Užkepti koldūnai

Padaže iškepti koldūnai įgauna visai kitokį skonį.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- V. Baublienė: hercogienė ir pasakų tempai
- Savaitės ikona. Iš kur įkvėpimo, kaip rengtis, semiasi R. Kulvinskytė
- Žiedas ant tam tikro piršto gali koreguoti likimą, pritraukti norimus ir atstumti netrokštamus įvykius
- Kaip sužinoti, kokia yra senų daiktų energetika
- Karštų sumuštinių receptai

Reikės:

400 g šaldytų koldūnų
200 g grietinės (15 proc. riebumo)
2 valg. šaukštų pomidorų pastos
200 ml vandens
150 g kietojo sūrio
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, pipirų – pagal skonį

Kaip gaminti:

* Kepimo formą ištepti aliejumi. Ant dugno sudėti koldūnus.

* Grietinę, pomidorų pastą, ir vandenį išmaišyti iki vientisos masės, įberti druskos, pipirų, darkart išmaišyti.

* Būsimą padažą supilti ant koldūnų ir indą pusvalandžiui pašauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

* Likus 5 minutėms iki pabaigos patiekalą apibarstyti tarkuotu sūriu.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis