Jūsų dėmesiui – erotinis gidas po vyro kūną

Jūsų dėmesiui – slaptų tantrinių taškų gidas ir patarimai, kaip teisingai juos masažuoti. Beje, nuo sumanaus erogeninių zonų glamonėjimo priklauso ir lytinio akto trukmė.

Erogeninės vyro zonos neapsiriboja jo matomais privalumais. Prie taško G pridėkite seksualias zonas O, C, W, X ir aštuoniukę. Beliko išsiaiškinti, kur jų ieškoti ir kaip kiekvieną liesti. Nereikia būti patyrusia meiluže, kad suprastumėte, kokia kūno dalis teikia vyrui maksimalų malonumą. Laimė, anatomija teikia nemažai siurprizų – erogeninių zonų masažas gali suteikti partneriui didžiulį malonumą. G tašku neapsiribojama.

Garsus seksologas Janas Kerneris sako, kad kiekvieną lytinį aktą būtina paįvairinti naujovėmis ir paversti sueitį ypatinga: „Tam tikrų zonų stimuliavimas sustiprins seksualinę įtampą, kuri pagausins kraujo priplūdimą į lytinius organus, todėl bus stipresnis orgazmas.“

Jūsų dėmesiui – slaptų tantrinių taškų gidas ir patarimai, kaip teisingai juos masažuoti. Beje, nuo sumanaus erogeninių zonų glamonėjimo priklauso ir lytinio akto trukmė.

C taškas

Vyro ausis irgi turi savo G tašką. Tai – išorinis kraštas, pradedant speneliu, iki išorinės kremzlės kraštelio. Čia – daug nervų galūnių. Iš pradžių švelniai bučiuokite partneriui kaklą, palaipsniui kilkite iki ausies. Ausies kremzlės ir spenelių bučiniai gali tapti puikia preliudija, ypač derinant su aistringu šnabždesiu ir švelniais įkandimais. Užtikrintas variantas – jaudrinti tašką S ir tašką G.

Aštuntukas

Sunkioji artilerija pagal vyriško pasitenkinimo laipsnį – lytinio organo pagrindas. Šią intymią sritį dengia labai plonas audinys, jautrus jūsų prisilietimams, kaip ir pats vyriškas pasididžiavimas. Braukite piršto galiuku aplink jo pagrindą (viršutinė aštuntuko dalis), paskui – aplink sėklides (apatinė aštuntuko dalis). Kelis kartus nupieškite skaičių 8 per seksualinę preliudiją – tai užtikrintas būdas iš karto sujaudinti švelniais prisilietimais.

Dar viena gudrybė – atsargiai paspausti pirštu prie pat penio pagrindo. Šis paspaudimas pristabdys kraujotaką šioje srityje ir pratęs malonų jaudulį.

Dar viena seksualinė idėja – palaikyti puodelį su karštu vandeniu, o paskui uždėti šiltas rankas ant šios erogeninės zonos. Karštis sustiprins pojūčius nuo kiekvieno judesio.

W taškas

Ne tik moterų krūtinė yra jautri erogeninė zona. Paliepkite partneriui atsigulti ant nugaros, pati atsisėskite ant jo. Braukite pirštu nuo krūtinės ląstos krašto į centrą, paskui į viršų, tarsi pieštumėte raidę W. Padarykite tai kita kryptimi – iš dešinės į kairę. Patepkite piršto galiuką masažiniu aliejumi ar lubrikantu – slydimas bus maksimaliai malonus. Pradžioje paspauskite stipriau, palaipsniui švelninkite prisilietimus – pirštu, delnu ar liežuviu.

X sritis

Stebėtina, bet erogeninės zonos yra ir vyro kojose. Kai jis guli ant pilvo, paprašykite suglausti kojas. Linija tarp sėdmenų, po sėdmenimis ir tarpas tarp kojų sudaro raidę X. Tai vienintelė erogeninė zona, atitekusi mums iš gyvūnų. Katės taisyklė skelbia: šios srities glostymas palei plauką ramina, prieš plauką – maloniai jaudrina. Janas Kerneris pataria moterims pasiruošti šilkinę skarelę ar netgi teniso kamuoliuką ir braukti šiais daiktais per X sritį.

O taškas

Tantriniuose tekstuose rašoma, kad lengvas kryžkaulio masažas sužadina seksualinę energiją. Stuburo pagrinde yra nedidelis išsikišimas – čia yra nervų galiukai, susiję su lytiniais organais, kaip ir G taške. Glostykite šią sritį – įkaitinsite partnerį. Paprašykite partnerio atsigulti ant pilvo, uždėkite didįjį pirštą ant kryžkaulio ir pamasažuokite nedideliais ratukais. Palaipsniui didinkite spindulį ir pereikite prie apatinės nugaros srities dalies.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis