AVINAS. Neverta dėti didelių vilčių į atsitiktinai nuskambėjusius pasiūlymus, pažadus. Kontaktuose su nepažįstamais žmonėmis gresia nesusipratimai. Lengvai galite būti suklaidinti, apgauti.

JAUTIS. Šiandien lengva nusivilti aplinkiniais arba juos nuvilti. Per dideli norai ves į aklavietę. Nebūkite savanaudiški ir abejingi, skirkite dėmesio kitiems žmonėms, antraip pakenksite svarbiems santykiams. Nepatartina skolinti ir skolintis.

DVYNIAI. Būsite įsitempę ir be aiškių priežasčių nepatenkinti savimi ar partneriu. Verčiau tęskite darbus, kuriuos norite užbaigti ir neieškokite priežasčių reikšti nepasitenkinimą aplinkiniais. Net jei jums labai sunku, nebūtinai kalti kiti.

VĖŽYS. Gana prasta diena eksperimentuoti su dietomis, sveikata, grožiu. Darbus, kurių negalite prisiversti padaryti, nors būtinai reikia, paveskite kam nors kitam arba paprašykite pagalbos.

LIŪTAS. Tiek meilėje, tiek kituose reikaluose bus sunku klausyti blaivaus proto. Stengdamiesi įveikti pagundas, tik nustumsite jas į pasąmonę ir vis tiek liksite jų valdomi. Galbūt jums padėtų kūrybinė savirealizacija. Neišlaidaukite niekniekiams.

MERGELĖ. Raskite laiko pasitvarkyti buityje, saugokite namus nuo vagių, o artimuosius nuo nevykusių pagundų, beprasmiško išlaidavimo. Neužsimerkite, jei kažkam iš artimųjų sunku, reikia paguodos ar konkrečios paramos.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite susidurti su žmonėmis, kurių visiškai nesitikėjote sutikti arba stengėtės pamiršti. Gali kiek nuliūdinti replikos bendraujant arba nepateisintas lūkestis.

SKORPIONAS. Tikriausiai būsite raginami imtis praktinių reikalų, ką nors skaičiuoti, organizuoti. Tai nebus lengva, ir turbūt ne dėl jūsų kaltės. Visgi nors dalis jūsų išlaidų atrodys neracionalios, jos gali pasiteisinti.

ŠAULYS. Diena bus nelengva emociškai, tačiau kantrūs ir atkaklūs žmonės gali nemažai nuveikti. Blogiau seksis besiblaškantiems, mėgstantiems svaigintis. Saugokitės vagių, sukčių.

OŽIARAGIS. Šiandieną saugokitės aferistų ir pagundų išlaidauti, veltui gaišti laiką. Bendraudami itin pasverkite savo žodžius, neliežuvaukite. Giliau pažvelkite ir pamatykite save ne tik išoriniame veidrodyje.

VANDENIS. Šiandieniniai pokalbiai su pažįstamais ir nepažįstamais gali nustebinti keistomis naujienomis, gandais. Jeigu ruošiatės vykti į varžybas, konferenciją ar kitą renginį, galite kiek sunerimti dėl kylančių kliūčių. Saugokitės vagių, nebūkite išsiblaškę.

ŽUVYS. Šiandien venkite rizikingų pramogų, svaigalų ir atsitiktinių pažinčių. Kažkokia pramoga gali baigtis visiškai nelinksmai ir pakenkti jūsų reputacijai. Turbūt to nenutiks, jeigu patys neprovokuosite trikdžių, nesutarimų, veidmainiškų pasisakymų.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis