Skrudinti migdolai

Jei laukiate svečių...

Reikės:

250 g plikytų migdolų
250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
0,75 ml vandens

Kaip gaminti

1. Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.

2. Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.

3. Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.

4. Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.

Užsakymo nr.: PT_72981294

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis