Horoskopas sekmadieniui, kovo 18-ajai

Kovo aštuonioliktoji, sekmadienis - 77-oji metų diena (paskutinioji 11-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 288 dienos.

Kovo 18-oji - Raudonos nosies diena. Žmonės, pasipuošę raudonomis klounų nosimis, eina linksminti vaikų, kad šie šypsotųsi. Didžiausias dėmesys skiriamas sergantiems vaikams, todėl jie lankomi ligoninėse. Tokia diena pirmą kartą buvo suorganizuota Didžiojoje Britanijoje 1988 metais. Garsiausi tos šalies komikai parengė vaikams skirtą programą, sulaukusią didžiulio pasisekimo. Dabar tokia šventė rengiama ir JAV, Australijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Suomijoje. Į Lietuvą pirmąkart ši linksma diena atkeliavo 2012 metais.

Savo vardadienius šiandien švenčia: Anzelmas, Eimutė, Eimutis, Einarta, Einartas, Einartė, Einas, Einė, Einys, Einora, Einoras, Sibilė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.30, leidžiasi 18.26. Dienos ilgumas - 11.56.

Šiandien - antroji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Astrologinė prognozė kovo 18-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Šiandien jus ypač vilios meno, muzikos garsų, mistinių paslapčių pasaulis. Gerai jausite kitus žmones, emocionaliai reaguosite į kiekvieną repliką, žodį. Galbūt kiek nerimausite dėl išgirstų paskalų, gandų.

JAUTIS. Tai bus produktyvi, įdomi diena, jei tik išvengsite ginčų ir barnių. Galbūt dalyvausite renginyje, kur susitiksite daug senų pažįstamų. Gali užsimegzti vertinga draugystė, partnerystė.

DVYNIAI. Pasidžiaukite tuo, kuo galite pasidžiaugti, ir neieškokite tamsių gyvenimo pusių. Neignoruokite jums neabejingo žmogaus požiūrio, patarimų. Jie gali būti naudingi dabartinėje jūsų situacijoje.

VĖŽYS. Ši diena gali būti ir maloni, ir prasminga. Galite sudominti užsienietį ar kažkuo ypatingą žmogų. Venkite pernelyg atvirai reikšti kritiką, pastabas, nepamirškite diplomatijos.

LIŪTAS. Jums verta aptarti bendrą šeimos biudžetą su partneriu, namiškiais. Viską įvertinę, be jokio nerimo galėsite nusipirkti kažką iš pageidaujamų daiktų ar skirti tam tikrą sumą nepigiai pramogai. Traukte trauks meilės pagundos.

MERGELĖ. Tikriausiai atsiras asmenų, aktyviai siekiančių jūsų dėmesio. Jų motyvai gali būti įvairūs, tačiau labai tikėtina, kad sulauksite ir romantiškų vilionių. Galite užmegzti meilės romaną arba patirti nuotykį.

SVARSTYKLĖS. Regis, labai susirūpinsite savo įvaizdžiu. Galbūt nusipirksite kosmetikos, higienos reikmenų, gražų drabužį. Šie dalykai gali padėti atgauti pusiausvyrą. Neimkite giliai į širdį aplinkinių priekaištų bei kritikos.

SKORPIONAS. Jeigu šią dieną praleisite be pramogų, tai labai save nuskriausite. Jums išties pravartu saikingai pasilinksminti arba pademonstruoti savo talentus, kūrybingumą. Romantiškas pasimatymas suteiktų gerų įspūdžių.

ŠAULYS. Šiandien geriausiai jausitės komfortiškoje, jaukioje namų aplinkoje su artimiausiais žmonėmis. Tiktų užsiimti namų ruoša, atlikti ilgesnio poveikio higienos ir grožio procedūras.

OŽIARAGIS. Rytas neblogas įvairiems pasibendravimams, palakstymams po prekybos centrus, pasėdėjimui kavinukėse su kuo nors iš draugų. Popiet jau džiugins keturios namų sienos ir niekur nebus geriau nei namuose.

VANDENIS. Šiandien spėsite ir apsipirkti, ir pasmaguriauti, ir prisibendrauti. Būsite neatsparūs reklamos vilionėms. Palanku užsiimti papildoma veikla, duodančia pajamų.

ŽUVYS. Būsite jausmingi, emocionalūs, išsiilgę šilumos ir namų jaukumo. Galbūt norėsis su kažkuo susitaikyti, pataisyti įspūdį ar pan. Tikru nuoširdumu pasieksite kur kas daugiau nei pataikavimu ir veidmainiavimu.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis