Kovo 14-oji: vardadieniai, astrologija

Kovo keturioliktoji, trečiadienis - 73-ioji metų diena (trečioji 11-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 292 dienos.

Kovo 14-ąją minima neoficiali iracionaliojo skaičiaus pi diena, nes matematikoje pi reikšmė lygi 3,14 (suapvalinta iki 2 skaitmenų po kablelio). Skaičius pi reiškia apskritimo ilgio ir skersmens santykį. Įvairių šalių mokyklose šią dieną rengiami matematikų vakarėliai. Ypač kviečiama švęsti 1 val. 59 min. dėl tolesnių skaičių po kablelio - 3, 14159...

Savo vardadienius šiandien švenčia Batilda, Darkinta, Darkintas, Darmantas, Darminta, Darmintas, Dartautas, Dartautė, Kargauda, Kargaudas, Karigaila, Karigailė, Lygmantas, Lygmantė, Lykantas, Lykantė, Lymantas, Lymantė, Matilda.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.40, leidžiasi 18.18. Dienos ilgumas - 11.38.

Šiandien - šeštoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Astrologinė prognozė kovo 14-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Šiandien galite išgirsti, sužinoti įdomių dalykų - nevenkite bendrauti ir mokėkite klausytis. Tiktų sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius darbams ar bendroms pramogoms.

JAUTIS. Regis, kalbos suksis apie politiką, karjerą, pareigas, pinigus. Nors nusimato kažkokios pramogos, susiėjimai, net ir vakare niekaip negalėsite atitrūkti nuo dalykinių problemų.

DVYNIAI. Galimi kontaktai su kultūros ir švietimo veikėjais, užsieniečiais. Jus labai domins tolimos kelionės, svetimi papročiai. Galbūt teks pasukti galvą, kaip įvykdyti kažkam duotą įsipareigojimą. Nuo to priklauso jūsų autoritetas.

VĖŽYS. Tikriausiai ši diena bus nelengva emociškai. Pernelyg priklausysite nuo kitų žmonių nuotaikų, kaprizų arba savo ir jų finansinių galimybių. Gali būti, kad aiškiai pajusite besiartinančias permainas. Arba jų planingai sieksite.

LIŪTAS. Būsite emocionalūs, jautrūs, tad įmanomi konfliktai. Tačiau bendravimas su kitaip mąstančiais ar kalbančiais žmonėmis nenuvargins, jeigu nuoširdžiai domėsitės pateikiama tema, o ne stengsitės demonstruoti savo pranašumą.

MERGELĖ. Būsite nusiteikę rimtai padirbėti. Visgi jei imsite blaškytis tarp kelių darbų, tuomet vakare pasitenkinimo nepajusite. Atrodys, kad dalis pastangų nuėjo šuniui ant uodegos. Labai svarbu pasikliauti patirtimi ir būti nuosekliems.

SVARSTYKLĖS. Visą dieną ugnelės teiks svajonės apie numatomas pramogas, pasimatymą, pirkinį ar renginį. Regis, gerai leisite laiką su patraukliais jums žmonėmis. Jeigu rūpi nauji darbai, projektai, tai galbūt jus sudomins kažkokia informacija apie tai.

SKORPIONAS. Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę galite būti kur kas įdomesnių dalykų. Tikriausiai tie planai nusikels į savaitgalį ir jums beliks mėgautis laukimu, pasiruošimais.

ŠAULYS. Puikiai darbuositės liežuviu ir plunksna. Galbūt turėsite kontaktų su žiniasklaida, ką nors reklamuosite. Seksis informuoti bei mokytis ir mokyti. Visgi vakare gali paaiškėti, kad atlikote ne viską ar ne visiškai taip, kaip kažkam norėjosi.

OŽIARAGIS. Profesinė situacija nekels nerimo, nes viskas klostysis kaip suplanuota. Svarbu pernelyg neapsikrauti darbais, kažko svarbaus paskubomis nepradėti, nes labai nerimausite, jeigu nepajėgsite laiku užbaigti.

VANDENIS. Šiandien bus mažai kantrybės ir daug emocijų. Didelę vertę jums turės kūrybinis įkvėpimas, originalumas, kad ir kur jis bepasireikštų. Galimas keistas nuotykis ir nenumatytos išlaidos.

ŽUVYS. Šiandien niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų, nes jūsų blaivus protas truputį snaus. Patartina rimčiau įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis