Astrologinė prognozė kovo 13-ajai

Kovo tryliktoji, antradienis - 72-oji metų diena (antroji 11-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 293 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Kristina, Liutauras, Liutaurė, Rimgaudas, Rodrigas, Teodora, Vaitilas, Vaitilė, Vaitys, Vaitkanta, Vaitkantas, Varbutas, Varbutė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.43, leidžiasi 18.16. Dienos ilgumas - 11.33.

Šiandien - penktoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Astrologinė prognozė kovo 13-ajai, antradieniui

AVINAS. Galimi pokyčiai santykiuose su draugais. Derėtų išsiaiškinti mažus nesusipratimus, švelninti nuomonių skirtumus. Pasistenkite atsižvelgti į kitų poreikius.

JAUTIS. Prieštaringa diena. Viena vertus, nuostabias viltis žadins partnerystės, bendradarbiavimo perspektyvos, maloniai jaudins mintys apie numatomą proginį renginį ar pan. Kita vertus, nerimą kels reikalai, susiję su užsieniu, aklu pasimatymu ar kt.

DVYNIAI. Įtakingi draugai ar užsieniečiai gali jums padėti realizuoti troškimus. Arba kažkas sužadins jūsų ambicijas, privers išsikelti didesnius tikslus. Svarbu nepažeisti įstatymų, etikos normų.

VĖŽYS. Būsite godūs ne viena prasme, taip pat - sekso, meilės džiaugsmų. Domėsitės priešinga lytimi ir jumis akivaizdžiai domėsis. Tačiau šiandieniniai kontaktai gali jus kiek supainioti. Turbūt teks rinktis tarp naudos ir malonumo, pareigos ir laisvės.

LIŪTAS. Jei jūsų veikla susijusi su užsieniu arba ten gyvena/vieši mylimas žmogus, tuomet gali kilti rūpesčių. Savoje aplinkoje vykstantys geri pokyčiai, kylanti gyvenimo kokybė nusvers norą ieškoti nuotykių kažkur toli nuo namų.

MERGELĖ. Kils ūpas tvarkyti įstaigą, keisti darbovietę, profesinius planus arba įvaizdį, stilių. Galite atgauti skolą, susitarti dėl kažkokio atlygio, tarpininkavimo ar pan. Pravartu apsilankyti kirpykloje, grožio salone.

SVARSTYKLĖS. Galite sėkmingai panaudoti savo ir kitų kūrybinius gabumus, iškalbą. Derėtų pasitelkti sveiką humoro jausmą - tai padės neprarasti pusiausvyros susidūrus su biurokratišku požiūriu. Galbūt kils pagunda įsitraukti į meilės avantiūrą.

SKORPIONAS. Ramesnio, patogesnio gyvenimo troškimas gali pildytis. Regis, džiaugsitės šeima, savimi ir tuo, ką dabar turite bei galite turėti. Turbūt nelabai rūpės, kad giminės, kolegos iš pavydo griežia dantį ir plaka liežuviais.

ŠAULYS. Būsite neramūs ir smalsūs. Jus domins kitiems nesuprantami dalykai, įvairūs eksperimentai. Iš jums neabejingo asmens galite gauti neįprastą laišką, pasiūlymą.

OŽIARAGIS. Jūs būsite tuo laimingesni, kuo labiau gebėsite įvertinti artimos aplinkos žmonių, draugų, kolektyvo draugiškumą, palaikymą. Tačiau jei koncentruositės ne į tai, o į menkas nesėkmes, amžiną meilės ar pinigų stoką, tai patys sau kenksite.

VANDENIS. Jautriai į viską reaguosite, ypač į replikas, susijusias su artimo žmogaus išvaizda, negalia, ydomis. Geriau jausitės bei seksis, jei pasinersite į darbą, verslą. Ir nuotaika pagerės, ir finansinė nauda bus neabejotina.

ŽUVYS. Nors ši diena palanki sritims, susijusioms su užsieniu, švietimu, kultūra, teisėtvarka, jums derėtų labiau tausoti jėgas, saugoti sveikatą. Lengva peršalti, apsinuodyti.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis